Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eşimde sorun yok bildiğimiz kadarıyla, doktor vs hiç gitmedi, takviye vs. de yapmıyoruz eşim için
bu 3. ayımız olacak 2. çocuk için deniyoruz; geçen ay da çok düzenli ilişki olmasına rağmen nasip olmamıştı, asla isyan etmiyorum tabi hayırlısı değilmiş demek ki diyorum zamanı var belli ki..
sperm kaliteli olsa bile her çatlayan yumurta dölleniyor mu ki?
Allah’ım jinekolok olucam artık:bicak::KK48:

Yorma kafanı canım nasipse gelecek bu ay haa olmadı o zaman biraz daha sabır ve birazda takviyeler alırsınız. Sperm kalitesini ve yumurta kalitesini arttıran yiyecekler vs vitaminler bunları denersiniz. Sonuç olarak yapabileceğimiz bir sürü şey var en son yapacağımız hatta hiç yapmamız gereken şey ise umudumuzu kaybetmek.
Emin ol vakti zamanı gelince olacak. RAbbim ol dedi mi oluyor. Kimisi korunur çouk düşünmez buna rağmen hamile kalır kimisi bizim gibi olması için türlü yöntemler dener. Olmadıkça ümitsizleğe kapılır ve olacağına bırakır ve hop hamile kalır.

Kuzucum tabii ki kiste dönüşmez, sağlıklı kadınlarda birden fazla yumurta rezervi vardır zaten, hele ki sen şuan soğan kürü uyguluyorsun, o yüzden için rahat olsun, olan kistlerin de gidecek zaten hayırlısıyla. Hergün ilişkiyi önermiyor canım benim doktorum, sperm hızı ve kalitesi düşüyor diye aklında bulunsun, gün aşırı en sağlıklısı
evet canım bunu bende duydum ama ben bu ay çok erken yumurtladım adet biter bitmez nerdeyse 10. gün yumurtladım hemen, sonraki gün de çatladı
ben daha geç olur diye düşünmüştüm ama bilemediğimiz için her gün yapıyorduk öyle denk geldiği için oldu aslında, 2 tane çok ufak yeni oluşan çikolata kistim vardı kendi doktorum 2 Kasım’daki adetin 2. günü muayene ettiğinde gördü mesela dün akşamki başka nöbetçi doktor 1 tane görüyorum dedi ama söylemeye değmeyecek küçüklükte dedi
belki soğan kürü işe yaradı, gerçi bugün 4. gün daha
bir de inofolik şase kullanıyorum ben 2 Kasım’dan beri

Ay canım kıyamam sana ya bizde aynı şekildeyiz merak etme kimimiz telefona kimimiz bilgisayara sırıtıyoruz. Sen tuvalete zor koşuyorum demişsin bu belirti olabilir mi idrara çıkmaların daha mı sık eskiye göre
Aynen abla bak sabah 7 de uyandım o saatten bu saate 3 defa gittim. Hatta 4 e gideceğim :KK48:

Yorma kafanı canım nasipse gelecek bu ay haa olmadı o zaman biraz daha sabır ve birazda takviyeler alırsınız. Sperm kalitesini ve yumurta kalitesini arttıran yiyecekler vs vitaminler bunları denersiniz. Sonuç olarak yapabileceğimiz bir sürü şey var en son yapacağımız hatta hiç yapmamız gereken şey ise umudumuzu kaybetmek.
Emin ol vakti zamanı gelince olacak. RAbbim ol dedi mi oluyor. Kimisi korunur çouk düşünmez buna rağmen hamile kalır kimisi bizim gibi olması için türlü yöntemler dener. Olmadıkça ümitsizleğe kapılır ve olacağına bırakır ve hop hamile kalır.
Sormayın kızlar valla anne tarafımdan bir akrabamız birkaç hafta önce kürtaj oldu kendi isteğiyle, sonra geçenlerde spiral taktırmaya gitmişler ve ne olsa beğenirsiniz, yine hamile ! ve istemediği halde..

artık daha bu konuda ilgilenmek istemiyorum zaten akışına bıraktım olursa olur olmazsa da nasip değilmiş derim
ilk hamileliğim sürpriz olmuştu mesela, ama bu sefer baya baya deniyoruz yani:işsiz::KK51:

O olmaz eşim görmeden yapmak istiyorum. Ona sürpriz olsun. Eminim o benden daha çok sevinir deli divane hemde kurban olduğumun adamı :KK200:
o zaman eşinin görmeyeceği ama senin de sabah unutmayacağın bi yere sakla testi:KK76:
sabah uyku sersemi ilk çişi kaçırma, gerçi adetin geçti artık normalde de yapsan çıkabilir artık, genelde günü gelmeyenler için ilk idrar öneriliyor

artık daha bu konuda ilgilenmek istemiyorum zaten akışına bıraktım olursa olur olmazsa da nasip değilmiş derim
ilk hamileliğim sürpriz olmuştu mesela, ama bu sefer baya baya deniyoruz yani:işsiz::KK51:
Kuzu du bakalım ya hemen olumsuz düşünme, sen kürünü yaptın, maşallah yumurtaların kaliteli gelişti ve çatladı, üzerine bir de değerlendirdiniz, ee daha ne olsun :KK200: Akıntın da varsa bence günaşırı değerlendirmeyi bırakma bat a kadar derim

Her zaman gün aşırı iyi canım, doktorum da söyledi hergün yaparsanız sperm kalitesi ve hızı düşüyormuş

hımm ben yumurtlama günüm belli olmadıgı için soğan küründende akıntı şimdiden başladıgından anlayamayacagım sanırım yumurtlamayı o yüzden reglim biter bitmez başladık biz ilk defa bu kadar düzenli ilerlicez aksilik olmazsa aslında gün aşırıyı takip etmekde sitres yapıyo diyorlar ama bakalım nasip olur inşallah daha bu gün döngünün 5. günündeyim 3 gün regli oluyorum zaten

o zaman eşinin görmeyeceği ama senin de sabah unutmayacağın bi yere sakla testi:KK76:
sabah uyku sersemi ilk çişi kaçırma, gerçi adetin geçti artık normalde de yapsan çıkabilir artık, genelde günü gelmeyenler için ilk idrar öneriliyor
Yaa bilmiyorum ben normalde de çok şu içen bir insancık olduğumdan ötürü sabah ilk idrarla yapayım diye dúsünüyorum. Dediğin gibi yapayım :KK200:

X