- 18 Mayıs 2023
- 275
- 49
- 18
- 31
- Konu Sahibi yasminesss
-
Merhaba canım Allah şifa versin insalalh benim adet bitti 2 gün sonra başladım sabah akşam içiyorum 8. Günüm inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba...
İnşallah cevap veren olur ben soğan kürü kulanmak istiyorum bir çok yerde arıştırma yaptım adet bitimin 7 gün sonra başlayın yazıyor bir kaç yerde iki gün sonra yumurtalama 14 gün için de gerçekleştiği için adet bitimen de başlayın diyor şimdi benim düzensiz 23 gün de bir oluyorum ben sizse nasıl kullanmalıyım benim adetim biteli bir hafta oldu soğan kürüne başlasam olur mu gene faydası olur mu?
İnşallah herkes memnun kaldı biz de kalırız inşallahMerhaba canım Allah şifa versin insalalh benim adet bitti 2 gün sonra başladım sabah akşam içiyorum 8. Günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallahİnşallah herkes memnun kaldı biz de kalırız inşallah
İnşallah merhaba soğan suyu işe yarada mı sizde bir etkisi oldu mu
İnşallah güzel haberler vardırSoğan suyundan sonra yeni oluşan kistim eridi ve geçen ay soğan suyundan önce 1 yumurtam gelişirken soğan suyundan sonra 3 yumurtam gelişti ovitrelle vuruldum 2 tane beklemedeyim
Adetim 2 gün gecikti bugün gidip kan testi vericem inşallahİnşallah güzel haberler vardır
Hadi inşallah ben de başladım bir haftam oldu bakalım ne olacakAdetim 2 gün gecikti bugün gidip kan testi vericem inşallah
Beta hcg 97.75 çıktı doktor cuma günü bir daha kan ver dediİnşallah güzel haberler vardır
Tabiki tedavi önemli ama bence soğan suyu da etki etti 10 aydır uğraşıyordum soğan suyundan sonra oldu bence denemeye degerHadi inşallah ben de başladım bir haftam oldu bakalım ne olacak
Güzel haberler geldi inşallahTabiki tedavi önemli ama bence soğan suyu da etki etti 10 aydır uğraşıyordum soğan suyundan sonra oldu bence denemeye deger
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adınaBeta hcg 97.75 çıktı doktor cuma günü bir daha kan ver dedi
Amin çok teşekkür ediyorumHayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına
Merhaba nasıl kullandığınızı anlatır mısınız kaçıncı günde başladınız kaç gün kullandınız falanMerhaba canım Allah şifa versin insalalh benim adet bitti 2 gün sonra başladım sabah akşam içiyorum 8. Günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba, ben adetim bitti 2. Günü başladım şuan 7. Günüm 15 güne tamamlayacağım. Sabah kalktığımda ve akşam yemeğinden önce 1.5 su bardağı içme suyunu kaynatıyorum içine 4 e böldüğüm soğanı atıyorum ve 5 dk o şekilde kaynıyor. Ilıktan bi tık sıcakken içiyorum. Bakalım sonuçları paylaşacağımMerhaba nasıl kullandığınızı anlatır mısınız kaçıncı günde başladınız kaç gün kullandınız falan
Merhaba soğan kürünü denediniz mi?Merhaba...
İnşallah cevap veren olur ben soğan kürü kulanmak istiyorum bir çok yerde arıştırma yaptım adet bitimin 7 gün sonra başlayın yazıyor bir kaç yerde iki gün sonra yumurtalama 14 gün için de gerçekleştiği için adet bitimen de başlayın diyor şimdi benim düzensiz 23 gün de bir oluyorum ben sizse nasıl kullanmalıyım benim adetim biteli bir hafta oldu soğan kürüne başlasam olur mu gene faydası olur mu?
Daha devam ediyorum yeni başladım enfeksiyonum vardı azaldı iltihabı artırıyor özellikleMerhaba soğan kürünü denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?