Soğan kürü

Eşim kendi işini yapıyor canım sigortasını ödemiyor. Muayene önemli değil hadi hangi tahlilleri testleri isteyecekler bilmiyoruz ki
Sana şöyle tavsiye vereyim genel de öyle yapıyorlar tahlilleri devlete yap istenen tahlilleri söyle durumum yok özelde yapmam eğer çok yüksek çıkarsa en basiti kan tahlili sağlık ocağında yapabilirsin

Sana şöyle tavsiye vereyim genel de öyle yapıyorlar tahlilleri devlete yap istenen tahlilleri söyle durumum yok özelde yapmam eğer çok yüksek çıkarsa en basiti kan tahlili sağlık ocağında yapabilirsin
Öyle olursa güzel olur canım. Yarın ki duruma göre değerlendiricem

Soğan küründe son durum ne
Kızlar merhaba ben soğan kürünü kullanıp diğer ay hamile kalanlardanım buna gerçekten inanıyorum bir abla söyledi denedim ve diğer ay süpriiz 12. Haftam çok şükür rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, en kısa süre de sizin de kucağınızı doldursun inşallah
Soğan kürünü yapıp tam yumurtlama günümü değerlendirdim bilginiz olsun ve ben de 1 yıl denedim normal de

Ben de kullan
Dıö

İşim doktorlara kaldı çünkü iki defa üst üste soğan suyu denemek olmuyor en 6 ay geçmesi lazımmış

Doktor kabul ederse hem de kafan rahat olur
Canım hastaneden çıktım şimdi. Sonuçlarım temiz çıktı doktor bu kistlerin adet dönemiyle oluşup adetle birlikte atılan türden olduğunu söyledi. Polipte çıkmamış mr da yani hamileliğe engel olacak bir durum yokmuş. 1 yıl bekle dedi. Ben bekleyemem özele gideceğim yumurta takibi yaptıracağım eşim de baktırsın kendine

Canım kullandığın ay mı hamile kaldın yoksa bir sonraki ay mı? Birde 15 gün boyunca kullandın mı ben 12 gün kullandım

Çok şükür en azından temiz çıktı hepsi ama niye 1yıl bekle dedi korun falan dedi mi yoksa sen 9 ay evlisin ya 1 yılını tamamla öyle mi tedaviye başla mı dedi ? Eşin de gürünsün en iyisini yaparsın belki onda bir sıkıntı vardır bilemezsin am inşallah yoktur

1 yılını tamamla dedi yani deneyin 1 yıl boyunca olmazsa gelin dedi eşime diyorum bende bir şey yok sen görün

İnternetten çoklu gebelik testi sipariş verdim hemen bi heveslendim. Eczanede erken gebelik testi 40₺ olmuş internette daha uygun. Adet olursam bu ay ovulasyon testi de sipariş vericem. Kendim de takip edeceğim bu ay

İnternetten çoklu gebelik testi sipariş verdim hemen bi heveslendim. Eczanede erken gebelik testi 40₺ olmuş internette daha uygun. Adet olursam bu ay ovulasyon testi de sipariş vericem. Kendim de takip edeceğim bu ay
1 yılını tamamla dedi yani deneyin 1 yıl boyunca olmazsa gelin dedi eşime diyorum bende bir şey yok sen görün
Tahmin ettim öyle diyeceğini çünkü 1 yıldan sonra tevadiye alıyorlar iyi ki senin doktor kızmamış sana neyin acelesi diye sen de bir şey yoksa gürünsün oda ayıp değil ama onda bir şey olduğunu sanmıyorum

Çok uygulayamadığı mı sana söyleyeyim sen uygularsın belki çok stres yapma stresten de olmuyor her gözünü kapatığın da düşünme özellikle ilişki esnasında ona broglama kendini bu gün kesin yapmamız lazım gibisinden bir de sağlık ocağında ki doktora danış bir tane vitamin ilacı var kullananlar memnun kaldı hamile kalanlarda olmuş ben denedim ben de olmadı ayrı konu belki sen de olur ocons

ocean mummy çoklu gebelik testi nereden aldın ismi ne

Kızmadı ama bakışlarından tepkili olduğunu anlayabiliyorum Ama yani saçma çocuk düşündüğün andan itibaren bi takım testler yapılır yok gerçekten devlet ilgilenmiyor vitamin bile vermeyip gönderdi.

Canım benim ilişki esnasında aklımdan çıkıyor. Eşime 1 hafta önceden yumurtlama günümü de söylüyorum 2 günde bir olması gerektiğini de o takibini yapıyor ben yapmıyorum. Bu konuyu o kadar kafaya takmıyorum. İlacın adı mı ocons reçetesiz alınabiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…