- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
- Konu Sahibi yasminesss
-
İnşallah canım takibini yap kalp atışını duyana kadar inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder AllahSağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım. Neyde vitamin varsa onları tüketmeye özen gösteriyorum. Allah’ın izniyle olacak canım.
İnşallah canım benim sende bugün doktora gidecektin sormayı unuttumİnşallah canım takibini yap kalp atışını duyana kadar inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah
Sorun değil canım benim de çatlama iğnesi verdi yarın vurulacağım akşam ondan sonrası artık tutar mı tutmaz mı kesinlikliği yokİnşallah canım benim sende bugün doktora gidecektin sormayı unuttum
Tutar tutar sen gönlünü ferah tut olumlu düşünmeye çalış hiçbir sorunun yok çok şükürSorun değil canım benim de çatlama iğnesi verdi yarın vurulacağım akşam ondan sonrası artık tutar mı tutmaz mı kesinlikliği yok
Hem çok ümitlenmemeye çalışıyorum hem de için kıpır kıpırTutar tutar sen gönlünü ferah tut olumlu düşünmeye çalış hiçbir sorunun yok çok şükür
Meryem suresini açıp dinle canım aklına geldikçeHem çok ümitlenmemeye çalışıyorum hem de için kıpır kıpır
Kaç gündür öyle yapıyorum okumasını bilmiyorum ama açıp dinliyorum okumaya çalışıyorum namaz üzerinde çok dua ediyorumMeryem suresini açıp dinle canım aklına geldikçe
Evet baya iyi olduğunu söylüyorlar canım. Yumurtanda bir belirti var mı çatladı mıKaç gündür öyle yapıyorum okumasını bilmiyorum ama açıp dinliyorum okumaya çalışıyorum namaz üzerinde çok dua ediyorum
Daha bu gün gidip iğne olacağım ama sağ tarafıma bir ağrı girdi artık çatladı mı bilmiyorumEvet baya iyi olduğunu söylüyorlar canım. Yumurtanda bir belirti var mı çatladı mı
Akıntı oldu muDaha bu gün gidip iğne olacağım ama sağ tarafıma bir ağrı girdi artık çatladı mı bilmiyorum
Yok olmadı ama idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırımAkıntı oldu mu
onun için tek kullanımlık ilaç oluyor canım suya karıştırıp içiyorsun geçtiğimiz ay ben kullanmıştımYok olmadı ama idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım
Şimdi bu iğneyi vurdum sonuç almadan hiç bir şey yapamam sen şimdi hamilesin bol bol dua et banaonun için tek kullanımlık ilaç oluyor canım suya karıştırıp içiyorsun geçtiğimiz ay ben kullanmıştım
Şimdi bu iğneyi vurdum sonuç almadan hiç bir şey yapamam sen şimdi hamilesin bol bol dua et bana hamilelerin duası kabul oluyor
İnanırım ben Hocaya gittim ama benim gece korkumdan dolayı gittim 6.hissi kuvvetli oluyor ondan da olabilir öyle dediğin şekilde bizim burada yok maalesefTabi ki ederim canım benim. Bilmem inanır mısın böyle şeylere ben çok inanmazdım ama yeni evlendiğim sıralarda annem bir tanıdığı için hocaya gitmişti. Annem kızım yeni evlendiği falan demiş hoca da kızının hastanelik bir işi olacak ondan sonra hamile kalacak demiş. Öyle oldu ama kimseyi buna teşfik edemem tesadüfte olabilir
Sonra ben hocaya kendim ulaştım anneme böyle demişsiniz demedim bana da aynı şeyi demişti. Annem bana öyle dedikten sonra ben hastaneye gittim doktor bana gayet sağlıklısın demişti. Sonra benim kistim patladı işte canımİnanırım ben Hocaya gittim ama benim gece korkumdan dolayı gittim 6.hissi kuvvetli oluyor ondan da olabilir öyle dediğin şekilde bizim burada yok maalesef
İstanbula gelince ben de mi senin dediğin hocaya gitsemSonra ben hocaya kendim ulaştım anneme böyle demişsiniz demedim bana da aynı şeyi demişti. Annem bana öyle dedikten sonra ben hastaneye gittim doktor bana gayet sağlıklısın demişti. Sonra benim kistim patladı işte canım
Biraz değişik kadın hoca. güya ünlüler de bu hocaya gidiyormuşİstanbula gelince ben de mi senin dediğin hocaya gitsem
Benim eşim de çok kızar öyle şeylere zor bela diğer Hocaya gittim sen gene söyle belki giderim eşim izin verse para da verdi annen demiBiraz değişik kadın hoca. güya ünlüler de bu hocaya gidiyormuşama ne bileyim şimdi sana söyleyince kendimi kötü hissettim. Eşim bana çok kızmıştı böyle şeylere inandığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?