Ne kadardır bebrk istiyorsun cnım
Kaynattım bolca soğanı daha sonra kullanmadığım bir banyo leğenine doldurup üzerinde oturdumCanım detaylarını paylaşır mısın lütfen
Kabuğu rahim duvarı incelmesi yapıyor bilg in var mıydıSoğan kürüne başladınız mı?
Ben netten tarif edilen gibi yapmadım o kürü.
Suyu hazır su yerine köyden pınarından getittirdim.Soğanları yıkadım ve hiç bir kabugunu soymadan, baş kısmındaki püskülleri ile beraber suya atıp kaynattım.
Nette dış kabuklarını soyup,başındaki püskülleri de kesmemizi söylüyorlar. Ben iyice yıkadım ve hiç bir kısmını kesip atmadım. Sizede bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim.Tarifi bana veren arkadaşım aynı ay hamile kalmıştı.
Ya bu soğan kürü için bazılarında kist yapıyormuş diye duydum sizde duydunuz mu?Polikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Proklatin sevıyen yüksekse içmemen gerekıor kist yapıor o zman işteYa bu soğan kürü için bazılarında kist yapıyormuş diye duydum sizde duydunuz mu?
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Kac dk kaynattın soğanı bir de kac dk oturdun?Kaynattım bolca soğanı daha sonra kullanmadığım bir banyo leğenine doldurup üzerinde oturdumaşırı kaynarken değil ama normal hafif Buhari varken bi kaç kere uyguladım şuan adetimin geçikmesini bekliyorum canım bi hafta kaldı ama baya belirtilerle doluyum hayırlısı artık
Ya bu soğan kürü için bazılarında kist yapıyormuş diye duydum sizde duydunuz mu?
Yapıor kist maalesef erkeklik hormonun yüksekse catlayamayan yumurtayı zorladığı için kist olusturuorKisti bitirmek içik kullanılan yöntem neden kist yapsın. Hiç duymadım. Sadece kist için değil üreme yolları enfeksiyonu için de kullanılıyor. Erkekler de yapabilir
Ben de soğan kürü yapıyorum benim gibi yapan varmı diye gezinirken tesadüfen gördüm bugün 6.günüm hayırlısı olur inşallahBen de adetimin 3.günü başladım soğan kürüne. Tesadüfen gördüm şu an konuyu araştırırken. 1,5 senedir bebek istiyoruz. 1 kez kimyasal gebelik yaşadım. Rahim duvarımda kalınlık var ve 1,3 cm polip. Aldırmak istemedim hemen. Sonucumu buradan paylaşacağım bugün henüz 3.günüm kürde. İnşallah herkes yavrusunu kucağına alır sağlıkla.
İnsallah yararı olur da buraya müjdemizi yazmak nasip olurBen de soğan kürü yapıyorum benim gibi yapan varmı diye gezinirken tesadüfen gördüm bugün 6.günüm hayırlısı olur inşallah
Evet ya inşallah sonucu yazarım bendeİnsallah yararı olur da buraya müjdemizi yazmak nasip olur
Bende de var ama cok uzun vade de yapmam gerekiyor midemi cok rahatsız ediyor nasıl yapıcam bilmiyorumPolikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Bende de var ama cok uzun vade de yapmam gerekiyor midemi cok rahatsız ediyor nasıl yapıcam bilmiyorum
Ben ilaçsız adet göremiyorum genel de de bana soğan suyunu öneriyorlar ama sıkıntı veriyor bakalımSağlığına sıkıntı verecekse yapmamalısın
Ben ilaçsız adet göremiyorum genel de de bana soğan suyunu öneriyorlar ama sıkıntı veriyor bakalım
Ben ayda iki defa kullanılır diye biliyorumAma soğan kürü 6 ayda bir 15 gün kullanılır. Fazlasının zarar olduğunu söylüyor doktorlar
Ben ayda iki defa kullanılır diye biliyorum
Cok teşekkür ederimİnternetten araştır ender saraçoğlunun yazısına bak istersen canım
Canim ben bugün 13. Gündeyim umarım hepimize şifa olurPolikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?