Canim ben bugün 13. Gündeyim umarım hepimize şifa olur
Bende pkoyum cnm bu ay başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşallahPolikistik overim ve hamile kalamıyorum. Benim gibi olan varsa soğan kürüne başlayıp sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırsak daha çok motive olabiliriz. Adetin 3.gününden sonra soğan kürüne başlayabilirmişiz. Şu an adetimin 3.günü. Yanımda destekçi olarak benimle beraber soğan kürüne başlayabilicek olan var mı?
Tebriklerrrr ne güzel bi haberBende pkoyum cnm bu ay başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim darısı hepinizin başına inşallah
Canım doktor bana diana vermişti çok rahatsızlandım 20. Günde bıraktım kullandıgın doğum kontrol hapı türü ve kişiye göre etkisi değişir doğumkont. Hapı vermesinin sebebi kadınlık hormonun yükselicek ve adetin düzene giricek kullanabiliyorsan en az 6 ay kullan , bende pikoluyum 8 yıldır gitmiyor lanet tarusal içip refli olup soğan kürüne başlicam son denemem artık olmazssa cocuk doktora gidicem hemen inşlah hepimiz bu pikodan kurtuluruzMerhaba benimde praloktin hormonum yüksek çıktı doktor dostinex verdi adet olamıyorum diye de tarlusal verdi . bi de kist cıktı onun içinde adet olunca doğum kontrol hapına başlamam lazım ama yan etkilerinden dolayı kullanmak istemiyorum . Bu dkh hapı yerine kür falan içsem işe yarar mi acaba , hiç içmek istemiyoRum
Malesef . İstersen tarusaldan sonra adetin ıkınci günü soğan kürü dene sende kür bittikden sonra bi bak hamile kalmazsan doğumkontrol hapı kullanİnşallah canım. Ben bide dostinex kullanıyorum praloktin hormonum yüksek çıktı biraz . Su an bende tarlusal kullanıyorum daha adet olmadım ama adet olunca dkh kullanmak istemiyorum çok ağır etkileri oluyomuş ya kullanmadan korktum . Kullanırsam iyice kafaya takıcam bişey olcak diye.. kist tedaviyle geçer dedi ama bu haptan başka çare yok mudur ya kafayı yicem
Adetimin bitiminin 2.3.gunu yapsam olurmu ben cok gec adet goruyorum polikistik over var doktor bana tüp bebek okman gerekiyo dediBen de soğan kürü yapıyorum benim gibi yapan varmı diye gezinirken tesadüfen gördüm bugün 6.günüm hayırlısı olur inşallah
Ben de öyle yapmıştım adetimin bitiminden 2 sonra başladım yapabilirsiniz umarım faydasını görürsünüzAdetimin bitiminin 2.3.gunu yapsam olurmu ben cok gec adet goruyorum polikistik over var doktor bana tüp bebek okman gerekiyo dedi
Siz faydasını gördünüzmüBen de öyle yapmıştım adetimin bitiminden 2 sonra başladım yapabilirsiniz umarım faydasını görürsünüz
Ben tam yapamadım 11 gün yapmıştım, benim adetim düzenli çocuk için yapmıştım 15 gün yapmadığım için bişey diyemem ne faydasını ne zararını gördümSiz faydasını gördünüzmü
Ben polikistik over de iyi geldıhını düşünmüştüm15 gün yaptım 4 5 ay önce ama ben hamile kalamadım ama idrar yolu enfeksiyonu olan biriyim soğan kürü bende enfeksiyon için faydalı olmuştu o ay enfeksiyonum tekrarlamamıştı inşallah şifa olur hepinize de bebişler gelir bi an önce inşallah allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?