- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
Ben yarin sabah ilk idrarla deneyeyim o zman. Umarım unutmam da yaparım. Cnki sabah uyanınca lavaboya nasıl koşarak gittiğimi bilmiyorum bile
testi banyoda rahat görebileceğin bi yere geceden hazırla ki sabah göresin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarin sabah ilk idrarla deneyeyim o zman. Umarım unutmam da yaparım. Cnki sabah uyanınca lavaboya nasıl koşarak gittiğimi bilmiyorum bile
cennetkokulumm aynen canım çok haklısın ilk haber BilgeUfuk 'tan geldi bile benceHepimizden çok güzel haberler alalım inşallah bu ay. Sizlerle konuştukça inanın o kadar mutlu oluyorum ki. Tlfonun basında sırıtıyorum hep Oyunu varsınız
canım eşimde sorun yok bildiğimiz kadarıyla, doktor vs hiç gitmedi, takviye vs. de yapmıyoruz eşim için
bu 3. ayımız olacak 2. çocuk için deniyoruz; geçen ay da çok düzenli ilişki olmasına rağmen nasip olmamıştı, asla isyan etmiyorum tabi hayırlısı değilmiş demek ki diyorum zamanı var belli ki..
sperm kaliteli olsa bile her çatlayan yumurta dölleniyor mu ki?
Allah’ım jinekolok olucam artık
Ay inşallah kuzucum ya Zaman geçmiyor resmen :) Keşke test alabilsem bugün , valla yarın sabah hemen yapardım :)Allahım şu anne kelimesi ne harika şey. Hepiniz iyiki varsınız. Çok tşk ederim Allah razı olsun. Yaa Bu arada ben senden acayip ümitliyim ablam
evet canım bunu bende duydum ama ben bu ay çok erken yumurtladım adet biter bitmez nerdeyse 10. gün yumurtladım hemen, sonraki gün de çatladıKuzucum tabii ki kiste dönüşmez, sağlıklı kadınlarda birden fazla yumurta rezervi vardır zaten, hele ki sen şuan soğan kürü uyguluyorsun, o yüzden için rahat olsun, olan kistlerin de gidecek zaten hayırlısıyla. Hergün ilişkiyi önermiyor canım benim doktorum, sperm hızı ve kalitesi düşüyor diye aklında bulunsun, gün aşırı en sağlıklısı
Aynen abla bak sabah 7 de uyandım o saatten bu saate 3 defa gittim. Hatta 4 e gideceğimAy canım kıyamam sana ya bizde aynı şekildeyiz merak etme kimimiz telefona kimimiz bilgisayara sırıtıyoruz. Sen tuvalete zor koşuyorum demişsin bu belirti olabilir mi idrara çıkmaların daha mı sık eskiye göre
Sormayın kızlar valla anne tarafımdan bir akrabamız birkaç hafta önce kürtaj oldu kendi isteğiyle, sonra geçenlerde spiral taktırmaya gitmişler ve ne olsa beğenirsiniz, yine hamile ! ve istemediği halde..Yorma kafanı canım nasipse gelecek bu ay haa olmadı o zaman biraz daha sabır ve birazda takviyeler alırsınız. Sperm kalitesini ve yumurta kalitesini arttıran yiyecekler vs vitaminler bunları denersiniz. Sonuç olarak yapabileceğimiz bir sürü şey var en son yapacağımız hatta hiç yapmamız gereken şey ise umudumuzu kaybetmek.
Emin ol vakti zamanı gelince olacak. RAbbim ol dedi mi oluyor. Kimisi korunur çouk düşünmez buna rağmen hamile kalır kimisi bizim gibi olması için türlü yöntemler dener. Olmadıkça ümitsizleğe kapılır ve olacağına bırakır ve hop hamile kalır.
O olmaz eşim görmeden yapmak istiyorum. Ona sürpriz olsun. Eminim o benden daha çok sevinir deli divane hemde kurban olduğumun adamıtesti banyoda rahat görebileceğin bi yere geceden hazırla ki sabah göresin
Yaa yerim sizii
artık daha bu konuda ilgilenmek istemiyorum zaten akışına bıraktım olursa olur olmazsa da nasip değilmiş derimYorma kafanı canım nasipse gelecek bu ay haa olmadı o zaman biraz daha sabır ve birazda takviyeler alırsınız. Sperm kalitesini ve yumurta kalitesini arttıran yiyecekler vs vitaminler bunları denersiniz. Sonuç olarak yapabileceğimiz bir sürü şey var en son yapacağımız hatta hiç yapmamız gereken şey ise umudumuzu kaybetmek.
Emin ol vakti zamanı gelince olacak. RAbbim ol dedi mi oluyor. Kimisi korunur çouk düşünmez buna rağmen hamile kalır kimisi bizim gibi olması için türlü yöntemler dener. Olmadıkça ümitsizleğe kapılır ve olacağına bırakır ve hop hamile kalır.
Hiç acele etme abla senden çok ümitliyim çoookAy inşallah kuzucum ya Zaman geçmiyor resmen :) Keşke test alabilsem bugün , valla yarın sabah hemen yapardım :)
Benim yaşım hepinizden küçük diye dúsünüyorum. O yüzden hepiniz ablamsınız. Yapınca atarim abla inşallahBilgeUfuk sen yarın testinin fotosunu at bize canım :) Ablaların yorumlasın :) Abla derken ben biraz daha dursam teyze olcam zaten
canımsın sağol kuzum valla sizler çok moral oluyorsunuz banaHiç acele etme abla senden çok ümitliyim çoook
o zaman eşinin görmeyeceği ama senin de sabah unutmayacağın bi yere sakla testiO olmaz eşim görmeden yapmak istiyorum. Ona sürpriz olsun. Eminim o benden daha çok sevinir deli divane hemde kurban olduğumun adamı
Kuzu du bakalım ya hemen olumsuz düşünme, sen kürünü yaptın, maşallah yumurtaların kaliteli gelişti ve çatladı, üzerine bir de değerlendirdiniz, ee daha ne olsun Akıntın da varsa bence günaşırı değerlendirmeyi bırakma bat a kadar derimartık daha bu konuda ilgilenmek istemiyorum zaten akışına bıraktım olursa olur olmazsa da nasip değilmiş derim
ilk hamileliğim sürpriz olmuştu mesela, ama bu sefer baya baya deniyoruz yani
Her zaman gün aşırı iyi canım, doktorum da söyledi hergün yaparsanız sperm kalitesi ve hızı düşüyormuş
Bana da öylecanımsın sağol kuzum valla sizler çok moral oluyorsunuz bana
Aynen kuzum sen daha bebişsin benim yanımda 22 gencecik maşallah :) ben 35'im :)Benim yaşım hepinizden küçük diye dúsünüyorum. O yüzden hepiniz ablamsınız. Yapınca atarim abla inşallah
Yaa bilmiyorum ben normalde de çok şu içen bir insancık olduğumdan ötürü sabah ilk idrarla yapayım diye dúsünüyorum. Dediğin gibi yapayımo zaman eşinin görmeyeceği ama senin de sabah unutmayacağın bi yere sakla testi
sabah uyku sersemi ilk çişi kaçırma, gerçi adetin geçti artık normalde de yapsan çıkabilir artık, genelde günü gelmeyenler için ilk idrar öneriliyor