Soğan kürüne başlayalım

Hanimlar merak ettim sonuclari. Hamile kalan oldumu sogan kurunden sonra ???

MERHABALAR BENDE SOĞAN KÜRÜNE BAŞLADIM BU AY İL BARDAĞIMI İÇTİM AMA BEN NÖBET SİSTEMİ ÇALIŞTIĞIM İÇİN SABAH AKŞAM İÇEMİYORUM AMA YİNEDE İÇİYORUM İNŞALLAH GÜZEL SONUÇ ALIRIZ DA HEPİMİZ EVLAT SAHİBİ OLURUZ

Canim başladım mi? Seninle aynı durumdayım. 1 yıldır istiyoruz çocuk olmadı. Pcoyum. Sogan kürüne başlayacağım. Adetin 3. Günü olduğuna emin misin ? Ben bittikten 2 gun sonra diye dinledim i. Saracoglundan

Ben bu ay baslayacagim. Adetliyim3. Güne girdim. 6. Gün başlayacağım. Yanı adetten 2 gün sonra. Aynı zamanda bal polen propolis ari sutu karışımı kullanıyorum. B8r de doktor klomen verecek muhtemelen.

Kızlar ben geçen ay 10 gün yapabildim
2 gün gecikmeyle adetim geldi
Bu ay 7 gün oldı hala gelen giden yok bakalım her gün testte yapıyorum bişey yok eğer olursa yazarım buraya

Kızlar ben soğan suyunu yapmayı çok istiyorum ama gastritim var.
soğan buharına oturma nasıl yapılıyor? Kaç tane soğan kaynatılacak? Buhara oturmadan soğanlaı çıkaracak mıyız yoksa duracak mı? Kaç dakika oturmak lazım? Günde bir kez mi? Ve kaç gün süreyle? Bilen biri yazabilir mi lütfen..
kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…