- 31 Temmuz 2023
- 273
- 68
- 13
- 28
- Konu Sahibi yasminesss
-
Eşim kendi işini yapıyor canım sigortasını ödemiyor. Muayene önemli değil hadi hangi tahlilleri testleri isteyecekler bilmiyoruz kiHadiya eşinin den faydalanıyor musun ? Valla canım şuan tüm özel hastane aynı fiyatta senin oturduğun yerde nasıl bilmiyorum
Sana şöyle tavsiye vereyim genel de öyle yapıyorlar tahlilleri devlete yap istenen tahlilleri söyle durumum yok özelde yapmam eğer çok yüksek çıkarsa en basiti kan tahlili sağlık ocağında yapabilirsinEşim kendi işini yapıyor canım sigortasını ödemiyor. Muayene önemli değil hadi hangi tahlilleri testleri isteyecekler bilmiyoruz ki
Öyle olursa güzel olur canım. Yarın ki duruma göre değerlendiricemSana şöyle tavsiye vereyim genel de öyle yapıyorlar tahlilleri devlete yap istenen tahlilleri söyle durumum yok özelde yapmam eğer çok yüksek çıkarsa en basiti kan tahlili sağlık ocağında yapabilirsin
Doktor kabul ederse hem de kafan rahat olurÖyle olursa güzel olur canım. Yarın ki duruma göre değerlendiricem
Kızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledi denedim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallahSoğan küründe son durum ne
DıöKızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Soğan kürünü yapıp tam yumurtlama günümü değerlendirdim bilginiz olsun ve ben de 1 yıl denedim normal de
Kızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledi denedim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Soğan kürünü yapıp tam yumurtlama günümü değerlendirdim bilginiz olsun ve ben de 1 yıl denedim normal de
Kızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledi denedim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Soğan kürünü yapıp tam yumurtlama günümü değerlendirdim bilginiz olsun ve ben de 1 yıl denedim normal d
Ben de kullandım geçen ay ama şehir dışında oldğum için yumurta gününe denk gelmediBen de kullan
Dıö
İşim doktorlara kaldı çünkü iki defa üst üste soğan suyu denemek olmuyor en 6 ay geçmesi lazımmışKızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledi denedim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Canım hastaneden çıktım şimdi. Sonuçlarım temiz çıktı doktor bu kistlerin adet dönemiyle oluşup adetle birlikte atılan türden olduğunu söyledi. Polipte çıkmamış mr da yani hamileliğe engel olacak bir durum yokmuş. 1 yıl bekle dedi. Ben bekleyemem özele gideceğim yumurta takibi yaptıracağım eşim de baktırsın kendineDoktor kabul ederse hem de kafan rahat olur
Canım kullandığın ay mı hamile kaldın yoksa bir sonraki ay mı? Birde 15 gün boyunca kullandın mı ben 12 gün kullandımKızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledi denedim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Çok şükür en azından temiz çıktı hepsi ama niye 1yıl bekle dedi korun falan dedi mi yoksa sen 9 ay evlisin ya 1 yılını tamamla öyle mi tedaviye başla mı dedi ? Eşin de gürünsün en iyisini yaparsın belki onda bir sıkıntı vardır bilemezsin am inşallah yokturCanım hastaneden çıktım şimdi. Sonuçlarım temiz çıktı doktor bu kistlerin adet dönemiyle oluşup adetle birlikte atılan türden olduğunu söyledi. Polipte çıkmamış mr da yani hamileliğe engel olacak bir durum yokmuş. 1 yıl bekle dedi. Ben bekleyemem özele gideceğim yumurta takibi yaptıracağım eşim de baktırsın kendine
1 yılını tamamla dedi yani deneyin 1 yıl boyunca olmazsa gelin dedi eşime diyorum bende bir şey yok sen görünÇok şükür en azından temiz çıktı hepsi ama niye 1yıl bekle dedi korun falan dedi mi yoksa sen 9 ay evlisin ya 1 yılını tamamla öyle mi tedaviye başla mı dedi ? Eşin de gürünsün en iyisini yaparsın belki onda bir sıkıntı vardır bilemezsin am inşallah yoktur
İnternetten çoklu gebelik testi sipariş verdim hemen bi heveslendim. Eczanede erken gebelik testi 40₺ olmuş internette daha uygun. Adet olursam bu ay ovulasyon testi de sipariş vericem. Kendim de takip edeceğim bu ayÇok şükür en azından temiz çıktı hepsi ama niye 1yıl bekle dedi korun falan dedi mi yoksa sen 9 ay evlisin ya 1 yılını tamamla öyle mi tedaviye başla mı dedi ? Eşin de gürünsün en iyisini yaparsın belki onda bir sıkıntı vardır bilemezsin am inşallah yoktur
İnternetten çoklu gebelik testi sipariş verdim hemen bi heveslendim. Eczanede erken gebelik testi 40₺ olmuş internette daha uygun. Adet olursam bu ay ovulasyon testi de sipariş vericem. Kendim de takip edeceğim bu ay
Tahmin ettim öyle diyeceğini çünkü 1 yıldan sonra tevadiye alıyorlar iyi ki senin doktor kızmamış sana neyin acelesi diye1 yılını tamamla dedi yani deneyin 1 yıl boyunca olmazsa gelin dedi eşime diyorum bende bir şey yok sen görün
Çok uygulayamadığı mı sana söyleyeyim sen uygularsın belkiİnternetten çoklu gebelik testi sipariş verdim hemen bi heveslendim. Eczanede erken gebelik testi 40₺ olmuş internette daha uygun. Adet olursam bu ay ovulasyon testi de sipariş vericem. Kendim de takip edeceğim bu ay
ocean mummy çoklu gebelik testi nereden aldın ismi neÇok uygulayamadığı mı sana söyleyeyim sen uygularsın belkiçok stres yapma stresten de olmuyor her gözünü kapatığın da düşünme özellikle ilişki esnasında ona broglama kendini bu gün kesin yapmamız lazım gibisinden bir de sağlık ocağında ki doktora danış bir tane vitamin ilacı var kullananlar memnun kaldı hamile kalanlarda olmuş ben denedim ben de olmadı ayrı konu belki sen de olur ocons
Kızmadı ama bakışlarından tepkili olduğunu anlayabiliyorumTahmin ettim öyle diyeceğini çünkü 1 yıldan sonra tevadiye alıyorlar iyi ki senin doktor kızmamış sana neyin acelesi diyesen de bir şey yoksa gürünsün oda ayıp değil ama onda bir şey olduğunu sanmıyorum
Hepsiburada’dan aldım markası prodoctor 4 tanesi 68₺ di. 6 lı alacaktım dedim hamileysem bi de o kadar almayayımocean mummy çoklu gebelik testi nereden aldın ismi ne
Hepsiburada’dan aldım markası prodoctor 4 tanesi 68₺ di. 6 lı alacaktım dedim hamileysem bi de o kadar almayayımocean mummy çoklu gebelik testi nereden aldın ismi ne
Canım benim ilişki esnasında aklımdan çıkıyor. Eşime 1 hafta önceden yumurtlama günümü de söylüyorum 2 günde bir olması gerektiğini de o takibini yapıyor ben yapmıyorum. Bu konuyu o kadar kafaya takmıyorum. İlacın adı mı ocons reçetesiz alınabiyor muÇok uygulayamadığı mı sana söyleyeyim sen uygularsın belkiçok stres yapma stresten de olmuyor her gözünü kapatığın da düşünme özellikle ilişki esnasında ona broglama kendini bu gün kesin yapmamız lazım gibisinden bir de sağlık ocağında ki doktora danış bir tane vitamin ilacı var kullananlar memnun kaldı hamile kalanlarda olmuş ben denedim ben de olmadı ayrı konu belki sen de olur ocons
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?