Hacamat yaptıracaktım canım sonra aksilik çıktı gidemedim daha sonra da düşündüm soğan kürü yaptığım için dedim bu ay bekliyim olmazsa bi sonra ki ay giderim. Yani bilemeyecektim hangisi etki etti. Gerek kalmadı

ben ilaç kullanmadım canım, temmuzun ortasında acile kasığımda ağrı şikayetiyle gittim kistim patlamış. 2.5 cm sağ yumurtalıkta kist olduğunu ve rahimde polip olduğunu söylediler. Polikliniğe randevu alıp gelmemi takipte olmamı söylediler. Bu arada daha evvel yani ben 2022 kasımda evlendim 2023 mart ayında hastaneye gitmiştim doktor gayet sağlıklısın bebek olmasına engel bir durumumun olmadığını söylemişti. Neyse randevu aldım ben hemen gittim aynı şeyi söylediler ayrıca solda da kist olabileceğinden şüphelendiler. Kan tahlili ve emar istediler. Kanı verdim emar günü aldım. Ben bu süreci çok kafaya taktım 21 temmuz adet oldum bitti 1 gün bekledim soğan kürüne başladım. 27 temmuz 12 gün uygulayabildim ama ben ibrahim saraçoğlunun tarifini bire bir yaptım. Sen myom ameliyatı olmuşsun canım ne zaman oldun ameliyatı geçmiş olsun