- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım, akşama başlıyoruz zaten değerlendirmelere, yarın da ovulasyon kitleriyle takip edicem bakalım
Amin canım, cümlemize yardımcı olsun Rab’bimHadi bakalım canım hayırlısı Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ayy inşallah çok güzel olurKızlar maşallaha size okumaya yetişemedimGüzel kaynatmışsınız.
junes canım senin akıntı yumurta akıntısı büyük ihtimalle adet biter bitmez yumurtlama dönemine girenler var. Hem zaten vitamin almışsın o kullandığın vitamin yumurta geliştiriyor. 5-6 güne kadar yumurtan çatlayabilir. Değerlendirmeleri ona göre yaparsın canım
@ISTANBULLUGELINN canım sende soğan kürüne başlamışın artık bırakma 15 güne tamamla. Zaten İbrahim saraçoğlu adeti düzensiz olanlar adeti beklemeden başlayabilirler diyor. Bunu ialç gibi düşün yarıda kesme emin ol faydasını göreceksin.
BilgeUfuk canım sende umutsuzlua kapılma şimdiden. Hamile kalınan ay önceki zamanlara göre değişiklikler olabiliyor. Olmazsa üzülmek yok yolumuza devam edicez. Ama şuan üzülmek içinde sevinmek içinde erken.Bekleyelim dua edelim inşallah burdan bir bir hamile haberleri ile kutlamaları yaparız.
badenzi canım ben senden bu ay çok umutluyum. Daha önce de dediğim gibi yumurtlama akıntısı tam bir mucize. Spermi koruyup rahme taşıyan bir mucize. Bu ay olmazsa bir dahaki aya Allah'ın izniyle çok rahat olur bence. Ama yine de bu aydan umutluyum senin için. İnşallah Rabbim hayırlı zamanda sana da bize de bu mutluluğu nasip eder.
Valla tek silahın varsa regliyi bekle derim ben :)Benim evde test varda yapmaya korkuyorum elim gitmiyorinşallah hepimizn güzel haberleri olur.
Yaa ne kadar güzel maşallah, inşallah herkese şifa olur ,böyle şeyler okudukça ben de çok mutlu oluyorum, hem kendi adıma hem de yapanlar adınaKızlar az önce bir bildirim geldi daha önce yazdığım bir topikten. O da soğan kürüyle ilgili bi arkadaşımız aynen şunları yazmış çok sevindim okuyunca. Size de morel ve destek olması için aynen paylaşıyorum yazdıklarını.
""Arkadaşlar hepinize merhaba. Biraz geç döndüm kusura bakmayın Ben soğan kürünün 15 gün azimle kullandım çok vazgeçmek istedim midem bulandı mecbur muyum diye çok düşündüm ama iyi ki de tamamladım. Çünkü öyle faydasını gördüm ki anlatamam ne pko ne kist kalmadı. Kistim sürekli bel ağrısı yapıyordu bana ağrı falan kalmadı. Kür bitince Dr gittim pko ciddi seviyede azalmıştır Denemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Yılmadan vazgeçmeden.""
3 tane ama ben yine de bekliycem yaaValla tek silahın varsa regliyi bekle derim ben :)
Kızlar maşallaha size okumaya yetişemedimGüzel kaynatmışsınız.
junes canım senin akıntı yumurta akıntısı büyük ihtimalle adet biter bitmez yumurtlama dönemine girenler var. Hem zaten vitamin almışsın o kullandığın vitamin yumurta geliştiriyor. 5-6 güne kadar yumurtan çatlayabilir. Değerlendirmeleri ona göre yaparsın canım
@ISTANBULLUGELINN canım sende soğan kürüne başlamışın artık bırakma 15 güne tamamla. Zaten İbrahim saraçoğlu adeti düzensiz olanlar adeti beklemeden başlayabilirler diyor. Bunu ialç gibi düşün yarıda kesme emin ol faydasını göreceksin.
BilgeUfuk canım sende umutsuzlua kapılma şimdiden. Hamile kalınan ay önceki zamanlara göre değişiklikler olabiliyor. Olmazsa üzülmek yok yolumuza devam edicez. Ama şuan üzülmek içinde sevinmek içinde erken.Bekleyelim dua edelim inşallah burdan bir bir hamile haberleri ile kutlamaları yaparız.
badenzi canım ben senden bu ay çok umutluyum. Daha önce de dediğim gibi yumurtlama akıntısı tam bir mucize. Spermi koruyup rahme taşıyan bir mucize. Bu ay olmazsa bir dahaki aya Allah'ın izniyle çok rahat olur bence. Ama yine de bu aydan umutluyum senin için. İnşallah Rabbim hayırlı zamanda sana da bize de bu mutluluğu nasip eder.
Hadi bakalım canım hayırlısı Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
ooo 3 taneyse ben duramazdım ya :) ama bugün yapma çünkü sabah ilk idrarla yapılması dah auygun, gece boyunca sıvı alınmadığı için hormon yoğunluğu artıyor, yarın sabah yaparsan haber et :)3 tane ama ben yine de bekliycem yaa
Sanmıyorum yapacagimi ama yaparsam kesin haber veririm abla. Ben arabistandyım gelirken buraya az almışım yanıma niye diye soruyorum şmdi de kendimeooo 3 taneyse ben duramazdım ya :) ama bugün yapma çünkü sabah ilk idrarla yapılması dah auygun, gece boyunca sıvı alınmadığı için hormon yoğunluğu artıyor, yarın sabah yaparsan haber et :)
Canım sen nerelerdesin ya :) ben de sesi soluğun çıkmadı diye laf atcaktım sana :) Bende de bu ay güzel hisler var canım akıntı da devam ettikçe daha da umutlanıyorum, Alice harikalar diyarında gibi hayaller kurup duruyorumBence topiğimizdeki herkez tez zamanda hamiş olucak gerçkten hissediyorum bunu, hepimizde güzel enerjiler var
Sanmıyorum yapacagimi ama yaparsam kesin haber veririm abla. Ben arabistandyım gelirken buraya az almışım yanıma niye diye soruyorum şmdi de kendimeHemen elimdekileri bitirmek istemiyorm. Cnki burda test hem çok pahali hemde alabilmek dert nasıl yapacağımı da bilmiyorum hep arapça yazıyor
Gecici süreliğine abla eşimin işinden ötürü. Burda hastane inşaatları var onun için burdayizCanım sen Arabistan da ne yapıyorsun geçici süremi iş dolayısıyla mı?
geçen ay da hemen adetim biter bitmez başladık gün aşırı olacak şekilde düzenli olarak, ovulasyon günlerinde de her gün denedik ama nasip olmadıjunes bence de günaşırı yaparsanız ovulasyona bile gerek klamaz canım, hem insanın içi de rahat ediyor psikolojik olarak, ben elimden geleni yaptım gerisi Allah'ın takdiri diyorsun :)
Gecici süreliğine abla eşimin işinden ötürü. Burda hastane inşaatları var onun için burdayiz
Pozitifi görünce ahtım var yine yine yine hepsini yapcamAnladım canım Allah yardımcınız olsun yabancı memlekette zor oluyor herşey. O zaman sen testleri idareli kullan hatta gerektiğinde 1 tane kullan diğerlerine gerek bile kalmadan pozitif görürsün inşallah dicem de. Sen pozitifi görünce arkasından emin olmak için farklı günlerde eminim tekrarlarsın.
Ahh canım benim ne tatlı konuşuyorsun, Allah senin de hepimizin de gönlüne göre versin inşallah Cennet Kokulun tez zamanda sağlıkla kollarında olsunSAbahtan bir girdim bir daha giremedim canım yoğunluktan. Ama siz çok güzel muhabbet etmişsiniz.Ne güzel burası hepimize iyi geliyor.
İstediğin gibi kur canım hayallerini dilerim senin için en güzelleri en hayırlıları gerçekleşsin tez zamanda.
Sana aynen katılıyorum canım sırayla alıcaz inşallah güzel haberleri enerji çok önemli pozitif enerji pozitif test sonuçları getirsin hepimize.
Ben de geçen ay hsg den dolayı çok umutluydum ve kesin bu ay tutar diyordum, sonra bir adet oldum bir ağladım :) yazık eşim de teselli ediyor beni kıyamam, sonra düşündüm dedim ki vardır vakti zamanı, sağlıklı olsun da yeter ki..geçen ay da hemen adetim biter bitmez başladık gün aşırı olacak şekilde düzenli olarak, ovulasyon günlerinde de her gün denedik ama nasip olmadıhayırlısı ne zamansa, ama adet olunca böyle düşünmeme rağmen yine de çok üzülüyorum gerçekten, hayal kırıklığı oluyor bu ay neredeyse 2 gün ağladım
o yüzden bu ay çok rahat davranmaya çalışacağım!!
kendime söz verdim, asla batı geçmeden test yapmıcam!! junes sözü
Bu ay soğan kürü desteğin var canım bunu unutma :) herşey daha güzel olacakgeçen ay da hemen adetim biter bitmez başladık gün aşırı olacak şekilde düzenli olarak, ovulasyon günlerinde de her gün denedik ama nasip olmadıhayırlısı ne zamansa, ama adet olunca böyle düşünmeme rağmen yine de çok üzülüyorum gerçekten, hayal kırıklığı oluyor bu ay neredeyse 2 gün ağladım
o yüzden bu ay çok rahat davranmaya çalışacağım!!
kendime söz verdim, asla batı geçmeden test yapmıcam!! junes sözü
evettt, soğan kürü tam bir şifa kaynağı zaten, çikolata kistlerime iyi gelsin öncelikle gerisi kolay, hazır yeni olmuşken inşallah geçerBu ay soğan kürü desteğin var canım bunu unutma :) herşey daha güzel olacak
eşlere de yazık cidde , benim ki benden daha metanetli sağolsun beni kendime getiren o oluyor, korkutuyor ama işe yarıyor; silkeleniyorum hemen ruh halim değişiyorBen de geçen ay hsg den dolayı çok umutluydum ve kesin bu ay tutar diyordum, sonra bir adet oldum bir ağladım :) yazık eşim de teselli ediyor beni kıyamam, sonra düşündüm dedim ki vardır vakti zamanı, sağlıklı olsun da yeter ki..