How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Soğan kürüne başlayalım

Canım detaylarını paylaşır mısın lütfen :KK43:
Kaynattım bolca soğanı daha sonra kullanmadığım bir banyo leğenine doldurup üzerinde oturdum 🙈 aşırı kaynarken değil ama normal hafif Buhari varken bi kaç kere uyguladım şuan adetimin geçikmesini bekliyorum canım bi hafta kaldı ama baya belirtilerle doluyum hayırlısı artık

Soğan kürüne başladınız mı?
Ben netten tarif edilen gibi yapmadım o kürü.
Suyu hazır su yerine köyden pınarından getittirdim.Soğanları yıkadım ve hiç bir kabugunu soymadan, baş kısmındaki püskülleri ile beraber suya atıp kaynattım.
Nette dış kabuklarını soyup,başındaki püskülleri de kesmemizi söylüyorlar. Ben iyice yıkadım ve hiç bir kısmını kesip atmadım. Sizede bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim.Tarifi bana veren arkadaşım aynı ay hamile kalmıştı.
Kabuğu rahim duvarı incelmesi yapıyor bilg in var mıydı

Polikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Ya bu soğan kürü için bazılarında kist yapıyormuş diye duydum sizde duydunuz mu?

Kaynattım bolca soğanı daha sonra kullanmadığım bir banyo leğenine doldurup üzerinde oturdum 🙈 aşırı kaynarken değil ama normal hafif Buhari varken bi kaç kere uyguladım şuan adetimin geçikmesini bekliyorum canım bi hafta kaldı ama baya belirtilerle doluyum hayırlısı artık
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kac dk kaynattın soğanı bir de kac dk oturdun?

Kisti bitirmek içik kullanılan yöntem neden kist yapsın. Hiç duymadım. Sadece kist için değil üreme yolları enfeksiyonu için de kullanılıyor. Erkekler de yapabilir
Yapıor kist maalesef erkeklik hormonun yüksekse catlayamayan yumurtayı zorladığı için kist olusturuor

Ben de adetimin 3.günü başladım soğan kürüne. Tesadüfen gördüm şu an konuyu araştırırken. 1,5 senedir bebek istiyoruz. 1 kez kimyasal gebelik yaşadım. Rahim duvarımda kalınlık var ve 1,3 cm polip. Aldırmak istemedim hemen. Sonucumu buradan paylaşacağım bugün henüz 3.günüm kürde. İnşallah herkes yavrusunu kucağına alır sağlıkla.

Ben de adetimin 3.günü başladım soğan kürüne. Tesadüfen gördüm şu an konuyu araştırırken. 1,5 senedir bebek istiyoruz. 1 kez kimyasal gebelik yaşadım. Rahim duvarımda kalınlık var ve 1,3 cm polip. Aldırmak istemedim hemen. Sonucumu buradan paylaşacağım bugün henüz 3.günüm kürde. İnşallah herkes yavrusunu kucağına alır sağlıkla.
Ben de soğan kürü yapıyorum benim gibi yapan varmı diye gezinirken tesadüfen gördüm bugün 6.günüm hayırlısı olur inşallah

Polikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Bende de var ama cok uzun vade de yapmam gerekiyor midemi cok rahatsız ediyor nasıl yapıcam bilmiyorum 🤔

Canim ben bugün 13. Gündeyim umarım hepimize şifa olur

Back