Insallah canim inasallah ben ocak ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin bu ay iciyorum ki hem iceriyi temizlesin hem kolay hamile kalayim diyeinşallah canım bende geçen ay hastalanınca olmadı işe yaramadı dedim ama bu ay oldu inşallah keseyi bebeği görmeden inanamıyorum bende pco vardı senin sorunun ne acaba inşallah sana da şifa olur rabbimin izniyle :)
Insallah canim inasallah ben ocak ayinda kurtaj oldum bebegimin kalbi durdugu icin bu ay iciyorum ki hem iceriyi temizlesin hem kolay hamile kalayim diye
Amin canim insallah bakalim bugun 4.gunum bakalim insallah ise yarar bu ay hamile kalirsam bebege bi zarari olur mu diye de korkuyorum acikcasiay çok üzüldüm canım rabbim tez zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah ya
inşallah faydasını görürsün
Amin canim insallah bakalim bugun 4.gunum bakalim insallah ise yarar bu ay hamile kalirsam bebege bi zarari olur mu diye de korkuyorum acikcasi
Evet canim oyle yapicanbu ay kalıcagını sanmıyorum canım yumurtlama dönemımdede içiliyor çünkü ama inşallah bi dahaki aya rabbim isterse olur 15 gün yapıp 6ay ara vericeksin dimi
Sağol canım bebis ler ne zaman gösterici kendini acababen regli bitince 2. gün başladım 15 gün sabah akşam içtim canım
Canımmmm çok sevindim hayırlı olsunkızlar söz verdiğim gibi hemen sizlere yazıyorum ümit ışığı olsun hepimize
soğan küründen sonraki ay hamileyim hala inanamıyorum ama çok şükür bugün kesemizi gördük herşey normal nasip olursa 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktorum kimse ümidini kaybetmesin rabbim ummadık anda hepimize nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin .... dualarınızı eksik etmeyin :)rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende var ya bu ne anlama geliyorKizlar sogan kuru sizde bel agrisi yapti mi
Bilmiyorum ki canim benimde belim cok agriyoBende var ya bu ne anlama geliyor
Sağ tarafımda ağrı var ama kasıklarımda birşey yok umut işteBilmiyorum ki canim benimde belim cok agriyo
Aynen benimde oyle kac gundur iciyosunSağ tarafımda ağrı var ama kasıklarımda birşey yok umut işte
Bugün 13. Gündü sabah akşam içtimAynen benimde oyle kac gundur iciyosun
Canımmmm çok sevindim hayırlı olsun
Belirtilerin nelerdi anlat bizlere biraz
?
Onuda sağ salim duyarsınız can8insÇok sağol canım benim Rabbim devamını nasip etsin inşallah sizleride tez zaman da hayırlı haberler inşallahhhhh
Vallah bem aslında ilk idrarim bulanık olunca şüphelendim klasik gogus acilari sonra adetim geç kalınca olmasada bi idrar testi yapayım dedim sonra si da geldi zaten değerlerim çok düşüktü hiç umudum yoktu ama rabbim nasip etti keseyi görmeyi 15 gün sayıcaz kalp atislarini durmak için zaman nasıl gecicek hiç bilmiyorum
Onuda sağ salim duyarsınız can8ins
Bizde dua et bu ay çok istiyorum
Bu arada belirtilerin j regl den sonra mı gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?