Ben hamilelik için değil ama iltihabım vardı soğan kürüyle kurtuldum bir ayda ve şuan gebelik belirtileri yaşıyorum adet geçmesini bekliyorum kesinlikle işe yarıyor bence bende etkisi olduğunu düşünüyorum tek ilişkiyle gebelik belirtilerim var kullanın insanın içini tertemiz yapıyo inanınPolikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Ben 3ci gün başlanıyor diye biliyorum.Bende bugün adet oldum 3. Günümü baslasam
Canım sarı renkli miydi akıntın? Bende de akıntı var bi türlü kurtulamıyorum ve cocuk da olmuyorBen hamilelik için değil ama iltihabım vardı soğan kürüyle kurtuldum bir ayda ve şuan gebelik belirtileri yaşıyorum adet geçmesini bekliyorum kesinlikle işe yarıyor bence bende etkisi olduğunu düşünüyorum tek ilişkiyle gebelik belirtilerim var kullanın insanın içini tertemiz yapıyo inanın
Bende bugün adet oldum 3. Günümü baslasam
Soğan kürüne başladınız mı?
Ben netten tarif edilen gibi yapmadım o kürü.
Suyu hazır su yerine köyden pınarından getittirdim.Soğanları yıkadım ve hiç bir kabugunu soymadan, baş kısmındaki püskülleri ile beraber suya atıp kaynattım.
Nette dış kabuklarını soyup,başındaki püskülleri de kesmemizi söylüyorlar. Ben iyice yıkadım ve hiç bir kısmını kesip atmadım. Sizede bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim.Tarifi bana veren arkadaşım aynı ay hamile kalmıştı.
Ben hamilelik için değil ama iltihabım vardı soğan kürüyle kurtuldum bir ayda ve şuan gebelik belirtileri yaşıyorum adet geçmesini bekliyorum kesinlikle işe yarıyor bence bende etkisi olduğunu düşünüyorum tek ilişkiyle gebelik belirtilerim var kullanın insanın içini tertemiz yapıyo inanın
canım aç karnına ıcılıyor bendede pcos var hamıle kalamadım ıkı aydır denıyoruz gerçi sen yıne sanslısın ben dort bes ayda bır adet oluyorum ilaçsızSoğan suyunu sabah aç karnıma içtim. Tansiyonumu düşürdü. Normaldede düşüktür tansiyonum zaten. Acaba gün içinde yemeklerden sonra içsem faydası olur mu acaba?
Soğan kürünü denemeyi bende düşünüyorumCanım
canım aç karnına ıcılıyor bendede pcos var hamıle kalamadım ıkı aydır denıyoruz gerçi sen yıne sanslısın ben dort bes ayda bır adet oluyorum ilaçsız
Evet canım eğer adet olamıyorsan soğan suyu iç bencede. Tansiyonun iyiyse 15 günlük programa uymaya çalış derim. Çok var senin gibi hamile kalan üzülme hiç. Ben doktora gittim çok şükür bir sorun yok dediler. 3 aylık evliyim 3 aydır denedik olmadı. Bende soğan suyu içmeye başladım. Tek korkum tansiyon düşürmesin.Soğan kürünü denemeyi bende düşünüyorum
Evet sarı renkliydi ben buharına oturarak uyguladım içmedim yaniCanım sarı renkli miydi akıntın? Bende de akıntı var bi türlü kurtulamıyorum ve cocuk da olmuyor
Bende başlıycam arkadaşBende pcoluyum, yarın başlıyorum inşallah soğan kürüne
yarın başlıycam canım bende uc aylık evlıyım ama pcos var bendeşubata kadar beklıyce yoksa doktor yolları tedavı ıcın gözukecekEvet canım eğer adet olamıyorsan soğan suyu iç bencede. Tansiyonun iyiyse 15 günlük programa uymaya çalış derim. Çok var senin gibi hamile kalan üzülme hiç. Ben doktora gittim çok şükür bir sorun yok dediler. 3 aylık evliyim 3 aydır denedik olmadı. Bende soğan suyu içmeye başladım. Tek korkum tansiyon düşürmesin.
Canım detaylarını paylaşır mısın lütfenEvet sarı renkliydi ben buharına oturarak uyguladım içmedim yani
Ne kadardır bebrk istiyorsun cnımBende pcoluyum, yarın başlıyorum inşallah soğan kürüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?