- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
- Konu Sahibi cennetkokulumm
Bugun ruyamda kendimi hamile goruyorum karnim burnumda doktorumla kawilawiyorum ve doktorum gordunmu olucagina inanmiyordun oldu iwte .inwallah hayra yozuliryaaa☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım güzel düşün güzel olsunBugun ruyamda kendimi hamile goruyorum karnim burnumda doktorumla kawilawiyorum ve doktorum gordunmu olucagina inanmiyordun oldu iwte .inwallah hayra yozuliryaaa☺
Inwallahİnşallah canım güzel düşün güzel olsun
Sanırım adetin 12. Günüdesin başla hemen bence çünkü adet bitiminden 7 gün içinde başlayabiliyorsun pco falan var mı sen de canım12. Günümdeyim bugun
Kizlar dun amh testi yapdirdim 2.97 cikdi nasil sizce ?doktoruma hala soramadimSanırım adetin 12. Günüdesin başla hemen bence çünkü adet bitiminden 7 gün içinde başlayabiliyorsun pco falan var mı sen de canım
Iyi veya kotu yazarim canimm muhakkak :)Ay ayy ayyy hakkaten heycan dorukta. Hemen haber ver ama bizede canisi
Bence çok iyi zaten 1.0 ın altı risk sayılıo 1.5 ve 2 normal 2.0 ve üstü çok iyiKizlar dun amh testi yapdirdim 2.97 cikdi nasil sizce ?doktoruma hala soramadim
Cooooksaol abla bundanda rahatladimBence çok iyi zaten 1.0 ın altı risk sayılıo 1.5 ve 2 normal 2.0 ve üstü çok iyi
Aynen öyle canım bugün sabah başladım pazartesi hastaneye gidicem bilmiyom valla inşallah bişey cikmazSanırım adetin 12. Günüdesin başla hemen bence çünkü adet bitiminden 7 gün içinde başlayabiliyorsun pco falan var mı sen de canım
Cnm bat pzt yarin test yapicam heyecan dorukta :)
ISTANBULLUGELINN nasilsin canim bugun adet gunundu sanirsam .ne oldu ?test yapdinmi
Adetden once cikmaya bilir inwallah gebelik vardir mujdeli haberi verirsin bizede umut olurTesti birkaç gün önce yaptım canım negatifti ama hala adet olmadım da düşğkten sonra tam günün de olmuştum aslında belki sarkma vardır
Testi tekrarla cnm ?Bende daha regli olmadım ama test negatif di
Adetden once cikmaya bilir inwallah gebelik vardir mujdeli haberi verirsin bizede umut olur
Testi tekrarla cnm ?
Sogan kuru sende hic gecikme yapmiwmiydi?İnşallah canım ya 21 de yaptım testi bekliyim birkaç gün sonra tekrar yaparım olmazsam
Adetden once cikmaya bilir inwallah gebelik vardir mujdeli haberi verirsin bizede umut olur
Ben yarın başlıcam soğan kürüne inşallah 15 gün kesintisiz yaparımHuhuuuuu kizlar hic sesiniz gelmiyor