Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@junes @begonya_ badenzi badenzi cennetkokulumm cennetkokulumm kızlar ben bugun çok rahatsızlandim adet ağrısı yüzünden acillik oldum sebebide aldığım hormon iğneleri yuzundenmis. Yarın 2.gun diger ignelere geçilecek insallah şimdi uzanıyorum dinleniyorum . Çok Zor bu surec insallah kimseye tüp Bebek yoluna girmeden doğal yollarla bebek nasip etsin
Aa ciddi misin canım :KK43: Çok çok geşmiş olsun Allah beterinden korusun. Doktorunu bilgilendirdin mi canım bu konuda.
Moralini bozma canım, herşeysen öneli olan öncelikle senin sağlığın. Rabbim elbet bu sıkıntılarının ödülünü güzel bir aşk meyvesiyle taşlandıracaktır :KK200:

Kesin öyledir canım benim, eminim ve inanıyorum cennettelerdir; çok duygulandım:KK43:
Benim kriterlerime yakınmış senin isim seçiminde olduğu gibi canımHoppa Benimde dikkat ettiğim bir çok özellik vardır, sonunda gönlümüze göre oldu, seninde gönlüne göre olmuş bak, artık zamanı gelince alışverişlere odaklanabilirsin; eksiklik ve alınacaklar listene başlarsın önümüzdeki aylarda:confused:gerçi ne kadar liste yapsanda bebek mağazaları 2.adresin oluyor:KK35::KK70:
Ayy inşallah kuzum valla şimdiden bile bir sürü şeyler düşünüyorum :) İsim kriterleri fena bende :) ama çok şükür içime sinenleri buldum. Peki sence bebek odası yapmak mantıklı mı ne düşünüyorsunu bu konuda :) sen deneyimli annişsin :)

Selamlar kızçeler ben 17 sinde yumurtladım bat 3 şubat yani daha regl e 10 gün var ama 2 gündür midem bulanıyor hatta sabah istifa ettim... belim ve kasıklarım a ara ara nadir kramp giriyor... göğüs her adetimin öncesinde olduğu gibi dolgun.. acaba yarın test mi yapsam erken gebelik biliyorum çok erken ama ama mide bulantımın sebebi bebek değilse ilaç kullanmak istiyorum çok kötü bi hal çünkü ilaç alamamak :KK43:
Canım birkaç tane testin varsa için rahat edecekse yap ama testte çıkması için henüz çok erken, sen mide bulantını doğal yiyeceklerle dindirmeye çalış şimdilik, salatalık, havuç,ayva ve grissini bastırır bulantını

Mrb .4 senelik evliyim. Polikistikoverliyim. 2.5yasinda bir kizim var. 2.bebegi istiyoruz. Klomen ile kasim ayinda hamile kaldim ama dustu :KK43: . Dusuktenn sonraki ilk adet bitisinde sogan kurune basladim bugun sogan kurunun 7.gunu :) .
Canım şifa olsun inşallah soğan kürü sana çok faydalı olacak. Bana sadece pko varken doktorunun klomen vermesi çok mantıklı gelmedi sanki :S

Canım birkaç tane testin varsa için rahat edecekse yap ama testte çıkması için henüz çok erken, sen mide bulantını doğal yiyeceklerle dindirmeye çalış şimdilik, salatalık, havuç,ayva ve grissini bastırır bulantını
Teşekkür ederim güzel anne:) bebiş nasıl nasıl gidiyor şuan kaç hafta oldun :)

Canım yumurtlamadan bir hafta sonra erken gebelik belirtilerini hissedebilirsin bende bazı şeyleri erkenden hissettim. Ama 10 gün kala olsa da çıkmaz. İlaç kullanmamaya da özen göster. Kendini bu mide bulantılarına hatta bir çok sıkıntıya alıştır dayanıklı olmalısın. Annelerin dayanıklı güçlü olması bu sabırdan geliyor. İnşallah hamile olursan uzun bir süre ilaç alamayacaksın zaten çok zorunlu özel ilaçların dışında.
Canım günaydın nasıl gidiyor hamişlik keseyi gördümüştün galiba değil mi :) süprizi nasıl yaptın kaçırdım ben sanki bileyler baya giremedim foruma :)

Ah süpersin az kaldı cinsiyete :) kıyamam çık oluyor mu bulantın
Evet canım diğer kontrolde söylerim dedi doktorum ben de çok heyecanlıyım :) Bulantım oluyor canım sabah akşam, hatta dün akşam ağlıcak seviyedeydim :) Paketli gıdalardansa saha çok doğal yiyeceklerle bastırmaya çalışıyorum ve sana yazdıklarım çok iyi geliyor gerçekten, inşallah sen de hamişsindir kuzucm :dua::KK200::KK200::emir_bebek:

Evet canım diğer kontrolde söylerim dedi doktorum ben de çok heyecanlıyım :) Bulantım oluyor canım sabah akşam, hatta dün akşam ağlıcak seviyedeydim :) Paketli gıdalardansa saha çok doğal yiyeceklerle bastırmaya çalışıyorum ve sana yazdıklarım çok iyi geliyor gerçekten, inşallah sen de hamişsindir kuzucm :dua::KK200::KK200::emir_bebek:
Sabret az kuzummm az kaldı 13 . Haftalarda azalacak ve hamileliğinin tadını çıkaracaksın çalışıyor musın iş yerinde çok zor olur eğer çalışıyorsan hele ki sabah işe giderken off ... benimde hafif bulanırdı 3 gün ama geçti sonra şuan sadece kasık ağrım var bakalım bekliyorum .eşim şuan yurt dışında inşallah o gelmeden öğrenirim de süpriz yaparım çok heycanlıyım yahuu :)

evet ya harika olur cidden, birbirimizi takipleşirdik ben 2015 Mayıs annesiydim KK'da sürekli o zaman birbirimizi takip ederdik, çok güzel oluyordu:KK200:

Harika olur tabi kuzum hepimiz tecrübelerimiz birbirimize aktara aktara bu süreci mutlulukla yaşıcaz inşallah. Biz senle her ne kadar tecrübelide olsak her hamilelik ve her çocuk farklıdır bu yüzden farklı görüşler tecrübeler çok önemli.:KK200:

Sabret az kuzummm az kaldı 13 . Haftalarda azalacak ve hamileliğinin tadını çıkaracaksın çalışıyor musın iş yerinde çok zor olur eğer çalışıyorsan hele ki sabah işe giderken off ... benimde hafif bulanırdı 3 gün ama geçti sonra şuan sadece kasık ağrım var bakalım bekliyorum .eşim şuan yurt dışında inşallah o gelmeden öğrenirim de süpriz yaparım çok heycanlıyım yahuu :)
Çalışıyorum canım , Allah'tan sabah işe gelmeden önce bir posta çıkarıyorum afedersin :) O rahatlatıyor zaten, işyerinde de sürekli bişeyler geveliyorum , ne zaman ki eve gidiyorum tekrar başlıyor :)

İnşallah hamilesindir canım :KK200::dua::dua: Biraz dinle bakalım belirtileri, kasık batmaların falan devam edecek mi ya da akıntın olacak mı, sonra güzel haberi öğrenince sürprizini de düşünürüz hepbirlikte :)

İnşallah hamilesindir canım :KK200::dua::dua: Biraz dinle bakalım belirtileri, kasık batmaların falan devam edecek mi ya da akıntın olacak mı, sonra güzel haberi öğrenince sürprizini de düşünürüz hepbirlikte :)
İnşallah canım benim.. senin cinsiyeti de merakla bekliyoruz içinden geçen ne kız dimiii kız :)

Canım günaydın nasıl gidiyor hamişlik keseyi gördümüştün galiba değil mi :) süprizi nasıl yaptın kaçırdım ben sanki bileyler baya giremedim foruma :)

Günaydın canım :KK24:

Şimdilik iyi gidiyor canım daha bulantı vs yok olunca biraz zor olacak ama tabi ki bebişler sağlıklı olsun da biz bi şekilde bu duruma sabrederiz.

Yok kuzum daha görmedim keseyi pazartesi inşallah gidicem. Süprizide daha yapmadım onun içinde en azından bebişi görmeyi beklicem. O zamana kadar çatlamazsam. Seninde az kaldı kuzum yaşadıklarında çok umut verici hadi hayırlısı inşallah yeni ayla güzel haberler arka arkaya gelir. :dua::dua:
:anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:

aynen böyle sıraya diziliriz inşallah hep beraber :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çalışıyorum canım , Allah'tan sabah işe gelmeden önce bir posta çıkarıyorum afedersin :) O rahatlatıyor zaten, işyerinde de sürekli bişeyler geveliyorum , ne zaman ki eve gidiyorum tekrar başlıyor :)

Ayyy kuzum benim kıyamam sana ben az kaldı kuzum sabret inşallah 3. ayı bitirdikten sonra bunlar geçecek.
Ben oğlumda 2 defa kusmuştum. Ama ilk 3 ay midem bçok bulanırdı hiç bir şey yiyemezdim tost makinasında ekmek kızartır yerdim çubuk kreker vs hepsinden tiksiniyor insan sonraları. Ama 4.aya girmekle bulantılarım geçmiş tekrar iştahım düzelmişti inşallah seninde geçecek ve daha rahat olacaksın kuzum.

Bende bulantılardan ziyada kusmaktan çok korkuyorum. Ayy birde servisle işe giderken kusarım serviste diye çok korkuyorum inşallah yaşamam öyle birşeyler. Hayırlısı artık.

Ayyy kuzum benim kıyamam sana ben az kaldı kuzum sabret inşallah 3. ayı bitirdikten sonra bunlar geçecek.
Ben oğlumda 2 defa kusmuştum. Ama ilk 3 ay midem bçok bulanırdı hiç bir şey yiyemezdim tost makinasında ekmek kızartır yerdim çubuk kreker vs hepsinden tiksiniyor insan sonraları. Ama 4.aya girmekle bulantılarım geçmiş tekrar
Günaydın canım :KK24:

Şimdilik iyi gidiyor canım daha bulantı vs yok olunca biraz zor olacak ama tabi ki bebişler sağlıklı olsun da biz bi şekilde bu duruma sabrederiz.

Yok kuzum daha görmedim keseyi pazartesi inşallah gidicem. Süprizide daha yapmadım onun içinde en azından bebişi görmeyi beklicem. O zamana kadar çatlamazsam. Seninde az kaldı kuzum yaşadıklarında çok umut verici hadi hayırlısı inşallah yeni ayla güzel haberler arka arkaya gelir. :dua::dua:
:anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:

aynen böyle sıraya diziliriz inşallah hep beraber :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşalalh güzel anniş... çok sabırlısın vallahi bekleyemem bennn :) bulantıların Yok ne güzelmimşallah böyle gider :) deneyimlisin de zaten bende ovulasyon testi yaptım koyu çizgi çıktı gebelikte öyle oluyormul ama allahım umutlanmakta istemiyorum ... şizofren gibi kendim kurmuyorumdur inşallah :)

Canım aslında bende çok sabırsızımdır ama hayat insana bazen sabırlı olmayı öğretiyor. Ovulasyon testini gebelik testi gibi kullanıyorlamış ama gerçek bir dayanağı var mı bilmiyorum. Ama olsa bile gerçekten 10 kala çok da sağlıklı bir sonuç vermez. Sen koyu çizgileri yakalıyorsan hala bence çalışmalarına devam bazen kadınlar ayda iki defa bile yumurtluyorlar bu da o ayki şanslarını ikiye katlıyor. Ama senin belirtilerin eğer psikolojik değilse hamilelik ihtimalini arttırıyor. Belirtileri takip et ama sakın şizofrene bağlayacak kadar bel bağlama kuzum. :KK68: Çünkü erken hamilelik belirtileriyle adet belirtileri bir birine çok yakın. Bunu anlamak biraz zamanla yaşadığın adet belirtilerindeki tecrübelerle ayırt edebilirisin. Mesela her ay yaşadığın adet belirtilerin aynıysa ve bu ay farklı bişeyler yaşıyorsan o zaman o belirtiler biraz daha umut verici olabilir. Ben öyle takip ettim ve öyle anladım ikisinde de. İnşallah senin de belirtiler hamileliğe çıkar sağlıcakla yavrun kavuşursun:dua:

Canım rahim filminde şekli ,yapısı, tıkanıklıklar falan görülüyor. Histeroskopi bildiğim kadarıyla biraz daha cerrahi müdahale gerektiren birşey, daha önce tüp bebek doktorumla görüştüğümde, normalde biz tüp bebek tedavisinden önce histeroskopi isteriz ama sen hsg çekildiğin için hiç gerek yok demişti.
ay aman sevindim canım ya,en azından diğerine gerek kalmadan yeterli görmüşler,inşAllah temiz çıkarda başka şeye gerek kalmaz

X