Soğan kürü

Tabi ki ederim canım benim. Bilmem inanır mısın böyle şeylere ben çok inanmazdım ama yeni evlendiğim sıralarda annem bir tanıdığı için hocaya gitmişti. Annem kızım yeni evlendiği falan demiş hoca da kızının hastanelik bir işi olacak ondan sonra hamile kalacak demiş. Öyle oldu ama kimseyi buna teşfik edemem tesadüfte olabilir

İnanırım ben Hocaya gittim ama benim gece korkumdan dolayı gittim 6.hissi kuvvetli oluyor ondan da olabilir öyle dediğin şekilde bizim burada yok maalesef

İnanırım ben Hocaya gittim ama benim gece korkumdan dolayı gittim 6.hissi kuvvetli oluyor ondan da olabilir öyle dediğin şekilde bizim burada yok maalesef
Sonra ben hocaya kendim ulaştım anneme böyle demişsiniz demedim bana da aynı şeyi demişti. Annem bana öyle dedikten sonra ben hastaneye gittim doktor bana gayet sağlıklısın demişti. Sonra benim kistim patladı işte canım

İstanbula gelince ben de mi senin dediğin hocaya gitsem

Biraz değişik kadın hoca. güya ünlüler de bu hocaya gidiyormuş ama ne bileyim şimdi sana söyleyince kendimi kötü hissettim. Eşim bana çok kızmıştı böyle şeylere inandığım için
Benim eşim de çok kızar öyle şeylere zor bela diğer Hocaya gittim sen gene söyle belki giderim eşim izin verse para da verdi annen demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…