- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
- Konu Sahibi yasminesss
-
İnşallah canım inşallah yoruldum bende her ay aynı sonucu görmek ağlamaktan bu bekletişte bir sınav Allah her şeyin yeri ve zamanı hazırlıyor biz kullar sabırsız davranıyoruzİnşallah canım benim müjdeli haberlerini burada bizimle paylaşırsın. Olacak inşallah ben inanıyorum.
Canım benim hiç üzülme. Yarın doktora gidiyorsun bakalım ne diyecek. Şuan bende de belirsizlik var sağlıklı bir gebelik mi daha hiç bir şey belli değil eşime sürpriz yapacaktım güya ama pat diye söyledim söylemeseydim silik çıktı emin olana kadar da bekleyemezdim. Bu ay ilişkiyi gün aşırı dene 1 gün arayla sperm kalitesi için ben öyle yaptımİnşallah canım inşallah yoruldum bende her ay aynı sonucu görmek ağlamaktan bu bekletişte bir sınav Allah her şeyin yeri ve zamanı hazırlıyor biz kullar sabırsız davranıyoruz
Yani doğru sonuç için kan testi şart testler bazen yanılma payı oluyor ama inşallah öyle bir şey yoktur bebiştir çok dikkat etmen lazım ilk üç ayCanım benim hiç üzülme. Yarın doktora gidiyorsun bakalım ne diyecek. Şuan bende de belirsizlik var sağlıklı bir gebelik mi daha hiç bir şey belli değil eşime sürpriz yapacaktım güya ama pat diye söyledim söylemeseydim silik çıktı emin olana kadar da bekleyemezdim. Bu ay ilişkiyi gün aşırı dene 1 gün arayla sperm kalitesi için ben öyle yaptım
Umarım yarın güzel haberler verirsin canımYani doğru sonuç için kan testi şart testler bazen yanılma payı oluyor ama inşallah öyle bir şey yoktur bebiştir çok dikkat etmen lazım ilk üç ayben de gün aşırı yapmaya çalışıyorum şuan ilaç kullandığım için yarın dokdora gittiğim de bu sefer güzel haber alırım yumurtan çatlamak üzere desede yeterli
İnşallah inşallah canım sen kan testi verdin mi ne yaptınUmarım yarın güzel haberler verirsin canım
Yok canım daha gidemedim yarın sabah gidicezİnşallah inşallah canım sen kan testi verdin mi ne yaptın
Şıp diye hamile kalanları bende anlamıyorumGerçekten ya benim birde 1 yılım dolmadığı için çok da ilgileneceklerini zannetmiyorum. Yani şıp diye hamile kalanları da anlamıyorum neye göre Allah herşeyin hayırlısını versin tabi bazen sosyal medyada hamilelik haberi ultrason videoları denk geliyor istemsiz ağlıyorum neden diye valla çok zor bir süreç evlenmeden önce hiç aklımdan geçmezdi. Kolay hamile kalırım diye düşündüm hep rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kız niye bu kadar erteledinYok canım daha gidemedim yarın sabah gidicez
Ben şıp diye hamile kaldım ama tutmadıŞıp diye hamile kalanları bende anlamıyorum
Sorma canım ya eşim ağırdan alıyor. Müsait olamadı bir türlüKız niye bu kadar erteledin
Bu gün sağlık ocağına gitsetdin yarın sonuçlar elinde olurdu geç olsun da güç olmasınSorma canım ya eşim ağırdan alıyor. Müsait olamadı bir türlü
Aynen öyle canım ikimizde yarın güzel haberler alalımBu gün sağlık ocağına gitsetdin yarın sonuçlar elinde olurdu geç olsun da güç olmasın
İnşallah canım senin bir ihmal var benim şuan da oda yok ümitsiz olmak istemiyorum ama bu sefer da üzgün şekilde dünmek istemiyorum hastanedenAynen öyle canım ikimizde yarın güzel haberler alalım
Umuyorum en yakın zamanda sevinçten havalara uçarsın canımİnşallah canım senin bir ihmal var benim şuan da oda yok ümitsiz olmak istemiyorum ama bu sefer da üzgün şekilde dünmek istemiyorum hastaneden
Çok amin inşallah canım çok dua ediyorumUmuyorum en yakın zamanda sevinçten havalara uçarsın canım
Canım 163,4 çıktı sonuçÇok amin inşallah canım çok dua ediyorum
Bu hamilesin oluyor dimi bildiğim kadarıyla çok küçük daha bir nokta kadarCanım 163,4 çıktı sonuç
Evet şuan çok çok yeni olduğundan öyle çıktı umuyorum sağlıklı bir gebeliktirBu hamilesin oluyor dimi bildiğim kadarıyla çok küçük daha bir nokta kadar
İnşallah canım bu süreçte kendine baya dikkat etmen lazım özellikle sağlıklı beslenme en ufak bir kanmada hiç beklemeden doktora gitEvet şuan çok çok yeni olduğundan öyle çıktı umuyorum sağlıklı bir gebeliktir
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım. Neyde vitamin varsa onları tüketmeye özen gösteriyorum. Allah’ın izniyle olacak canım.İnşallah canım bu süreçte kendine baya dikkat etmen lazım özellikle sağlıklı beslenme en ufak bir kanmada hiç beklemeden doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?