Soğan kürü

İnşallah canım benim müjdeli haberlerini burada bizimle paylaşırsın. Olacak inşallah ben inanıyorum.
İnşallah canım inşallah yoruldum bende her ay aynı sonucu görmek ağlamaktan bu bekletişte bir sınav Allah her şeyin yeri ve zamanı hazırlıyor biz kullar sabırsız davranıyoruz

İnşallah canım inşallah yoruldum bende her ay aynı sonucu görmek ağlamaktan bu bekletişte bir sınav Allah her şeyin yeri ve zamanı hazırlıyor biz kullar sabırsız davranıyoruz
Canım benim hiç üzülme. Yarın doktora gidiyorsun bakalım ne diyecek. Şuan bende de belirsizlik var sağlıklı bir gebelik mi daha hiç bir şey belli değil eşime sürpriz yapacaktım güya ama pat diye söyledim söylemeseydim silik çıktı emin olana kadar da bekleyemezdim. Bu ay ilişkiyi gün aşırı dene 1 gün arayla sperm kalitesi için ben öyle yaptım

Yani doğru sonuç için kan testi şart testler bazen yanılma payı oluyor ama inşallah öyle bir şey yoktur bebiştir çok dikkat etmen lazım ilk üç ay ben de gün aşırı yapmaya çalışıyorum şuan ilaç kullandığım için yarın dokdora gittiğim de bu sefer güzel haber alırım yumurtan çatlamak üzere desede yeterli

Umarım yarın güzel haberler verirsin canım

Şıp diye hamile kalanları bende anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…