Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah çok güzel olur

Yaa ne kadar güzel maşallah, inşallah herkese şifa olur ,böyle şeyler okudukça ben de çok mutlu oluyorum, hem kendi adıma hem de yapanlar adına

Canım sen nerelerdesin ya :) ben de sesi soluğun çıkmadı diye laf atcaktım sana :) Bende de bu ay güzel hisler var canım akıntı da devam ettikçe daha da umutlanıyorum, Alice harikalar diyarında gibi hayaller kurup duruyorum Bence topiğimizdeki herkez tez zamanda hamiş olucak gerçkten hissediyorum bunu, hepimizde güzel enerjiler var

ooo 3 taneyse ben duramazdım ya :) ama bugün yapma çünkü sabah ilk idrarla yapılması dah auygun, gece boyunca sıvı alınmadığı için hormon yoğunluğu artıyor, yarın sabah yaparsan haber et :)
Sanmıyorum yapacagimi ama yaparsam kesin haber veririm abla. Ben arabistandyım gelirken buraya az almışım yanıma niye diye soruyorum şmdi de kendime Hemen elimdekileri bitirmek istemiyorm. Cnki burda test hem çok pahali hemde alabilmek dert nasıl yapacağımı da bilmiyorum hep arapça yazıyor

SAbahtan bir girdim bir daha giremedim canım yoğunluktan. Ama siz çok güzel muhabbet etmişsiniz. Ne güzel burası hepimize iyi geliyor.

İstediğin gibi kur canım hayallerini dilerim senin için en güzelleri en hayırlıları gerçekleşsin tez zamanda.

Sana aynen katılıyorum canım sırayla alıcaz inşallah güzel haberleri enerji çok önemli pozitif enerji pozitif test sonuçları getirsin hepimize.

Canım sen Arabistan da ne yapıyorsun geçici süremi iş dolayısıyla mı?

junes bence de günaşırı yaparsanız ovulasyona bile gerek klamaz canım, hem insanın içi de rahat ediyor psikolojik olarak, ben elimden geleni yaptım gerisi Allah'ın takdiri diyorsun :)
geçen ay da hemen adetim biter bitmez başladık gün aşırı olacak şekilde düzenli olarak, ovulasyon günlerinde de her gün denedik ama nasip olmadı hayırlısı ne zamansa, ama adet olunca böyle düşünmeme rağmen yine de çok üzülüyorum gerçekten, hayal kırıklığı oluyor bu ay neredeyse 2 gün ağladım
o yüzden bu ay çok rahat davranmaya çalışacağım!!
kendime söz verdim, asla batı geçmeden test yapmıcam!! junes sözü

Gecici süreliğine abla eşimin işinden ötürü. Burda hastane inşaatları var onun için burdayiz

Anladım canım Allah yardımcınız olsun yabancı memlekette zor oluyor herşey. O zaman sen testleri idareli kullan hatta gerektiğinde 1 tane kullan diğerlerine gerek bile kalmadan pozitif görürsün inşallah dicem de. Sen pozitifi görünce arkasından emin olmak için farklı günlerde eminim tekrarlarsın.

Pozitifi görünce ahtım var yine yine yine hepsini yapcam Çok tşk ederim abla güzel dileklerin için

Ahh canım benim ne tatlı konuşuyorsun, Allah senin de hepimizin de gönlüne göre versin inşallah Cennet Kokulun tez zamanda sağlıkla kollarında olsun

Ben de geçen ay hsg den dolayı çok umutluydum ve kesin bu ay tutar diyordum, sonra bir adet oldum bir ağladım :) yazık eşim de teselli ediyor beni kıyamam, sonra düşündüm dedim ki vardır vakti zamanı, sağlıklı olsun da yeter ki..

Bu ay soğan kürü desteğin var canım bunu unutma :) herşey daha güzel olacak

Bu ay soğan kürü desteğin var canım bunu unutma :) herşey daha güzel olacak
evettt, soğan kürü tam bir şifa kaynağı zaten, çikolata kistlerime iyi gelsin öncelikle gerisi kolay, hazır yeni olmuşken inşallah geçer
eşlere de yazık cidde , benim ki benden daha metanetli sağolsun beni kendime getiren o oluyor, korkutuyor ama işe yarıyor; silkeleniyorum hemen ruh halim değişiyor
dediğin gibi daha var ki olmuyor ama biz kullar çıkık canlıyız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…