Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyo canım. Ayyyy ama tutturan tuturuyor dün öğrendim kadının biri 8 tane sezeryan olmuş artık kesecek dikecek yer kalmadığından doku nakli yapılacakmış şaka gibi valla Tabi Suriyeliymiş. Mübarekle başka işleri güçleri yok gibi durmadan iş başındanlar hiç boşluk yok, doğur hamile kal, doğur hamile kal Allah akıl fikir versin.
Iykk:skandal:bilinçsizler işte, ya ölse ikisi de doğumda; ki sezeryanla sadece 2 kez doğum oluyor diye biliyorum.
Çünkü her operasyon iç dikişlerden doalyı rahim daralıyor yani:KK57: vayy anasını:eek:

Kocan mantıklı söylüyor kabus gibi olur ortalık:KK70:

Kız ben napiim yaş 34 olacak daha bir tane bile yok:işsiz:
Tatlım demek ki doğru zaman gelmemiş sizin için henüz, yaşa baksa keşke ama işte ona bakarsan benim ofisten benden daha küçüklerinin 2. çocuğu olanlar var; onlara göre de ben geç kalmış oluyorum mesela öyle düşünürsek:KK45:

Tatlım demek ki doğru zaman gelmemiş sizin için henüz, yaşa baksa keşke ama işte ona bakarsan benim ofisten benden daha küçüklerinin 2. çocuğu olanlar var; onlara göre de ben geç kalmış oluyorum mesela öyle düşünürsek:KK45:
Neyse çok düşünmeyelim:KK70::KK70:

Neyse çok düşünmeyelim:KK70::KK70:
Yaniiii, ben sana ne dedim kuzum baharda hamişsinnnnnnnnn:sampiyon:
cennetkokulumm cennetkokulumm u da tahmin etmiştim, hatta ben bu yorumları yaparken onun daha haberi yokken hamişmiş:KK71:
dedim ki senin vücudun gebelik hormonuna alışık bence sen çok kolay hamşle kalacaksın o ay gebeydi bizim ki demi şekerim cennetkokulumm cennetkokulumm :super:

Iykk:skandal:bilinçsizler işte, ya ölse ikisi de doğumda; ki sezeryanla sadece 2 kez doğum oluyor diye biliyorum.
Çünkü her operasyon iç dikişlerden doalyı rahim daralıyor yani:KK57: vayy anasını:eek:

Ayyy kuzum bende anlamış değilim nasıl bir rahme sahiplerse hem çabucak hamile kalıp hemde durmadağan doğurmaya müsait. :KK45:

cennetkokulumm cennetkokulumm u da tahmin etmiştim, hatta ben bu yorumları yaparken onun daha haberi yokken hamişmiş:KK71:
dedim ki senin vücudun gebelik hormonuna alışık bence sen çok kolay hamşle kalacaksın o ay gebeydi bizim ki demi şekerim cennetkokulumm cennetkokulumm :super:
Yaaaa inşallah inşallah kuzuummm içine doğuyo senin temiz kaplim:KK200::KK49:

Evet kuzum hatırlıyorum o sözleri söylerken hamişmişim bile. Sen temiz kalpli hisleri kuvvetli insansın kuzum senin hislerine kesinlikle güvenirim. Rabbiminde izniyle bahara hamiş olacak bizim kız. Ama tabi sende öyle :KK200:

Pko sende tam olarak nelere etki yaptı canım anladığım kadarıyla biraz insülin, adet düzensizliği de var mı ? Dediğin gibi bitkisel de olsa herşey fayda sağlayacak diye bişey yok bünyelerimiz farklı. Belki de o yağlar da sana bu yüzden fayda etmedi. Bende insülünin yanında birde hipoglisemi vardı canım şekerim düşüyordu çok. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Kendime dikkat ettiğim sürece sıkıntı yok.

Evet canım hamileyim inşallah daha keseyi görmeye gitmedim pazartesi gitcem inşallah. Benim de 2. olcak. bende eylülde kürtaj oldum bi tane boş gebelikten. Bakalım kısmet olursa inşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir.

İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Ben soğan küründen baya bi fayda gördüm. Göğsümde kitle vardı fibrokisti benim her iki memede. Ama kürden sonra artık ne ağrım ne şişliğim hiç olmuyor her zaman yumuşacık. Şimdi hamileyim 1-2 günden beri başladı hafif dolgunlaşıp hassaslaşmaya. Ama önceleri adet öncesi dönemde çok sıkıntı çekiyordum. Birde vücut direncini arttırıyormuş. Kürtajdan sonra çok hastalanmıştım bünyeme zayıflayınca. Ama sonra öyle güzel toparladım ki Allah'a şükürler olsun o kadar yanımda hasta olanlar var ben maşallah çok iyiyim. Zaten bunu yapan kışı hastalıksız gripsiz geçiriyor diyordu Saraçoğlu şimdiye kadar da dediğini yaşıyorum. İnşallah da böyle gider. Ben birde rahmi toparlasın diye kullanmıştım kürtajdan dolayı onun da olumlu olduğunu düşünüyorum. Hormon tahlili yaptırmıştım hepsi normal çıkmıştı.

İnşallah sana da şifa olacaktır.
Masallah insallah kese gorunur sorunsuz bir gebelik gecirirsin :KK66:. Darisida bizlere. Benim pco ilk adetimden beri var duzensiz basladi hala oyle. Hafif tuylenme 15gunnarayla 10 gunnsuren kahverengi lekelenmem oluyor .nerdeyse hic temiz kalamiyorum acaip moralim bozuluyor. Lh degerim epey yuksek. 4 4luk bir pco hastasiyim . Ben sogandan sifa gorecegime inaniyorum aksatmadan yapiyorum . Insallah guzel sonuc elde ederim. Daha yeni bi ark oda pco lu sogan kuruyle hamile kaldi :KK66: .

Ayyy kuzum bende anlamış değilim nasıl bir rahme sahiplerse hem çabucak hamile kalıp hemde durmadağan doğurmaya müsait. :KK45:

Demii, ,insanın mantığı almıyor, canım onlarda aile planlaması diye bişey yok belli zaten.

Yaaaa inşallah inşallah kuzuummm içine doğuyo senin temiz kaplim:KK200::KK49:
Ben inanıyorum canım sana o enerjiyi aldım senden ben:anneadayı::emir_bebek: Eli kulağında, sende böyle hisse yoğunlaş:KK55:
Orası öyle kuzum birde evdeki oyuncak kavgası o bu kavgası curcunayı düşün sen sonra onun dersi bunun dersi. :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::nazar::KK47::olamaz::kızgın::bicak::deli::eek::KK17::KK34::mad::sopa::KK55::KK31::KK36:
Ders mi:KK23::ruh:
Oyuncak kavgalarını tercih ederim:dondurma::KK45:
junes junes bugün korkudan doktora soramadim yumurta kaç tane gözüküyor diye sona kadar da sormak istemiyorum:KK17: 12 gün beklicem:KK17:
Ben olsam dayanamazdım galibao_O Ama sen bu işlemler öncesi bayağı bi şeyler denediğin için inşallah hem sayıca fazladır hem de sapasağlamdırlar:nazar:
Yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer oluyor yani aynı gün? Opu buna mı deniyordu canım?

Kızlar bende soğan kürü hiç fayda etmedi adetim gecikti hiç bi belirti yok test te negatif
Günaydın,
Benimde öyle olmuştu 6 gün gecikti ve sonra normalde az olan reglim süper şekilde söküldü.Hatta artık çok güzel fazlaca adet oluyorum.Sende de öyle olabilir beklemelisin.

Demii, ,insanın mantığı almıyor, canım onlarda aile planlaması diye bişey yok belli zaten.

Ben inanıyorum canım sana o enerjiyi aldım senden ben:anneadayı::emir_bebek: Eli kulağında, sende böyle hisse yoğunlaş:KK55:

Ders mi:KK23::ruh:
Oyuncak kavgalarını tercih ederim:dondurma::KK45:

Ben olsam dayanamazdım galibao_O Ama sen bu işlemler öncesi bayağı bi şeyler denediğin için inşallah hem sayıca fazladır hem de sapasağlamdırlar:nazar:
Yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer oluyor yani aynı gün? Opu buna mı deniyordu canım?
Günaydın kuzum:KK200:
Ay eveet hep aklımda zaten acayip motive ediyosun :anneadayı::KK37:

X