Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bende bir anda klo aldim o sikayetimide soylemistim dr insulinede bakalim dedi oyle farkettik . Fazla kilom yok ama yimede daha zayif olirsam belki daha kolay olur hersey. . Mucizedogada diye bir sayfa var. Oradan aldim cok arastirdim ve kullanip fayda goren arkadasimda vardi ama bana fayda etmedi . Suan hamilemisin yada sendemi 2. Bebegi istiyorsun canm

Pko sende tam olarak nelere etki yaptı canım anladığım kadarıyla biraz insülin, adet düzensizliği de var mı ? Dediğin gibi bitkisel de olsa herşey fayda sağlayacak diye bişey yok bünyelerimiz farklı. Belki de o yağlar da sana bu yüzden fayda etmedi. Bende insülünin yanında birde hipoglisemi vardı canım şekerim düşüyordu çok. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Kendime dikkat ettiğim sürece sıkıntı yok.

Evet canım hamileyim inşallah daha keseyi görmeye gitmedim pazartesi gitcem inşallah. Benim de 2. olcak. bende eylülde kürtaj oldum bi tane boş gebelikten. Bakalım kısmet olursa inşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir.

İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın canım. Ben soğan küründen baya bi fayda gördüm. Göğsümde kitle vardı fibrokisti benim her iki memede. Ama kürden sonra artık ne ağrım ne şişliğim hiç olmuyor her zaman yumuşacık. Şimdi hamileyim 1-2 günden beri başladı hafif dolgunlaşıp hassaslaşmaya. Ama önceleri adet öncesi dönemde çok sıkıntı çekiyordum. Birde vücut direncini arttırıyormuş. Kürtajdan sonra çok hastalanmıştım bünyeme zayıflayınca. Ama sonra öyle güzel toparladım ki Allah'a şükürler olsun o kadar yanımda hasta olanlar var ben maşallah çok iyiyim. Zaten bunu yapan kışı hastalıksız gripsiz geçiriyor diyordu Saraçoğlu şimdiye kadar da dediğini yaşıyorum. İnşallah da böyle gider. Ben birde rahmi toparlasın diye kullanmıştım kürtajdan dolayı onun da olumlu olduğunu düşünüyorum. Hormon tahlili yaptırmıştım hepsi normal çıkmıştı.

İnşallah sana da şifa olacaktır.

İnşallah canım, ne güzel bak kistlerin de defolup gitti:KK9: Hemen aklına olmadı mı getirme bakalım
Bende tam tersi geçtiğimiz aylarda sürekli kendimi dinledim :işsiz:buraya hatta bazı forumlara belirtilerimi yazdığımda herkes kesin hamilesin, bariz belli filan dendi bana da halbuki gebelik olmadı..
Psikolojik bence sürekli düşünülen bir şey olduğundan vücudumuzun bize oyunuydu en azından benim şimdiye kadar öyle oldu, geçen ayda hiç bir belirtim yoktu, ama ben hissiyat olarak çok emindim olmadığına ve adet oldum zaten:KK53:
Evet işte belirtilere takılmamak gerekiyor ama hissetmek genel olarak yaşanılan bişey bence.Acayip bi duygu ama insan anlıyor olmadığını.
Bu üzülmek,ya da karamsarlık değil Rabbim bilir doğru zamanı tabi ki,sadece hissiyatım bu yönde.

Evet işte belirtilere takılmamak gerekiyor ama hissetmek genel olarak yaşanılan bişey bence.Acayip bi duygu ama insan anlıyor olmadığını.
Bu üzülmek,ya da karamsarlık değil Rabbim bilir doğru zamanı tabi ki,sadece hissiyatım bu yönde.
Belki de yanılırsın canım, inşallah en güzel yanılgın olur:KK51: Allah hepimizin yardımcısı olsun:dua:
Üzülme canım bak bende diyorum ya kızıma hamileyken hissedememiştim; belki de hissetmek istemedim.
Çünkü daha 4 aylık evliydim:KK39:hem sürpriz oldu hem planlı oldu aslında, ilk korunmasız ilişkimizde hemen aynı ay olmaz diyorduk ama nasip etti Allah:dua: Ama bak şimdi 2. için bildiğin uğraşıyorum yani, tamamen kısmet ve şans işte:anneadayı:

Belki de yanılırsın canım, inşallah en güzel yanılgın olur:KK51: Allah hepimizin yardımcısı olsun:dua:
Üzülme canım bak bende diyorum ya kızıma hamileyken hissedememiştim; belki de hissetmek istemedim.
Çünkü daha 4 aylık evliydim:KK39:hem sürpriz oldu hem planlı oldu aslında, ilk korunmasız ilişkimizde hemen aynı ay olmaz diyorduk ama nasip etti Allah:dua: Ama bak şimdi 2. için bildiğin uğraşıyorum yani, tamamen kısmet ve şans işte:anneadayı:
Çok güzel olmuş ilk hamişliğin planlı ve çabuk.Amin canım benim tez zamanda kavuşalım yavrularımıza inşallah:KK200:

Ooo kızlar muhabbet yine bakıma kadar gitmiş süslüler sizi :süslü:
Biraz yoğundum bugün ara ara bakabildim sohbetinize.sanırım bu ay olmadı benim hiiç ama hiiç bir belirti yok.kasık ağrısı,batması,akıntı,göğüs dolgunluğu efendime söyleyim bebiş gelmiş gibi bi hissiyat yok kızlar:KK20:

Kuzum orası hiç belli olmaz bakarsın bata yakınlaşınca bişeyler hissedersin. Yada belki hiç belirti vermeden gelir bebiş. İlla herkes belirti görcek diye bir kaide yok kuzum. Hem öyle yada böyle sen çok güzel adımlarla ilerliyorsun. Bu ay olmasa bile diğer ay zaten doktorun gerekeni yapar. Bu ay yumurtaların çok güzeldi doktorda kendi haline bıraktı senin için en iyisine karar vermek adına. Rabbimde nasip ettiyse vakti zamanı geldiyse olur. Değilse ne yapsak boş kuzum. Sen pozitif olumlamalar ile devam et kuzum boşver belirtiyi falan zaten olursa hissedeceksin. Ama belirti aramakla bazen psikolojik olarak vücudumuza o belirtileri bizim yaşattığımızı unutmayalım. Değilse bu belirtileri her yaşayan hamile olsaydı kk da bebek için uğraşan kadın kalmaz herkez hemen kavuşmuş olurdu.

Kuzum orası hiç belli olmaz bakarsın bata yakınlaşınca bişeyler hissedersin. Yada belki hiç belirti vermeden gelir bebiş. İlla herkes belirti görcek diye bir kaide yok kuzum. Hem öyle yada böyle sen çok güzel adımlarla ilerliyorsun. Bu ay olmasa bile diğer ay zaten doktorun gerekeni yapar. Bu ay yumurtaların çok güzeldi doktorda kendi haline bıraktı senin için en iyisine karar vermek adına. Rabbimde nasip ettiyse vakti zamanı geldiyse olur. Değilse ne yapsak boş kuzum. Sen pozitif olumlamalar ile devam et kuzum boşver belirtiyi falan zaten olursa hissedeceksin. Ama belirti aramakla bazen psikolojik olarak vücudumuza o belirtileri bizim yaşattığımızı unutmayalım. Değilse bu belirtileri her yaşayan hamile olsaydı kk da bebek için uğraşan kadın kalmaz herkez hemen kavuşmuş olurdu.
Canım benim:KK200:
Ben onu doğru zamanda çağırıyorum teyzesi sağlıkla inşallah gelecek:emir_bebek:Evet doktoruma çok güveniyorum,bi çaresini bulacak:dua: Hayır ilginç olan belirti aradığım halde yok:KK48: Normalde havadan nem kaparsın ya o yok bende.Ama çok doğru diyosun o belirtileri yaşayan hamile olsa burası yıkılır:KK53:

Çok güzel olmuş ilk hamişliğin planlı ve çabuk.Amin canım benim tez zamanda kavuşalım yavrularımıza inşallah:KK200:
Ayyyyy inşallah canım, bir an önce hayırlısı ile tez vakitte nasip olsun tüm bekleyenlere
Ben kafaya koydum ama 3. çocuğu da istiyorum onu da kısmetse 30. yaşımda yapcam; eşimin haberi yok henüzz:KK70::KK70::KK30:

Ben onu doğru zamanda çağırıyorum teyzesi sağlıkla inşallah gelecek:emir_bebek:Evet doktoruma çok güveniyorum,bi çaresini bulacak:dua: Hayır ilginç olan belirti aradığım halde yok:KK48: Normalde havadan nem kaparsın ya o yok bende.Ama çok doğru diyosun o belirtileri yaşayan hamile olsa burası yıkılır:KK53:
Bana da kocacğım diyor ki her denemede tutsa bu dünya nüfusu ne olur hiç düşünmüyorsun diyo :-):KK70:

En güzelini yapıyorsun annesi bebeğin en doğru zamanda gelecek sana.
Ama ya sahi seninde göğüslerin çok ağrıyordu canım o da belirti sayılır aslında. Ama yine de sen böyle devam et kuzu belirtiler çıkmış olsa dediğin gibi kk yıkılır En Büyük KK

Bana da kocacğım diyor ki her denemede tutsa bu dünya nüfusu ne olur hiç düşünmüyorsun diyo :-):KK70:

Doğru diyo canım. Ayyyy ama tutturan tuturuyor dün öğrendim kadının biri 8 tane sezeryan olmuş artık kesecek dikecek yer kalmadığından doku nakli yapılacakmış şaka gibi valla Tabi Suriyeliymiş. Mübarekle başka işleri güçleri yok gibi durmadan iş başındanlar hiç boşluk yok, doğur hamile kal, doğur hamile kal Allah akıl fikir versin.

Kocan mantıklı söylüyor kabus gibi olur ortalık:KK70:
Ayyyyy inşallah canım, bir an önce hayırlısı ile tez vakitte nasip olsun tüm bekleyenlere
Ben kafaya koydum ama 3. çocuğu da istiyorum onu da kısmetse 30. yaşımda yapcam; eşimin haberi yok henüzz:KK70::KK70::KK30:
Kız ben napiim yaş 34 olacak daha bir tane bile yok:işsiz:

En güzelini yapıyorsun annesi bebeğin en doğru zamanda gelecek sana.
Ama ya sahi seninde göğüslerin çok ağrıyordu canım o da belirti sayılır aslında. Ama yine de sen böyle devam et kuzu belirtiler çıkmış olsa dediğin gibi kk yıkılır En Büyük KK
İki gün sürdü geçti o ağrı şimdi pamuk gibi:KK70:

Doğru diyo canım. Ayyyy ama tutturan tuturuyor dün öğrendim kadının biri 8 tane sezeryan olmuş artık kesecek dikecek yer kalmadığından doku nakli yapılacakmış şaka gibi valla Tabi Suriyeliymiş. Mübarekle başka işleri güçleri yok gibi durmadan iş başındanlar hiç boşluk yok, doğur hamile kal, doğur hamile kal Allah akıl fikir versin.
Pessss 8tane hemde.Ne yiyip içiyor bunlar anlamıyorum ki :KK43: Nasıl bir doğurganlık mübarek.

Yerim seni ben :KK68:

İnşallah kuzum 2. de gelsin 3.de gelsin sen çok ama çok güzel anne olursun hepsine. :KK200::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kocan mantıklı söylüyor kabus gibi olur ortalık:KK70:

Kız ben napiim yaş 34 olacak daha bir tane bile yok:işsiz:

Oyy kuzum kıyamam sana ben Rabbim sana da ikiz versin tek sefer de 2 çocuk annesi olu veririsin inşallah hayırlısıyla. Zaten yumurtaların buna pek müşahit gibi görünüyor bitanem :nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::KK200:

Oyy kuzum kıyamam sana ben Rabbim sana da ikiz versin tek sefer de 2 çocuk annesi olu veririsin inşallah hayırlısıyla. Zaten yumurtaların buna pek müşahit gibi görünüyor bitanem :nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::KK200:
Ay aminnnnn duaların kabul olsun inşallah canım benim:KK200::KK200::KK37:
Yumurtalar müsait ben bilirim onları çatlatmasını:KK70::KK70:

X