- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Bence deIlk gunden beri hesaplaniyo canim
Sağol 22nci günündeyim bence üç haftada bir oluyorum ama ayda birse bi hafta daha var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence deIlk gunden beri hesaplaniyo canim
Insallah hamilesindir canim bende bu ay deniyecem bakalim simdi adetimin 2 gunu bitsin basliycam insallah vesile olur da bu ay olurBence de
Sağol 22nci günündeyim bence üç haftada bir oluyorum ama ayda birse bi hafta daha var
Kesinlikle yapin kizlar ben gecen ay yaptim 4 cm kistim 1.5 cm oldu bu ay hemde 15 gunde bu ayda devam edicem insallhInsallah hamilesindir canim bende bu ay deniyecem bakalim simdi adetimin 2 gunu bitsin basliycam insallah vesile olur da bu ay olur
Adet bitiminden kac gun sonra basladinKesinlikle yapin kizlar ben gecen ay yaptim 4 cm kistim 1.5 cm oldu bu ay hemde 15 gunde bu ayda devam edicem insallh
2 gun sonra canimAdet bitiminden kac gun sonra basladin
Evet canim cuma gunu icip bitirceksinkızlar benim adetim 27martta başladı 29 unda bitti.ben küre cuma başladım cumadan 15 gün sayıp 15. gün bitirecekmiyim
Ok o Zaman 10 Nisa'nIlk gunden beri hesaplaniyo canim
Amin yaaaInsallah hamilesindir canim bende bu ay deniyecem bakalim simdi adetimin 2 gunu bitsin basliycam insallah vesile olur da bu ay olur
Sadece üst kabuğunu soy kahverengiArkadaşlar bende yapıyorumda bu soğan kürünü kabuk kısmı tamamen soyulacak değil mi yani yemeğe doğranacak gibi o hale mi getireceğiz yoksa biraz kabuk kalacak mı
canım bende ocakta yaptım şubatta adet gördüm bu ay geç kalınca test yaptım ama değerleim çok yavaş ilerliyor senin durumlar nasıl acabaKızlar ben adetim bitince 2 gün sonra başladım. 15 gün soğan kürü yaptım şubat ayında. Martta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah şifa olsun. Size tavsiyem doğru bir şekilde yapın aksatmadan 15 günü tamamlayın
27 martta adet olmam gerekiyordu 29 mart 12 - 31 mart 36 - 2 nisan 96 oldu değerler bu akşam yine yapıcam doktorum yavaş ilerliyor ama iki katı olması bize yeter dedi ben yine de korkuyorum 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşurum bebeğimecanım bende ocakta yaptım şubatta adet gördüm bu ay geç kalınca test yaptım ama değerleim çok yavaş ilerliyor senin durumlar nasıl acaba
Canım benim inşallah sağlıklıdır bebeğin.kafana takma tahlillerini yaptır canım. Suan durumın nasıl kan sonuçların kaç27 martta adet olmam gerekiyordu 29 mart 12 - 31 mart 36 - 2 nisan 96 oldu değerler bu akşam yine yapıcam doktorum yavaş ilerliyor ama iki katı olması bize yeter dedi ben yine de korkuyorum 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu sefer sağlıcakla kavuşurum bebeğime
canım iki günde iki katı olması gerekiyor şuan öyle devam ediyor ama değerler çok düşükCanım benim inşallah sağlıklıdır bebeğin.kafana takma tahlillerini yaptır canım. Suan durumın nasıl kan sonuçların kaç
Belki geç döllenme olabilir bebek daha kücücüktür canım güzel düşün kendine iyi bak.haber ver mutlaka. Benide doktor korkutmuştu baştan dış gebelik olabilir değerin düşük demişti ama sonradan yükseldi. İnşallah seninde yükselir daha kücüktürcanım iki günde iki katı olması gerekiyor şuan öyle devam ediyor ama değerler çok düşük
çarşamba - 12
cuma - 36
pazar - 96
bu değerlerim aslında 1500 - 2000 lerde olması gerekiyor.
bu akşam yine test yapıcam inşallah güzel bir artış olur
yarın da kontrolüm var
senin değerin neydi canım hatırlıyor musun suan hamile misin o kadar ihtıyacım var ki iyi şeyler duymayaBelki geç döllenme olabilir bebek daha kücücüktür canım güzel düşün kendine iyi bak.haber ver mutlaka. Benide doktor korkutmuştu baştan dış gebelik olabilir değerin düşük demişti ama sonradan yükseldi. İnşallah seninde yükselir daha kücüktür
Canım bende hamileyim. Adet gecikmesinden 10 -15 gün sonra değerim 600lerdeydü doktor zamana göre düşük ve dış gebelik olabilir dedi adet tarihim baya geçtiği için. Sonra 1800leri geçti derken keseyi gördük. Zor zamanlar geçirdim kokmuştum... bugünde inşallah kalp atışlarını duyarım doktora gideceğim.. ve forumda çok gezdim benden çok düşük değerli olupta sonradan artan ve sağlıklı hamilelik geçiren çok var.canım sende sıkma canını güzel düşün.. hep iyi düşün. Ben kötü düşünerek günlerimi mahvettim. Dua edelim zaten bebek bizimle olacaksa kısmeti varsa olur.. inşallah bebeklerimiz bizimledir...senin değerin neydi canım hatırlıyor musun suan hamile misin o kadar ihtıyacım var ki iyi şeyler duymaya
2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim hep tedavi ama inşallah bu ay bebeğim olucak :)
evet canım inşallah öyle olucak dün akşamki değerim 242 olmuş doktorumu aradım pzt gel keseyi görelim artık test yapmana gerek yok güzel arttı dedi rabbim bana da keseyi bebeği kalp atısını sırasıyla hepsini nasip etsin artık dün akşam ilk defa hamileyim diyebildim. inşallah rabbim devamını nasip etsin :)Canım bende hamileyim. Adet gecikmesinden 10 -15 gün sonra değerim 600lerdeydü doktor zamana göre düşük ve dış gebelik olabilir dedi adet tarihim baya geçtiği için. Sonra 1800leri geçti derken keseyi gördük. Zor zamanlar geçirdim kokmuştum... bugünde inşallah kalp atışlarını duyarım doktora gideceğim.. ve forumda çok gezdim benden çok düşük değerli olupta sonradan artan ve sağlıklı hamilelik geçiren çok var.canım sende sıkma canını güzel düşün.. hep iyi düşün. Ben kötü düşünerek günlerimi mahvettim. Dua edelim zaten bebek bizimle olacaksa kısmeti varsa olur.. inşallah bebeklerimiz bizimledir...