- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
evet kürtajda rahim duvarı inceldiğinden kendini toplaması zaman alıyor,bir de benim iki kürtaj yakın ,o yüzden doktorun daha fazla bekleteceğini düşünüyorum,bu sefer zaten bende acele etmeyeceğim,Rabbim nasip ettiyse olur,elden gelen bir şey yok ki canım,biraz kilo vermeye çalışacağım bu arada,sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ,sende iyi yapmışsın kimyasala gerek yok zaten bende kullandığım diş macununa bile takmıştım o zaman,istemesende ağzında kalabiliyor diye,Allah herkesin evladnı korusun canım ya,büyük sorumluluk annelik baştan sona,düşünsene yüzüne sürdüğün kremi düşünüyorsun zararı varmı diyeCanım kürtajdan sonra doktorların bekle demelerinin nedeni, kürtajda rahim duvarı inceliyor ve eğer hemen hamile kalırsan bebeğin tutunma şansı azanlıyor, bence en az 1 -2 adet bekleyip rahimin eski haline döndükten sonra hamile kalmak daha mantıklı geliyor. Bir de antibiyotiklerin falan vücuttan atılması daha iyi olur gibi, ben hep bunları düşünerek hareket etmiştim. En son kardeşim cilt bakımı yaptıralım demişti mesela, benim de içime sinmedi çünkü cildimden kanıma nüfuz edecek sürülen kimyasallar diye, bu düşüncem de çok ta haklıymışım, şuan ki doktorum kesinlikle cilt bakımı vs yok diyor.