Soğan kürü

Doktor mu istedi bunları? Senen dolduğunda mı yaptılar. Hayır yaptırmadım düşünüyorum o yüzden sordum
Doktor istedi daha senem dolmamıştı 7 aylık evliydim doktor hiç sormadı kaç yıllık evliyim diye çok istiyorum dedim düşükten 3 ay sonra gittim âdet düzensizliği oldu ben hemen tedavi yapmak istemedi hormanlarımı takip ederek tedavi başlattı

Senin doktorun başta bunları istemesi lazımdı çocuk olmaması nedenleri arasında hormanlarda var özellikle progesteron hormonu
buradaki doktorlar kendini beğenmiş ukala sanırım. Senen dolsun deyip gönderiyorlar. Çam ve sakura hastanesini de önerdiler belki oraya da gidebilirim. Bugün bel ağrım başladı acaba hamile miyim her belirtide hamile miyim düşüncesi yeter artık yaaa düşünmek istemiyorum.

Göğüslerim de bu ay erkenden hassaslaşıp büyümeye başladı

Göğüslerim de bu ay erkenden hassaslaşıp büyümeye başladı
Adetine kaç gün var çok var demiştin çok akıntın var mı onlar da belirti içeriyor
Valla çok haklısın sen hangi devlet hastanesine gidiyorsun hiç sorma her ay o bekleti herşeyi ona bağlama eğer adetine çok varsa olur mu olur

Canım kullandığın ay mı hamile kaldın yoksa bir sonraki ay mı? Birde 15 gün boyunca kullandın mı ben 12 gün kullandım
Regl bitti kullandım 1 hafta kadar net kullandım sonra ki regl bitiş ve tam yumurtlama gününü değerlendirdim. Yumurtlama günü ilişkinin tam 14. Günü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm ama biliyordum bu sefer oldu dedim kendimi ve vücudumu çok iyi tanıyorum kasık kramplarım hiç geçmedi benim ateşim 1 derece arttı ve hala aynıyım herkesin vücudu ve süreci tabiki farklı kafadan atın diyorlar ben artık her ay test yapmaktan yıpranmıştım çok zordu rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim bu ay 9. Ayım bitiyor soğan kürünü 12 gün uyguladım. Adetime 1 hafta var

Bağcılar devlete gidiyorum. Bu ay soğan kürü uyguladığım için acaba diyorum. Bide bu ay diğer aya göre 1 gün arayla ilişki oldu o yüzden

Bağcılar devlete gidiyorum. Bu ay soğan kürü uyguladığım için acaba diyorum. Bide bu ay diğer aya göre 1 gün arayla ilişki oldu o yüzden
Şimdiden yapma test falan çıkmaz üzülme adetin üzerinden geçmesi lazım biliyorsun Bağcılar devlet hastanesi eskiden iyidi ben orada belim için doktora gittim çok iyi bir doktortu baya ilgilendi devlet hastanesi konusunda sana tavsiye veremiyorum özel hastane Medipol hastanesi ve Nisa hastanesi onların da fiyatları baya yüksek kolan hastanesi Güngören de orada kadın doğum çok iyi bir doktor vardı server hanım yalnış değilsem halen var mı bilmiyorum da

Erken gebelik testinde bazen 1 hafta öncesinde çıkabiliyormuş. Belki bugün testi tekrarlarım. Valla bağcıların aciline gitmiştim erkek doktorlar denk gelmişti mecburen muayene olmak zorunda kalmıştım çok daha iyi ilgilenmişlerdi kadın doktorlar afedersin mal gibi suratıma bakıyor

Çok haklısın ama erkek doktorda muayene olmakta çok zor bence yapma hayal kırıklığı uğrma insan umut ediyor boşuna çıkıyor çok yaşadım

Çok haklısın ama erkek doktorda muayene olmakta çok zor bence yapma hayal kırıklığı uğrma insan umut ediyor boşuna çıkıyor çok yaşadım
Kistim patladığında mecburen muayene oldum çünkü müdahale gerekebilirdi ameliyat falan demişlerdi. Normal zamanda kadın doktora gidiyorum eşim de erkek doktor istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…