- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.684
- Konu Sahibi onbirmayis
Herkese merhaba soğan kürü kullandım bu ay o yuzden forumlara bakıyordum bu formu gördüm soğan kürü kullanıp hamile kalan varmı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalamadım ama o ay yumurtlama görmüştüm ilk kezHerkese merhaba soğan kürü kullandım bu ay o yuzden forumlara bakıyordum bu formu gördüm soğan kürü kullanıp hamile kalan varmı aranızda
Hamile kalamadım ama o ay yumurtlama görmüştüm ilk kez
Hamile kalan var evet ben de o yüzden yapmıştımCanim ben ve esimde bir sıkıntı yok ben altı ay önce kürtaj oldum iki aydır çocuk istiyoruz bu ay soğan kürü içtim on gün var adetime sadece arada kasıkta batma oluyor onun dışında bir belirti yok hamilelik le ilgili bende merak ettim bu forumda hamile kalan varmı diye inşallah bu mübarek gecede içimizden gelen kabul olur senin adına da çok sevindim ilk defami içti soğan kürü
Daha önce nasıl yapılmasını gerektiğini okumamış mıydınızAynen canım nasip inşallah bu ay olur canım bakalım bende içtim bu ay ama ben adetliyken içtim pıhtı şeklindeydi kanamam ve çok oluyordu
Ben ilk kızımda yaptım adetliyken içtim bir hafta tek tutmuştu yine ona göre yaptım sadece bir hafta fazla içtim bilmiyordum kontrol etmedim kızımda tutu diye artık bu ay tutmazsa yapmam benim adetliyken sancım çok oluyor o yüzden içtim kızımda da öyleydim neyse artık.hayirlisi diyelim verdiğin bilgi için teşekkürler canımDaha önce nasıl yapılmasını gerektiğini okumamış mıydınız
Adetliyken içmeyin çünkü soğan kürü zaten rahim duvarını inceltiyor. O şekilde adeti başlatıp temizliyor içerisini. Adet dediğimiz şey de rahim duvarının incelip dökülmesi zaten. Yani siz x2 yapmış oldunuz. Bence adet bitimi başlayın bir dahakine. Yetersiz rahim duvarı kalınlığı bebeğin tutunmasına gelişmesine engel.
Rica ederim. Aslında olacağı varsa her şekilde oluyor ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerekBen ilk kızımda yaptım adetliyken içtim bir hafta tek tutmuştu yine ona göre yaptım sadece bir hafta fazla içtim bilmiyordum kontrol etmedim kızımda tutu diye artık bu ay tutmazsa yapmam benim adetliyken sancım çok oluyor o yüzden içtim kızımda da öyleydim neyse artık.hayirlisi diyelim verdiğin bilgi için teşekkürler canım
Aynen nasip vars her şekilde oluyor ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım iki gebelikte de bazıları yaşıyor bazıları yaşamıyor ama adete bir hafta kala oluyormus çoğu kişideRica ederim. Aslında olacağı varsa her şekilde oluyor ama yine de tedbiri elden bırakmamak gerek
Bu mübarek akşamda inşaAllah hepimizin gönlünce olsun
Konumuzla alakasız ama sormak istiyorum. Yerleşme kanaması yaşadınız mı ilk gebeliğinizde? Nasıl birşeydi ?
Ben de aynı durumu yaşıyorum bir haftadır normal adet kanaması gibi degıl ikinci kanamam ama. Yumurta akı gibi ve kırmızı uzayan bı akıntı yaşıyorum. 2. Adetim mi yoksa hala kistlerim mi temizleniyor emin olamıyorumben soğan kürü yaparken kürün 10. günü adet görmeye başladım hatta 15'e tamamladım. 16-17. gün gibi adetim bitti. ben yumurtlama başlamıştır diye düşünürken, çünkü yumurtlama akıntısı başladı, bir anda kan gelmeye başladı. 2 gündür de kanamam var şu anda onun nedenini anlamaya çalışıyorum. yani bu ay içinde soğan kürüyle beraber 2. adetimi yaşıyorum
Adet bitimi mi başladınız küreBen de aynı durumu yaşıyorum bir haftadır normal adet kanaması gibi degıl ikinci kanamam ama. Yumurta akı gibi ve kırmızı uzayan bı akıntı yaşıyorum. 2. Adetim mi yoksa hala kistlerim mi temizleniyor emin olamıyorum
Evet adetin 7. Gunu başladım zaten bıtmıstı o zaman. 15 gun kullandım. Doktora gıttım büyük kistin temizlenmiş küçük küçük polikistiklerin hala duruyor dedi ama bu kanlı akıntıların sebebi o mı bilmiyorumAdet bitimi mi başladınız küre
Adet söktürüyor da yenidenEvet adetin 7. Gunu başladım zaten bıtmıstı o zaman. 15 gun kullandım. Doktora gıttım büyük kistin temizlenmiş küçük küçük polikistiklerin hala duruyor dedi ama bu kanlı akıntıların sebebi o mı bilmiyorum
Gecen hafta yogundu ama bu hafta sadece kısa akıntılar halinde ve uzayıp akan bir akıntı halinde. Korkmalı mıyım aşılamaya başlayacaktık bu ayAdet söktürüyor da yeniden
O yüzden dedim
Kistlerinizi temizliyor gibi düşünün. Amacı o zaten. Ama sizin kısa bir akıntıyla kaldıysa bilemem ben yoğun pıhtılı adet olmuştum
Geçen hafta yoğun dediğiniz soğan kürü sonrası mıydı yani onu içerken mi başladı yoğun kanamaGecen hafta yogundu ama bu hafta sadece kısa akıntılar halinde ve uzayıp akan bir akıntı halinde. Korkmalı mıyım aşılamaya başlayacaktık bu ay
İçtiğimin 10. Gunuydu evet . Bu arada dün tekrar yoğun kanamam oldu ama bugun bir şey yok. Hala mı suruyor kistlerin temızlenmesı acabaGeçen hafta yoğun dediğiniz soğan kürü sonrası mıydı yani onu içerken mi başladı yoğun kanama
Valla kanama görünce bırakmalısınız soğan kürünü. Normal adeti yaşayıp normal aylarda olduğu gibi değerlendirmelisiniz. Ben ara kanama yaşamadım bilmiyorumİçtiğimin 10. Gunuydu evet . Bu arada dün tekrar yoğun kanamam oldu ama bugun bir şey yok. Hala mı suruyor kistlerin temızlenmesı acaba
Ben bigun ictim pcos var bende adet olayim diyeiki gun sonra adet oldum cok agrili ve parcalar hali de bittikten sonra 15 gun sogankurunu 13 gun yapabildim sonra vucut halsizlik surekli uyku ayak bel ve kasik ağrılarım oldu ve devam ediyor buayi degerlendirdik koyluk bi yerdeyim test alamiyorum takip icin ama insallah faydasi olmustur hala olmadim adet bakalim ne zaman olacagim insallah bi bebisim olsun istiyorum insallah tutmusturKızlar merhaba, hergün konu açıyorum evet ama hergün durum değiştiği için ben de güncel durumu anlatmak istiyorum. Fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Baştan almam gerekirse;
1 Ağustos adetimin başlangıç tarihi.
5 Ağustos bitiş tarihi.
8 Ağustos soğan kürüne başladım ve sabah akşam hiç aksatmadan içtim.
20 ağustosta bıraktım.
Bu sırada 10 ağustostan beri hergün ovülasyon testi yapıyorum ve 20. Gün saat 16:30 da koyulaşmaya başladı,aşağıya görselini ekliyorum.
Aynı günün akşamı yani dün oluyor bunlar, yumurtlama akıntısı gördüm şu iki parmak arası uzayandan. Ama şeffaf değildi,kanla karışık pembe mi desem kahverengi mi bilemedim. Birkaç saat sonra damla damla kan geldi. Yumurtlama kanaması diye düşündüm çünkü adet döneminde olsam hiç ikinci çizgi çıkmıyor daha önce denedim. Dün gece yumurtlama sanıp değerlendirdim fakat ilişki sonrası benden kan geldi adet olmuşum gibi ama kan sadece gecede kaldı ve Bu sabah kan kesildi pembe akıntıya döndü ve böyle parçacıklar var kahverengi.
Ben de bugün yani 21. Gün yeniden ovülasyon testi yaptım onu da ekliyorum. Sizce ben ne yaşıyorum yumurtlama kanaması bu kadar adet kanı gibi olur mu yaşayan var mı? Acaba soğan kürü kistlerimi mi attırıyor anlayamıyorum. Lütfen bir cümle de olsa tecrübenizi aktarır mısınız şimdiden teşekkür ediyorum