Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pkoyum cnm bu ay başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşallah
Sen iç her türlü vücuduna fayda verir sabah akşam fark etmez benceSoğan suyunu sabah aç karnıma içtim. Tansiyonumu düşürdü. Normaldede düşüktür tansiyonum zaten. Acaba gün içinde yemeklerden sonra içsem faydası olur mu acaba?
Polikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
normalde adet oluyormuydun yani düzensizliğin varmıydıKızlar ben geçen ay 10 gün yapabildim
2 gün gecikmeyle adetim geldi
Bu ay 7 gün oldı hala gelen giden yok bakalım her gün testte yapıyorum bişey yok eğer olursa yazarım buraya
normalde adet oluyormuydun yani düzensizliğin varmıydı
inşallah hayırlısı olur rabbim aratmasın zor oluyorYoktu canım her ay düzenli gelir maşallah döngüm 30 gün iki ileri bi geri gittiği oluyordu ama 8 gün gecikme falan yaşamamıştım
Evet ilk günsoğan kürüne başlayan varmı benim 3. günüm bugün