- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Cnm bende bir anda klo aldim o sikayetimide soylemistim dr insulinede bakalim dedi oyle farkettik . Fazla kilom yok ama yimede daha zayif olirsam belki daha kolay olur hersey. . Mucizedogada diye bir sayfa var. Oradan aldim cok arastirdim ve kullanip fayda goren arkadasimda vardi ama bana fayda etmedi . Suan hamilemisin yada sendemi 2. Bebegi istiyorsun canm
Pko sende tam olarak nelere etki yaptı canım anladığım kadarıyla biraz insülin, adet düzensizliği de var mı ? Dediğin gibi bitkisel de olsa herşey fayda sağlayacak diye bişey yok bünyelerimiz farklı. Belki de o yağlar da sana bu yüzden fayda etmedi. Bende insülünin yanında birde hipoglisemi vardı canım şekerim düşüyordu çok. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Kendime dikkat ettiğim sürece sıkıntı yok.
Evet canım hamileyim inşallah daha keseyi görmeye gitmedim pazartesi gitcem inşallah. Benim de 2. olcak. bende eylülde kürtaj oldum bi tane boş gebelikten. Bakalım kısmet olursa inşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir.
İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Ben soğan küründen baya bi fayda gördüm. Göğsümde kitle vardı fibrokisti benim her iki memede. Ama kürden sonra artık ne ağrım ne şişliğim hiç olmuyor her zaman yumuşacık. Şimdi hamileyim 1-2 günden beri başladı hafif dolgunlaşıp hassaslaşmaya. Ama önceleri adet öncesi dönemde çok sıkıntı çekiyordum. Birde vücut direncini arttırıyormuş. Kürtajdan sonra çok hastalanmıştım bünyeme zayıflayınca. Ama sonra öyle güzel toparladım ki Allah'a şükürler olsun o kadar yanımda hasta olanlar var ben maşallah çok iyiyim. Zaten bunu yapan kışı hastalıksız gripsiz geçiriyor diyordu Saraçoğlu şimdiye kadar da dediğini yaşıyorum. İnşallah da böyle gider. Ben birde rahmi toparlasın diye kullanmıştım kürtajdan dolayı onun da olumlu olduğunu düşünüyorum. Hormon tahlili yaptırmıştım hepsi normal çıkmıştı.
İnşallah sana da şifa olacaktır.