- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
- Konu Sahibi onbirmayis
17 yazanın altındaki 18 yazanda koyulaşma var gibi ama net görünmüyor
Koyulaşmışmı sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyulaşmışmı sence
Siz son adetinizi soğan küründen sonraki kanama olarak baz alın. Ordan itibaren sayın. Test de yapmayın artık. Gün aşırı bir gün yapıp bir gün yapmayarak gebeliği yakalamanız zaten mümkün. Gerisine takılmayın. Allah nasip edecek olduktan sonra ne test ne soğan kürü. İnşaAllah güzel haberler alırsınız2 gün önce kan tahlili verdim 2.00 çıktı negatif dediler ama arada bir kasıklarımda bazen sag bazen sol agrılarım oldu arada bir gögüslerim agrıyor bilemedim ki adetlerim hep düzensiz oldugu için adet tarihimide kestiremiyorum en son adet başlangıçım agustosun 1 inden 5 ine kadar sürdü
Açıkçası ne adet belirtisi diyebiliriz ne de gebelik. Çünkü ikisinin de belirtileri aynı. Vücut kendini her ay gebeliğe hazırladığı için öyle tepkiler veriyor. Ama şunu söyleyebilirim soğan kürü benim adetimi öne çekti. Adet söktürücü özelliği var ama ovülasyon testinde pik gördüyseniz bi umut var demektir. Bekleyin testi hemen yapmayınMerhaba arkadaşlar bende bu ay soğan kürü yaptım aslında adetim düzenli herhangi bir kistte yok ama kayıplarım olduğu için hamileliği kolaylaştırsın diye denedim. 5 Ağustos adet tarihim adetin 7. günü soğan kürüne başladım aynı zamanda ovülasyon testide yapmaya başladım aynı dönemde. Normalde yumurtlamam takvime göre adetin 15. Günü ama ovülasyonla 12. Günü olduğunu anladım ve o günlerde de birliktelik oldu. Ama geçen hafta adete 8-9 gün kala göğüste yan kısımlarda ağrı ,baş dönmesi, mide bulantısı, halsizlik , uyku hali ama uyuyamama ,sağ ve sollu kaşık ağrıları oldu. Yarın itibariyle adetime 3 gün var ve bunlar hala aynı durumda.sizce soğan kürü adeti öne çekiyor olabilir mi .erken gebelik testi aldık ama kullanmakta tereddüt ettim malum ümitlenip hüsrana uğramak zor
İnşallah rabbim hepimizin istediğini kolaylıkla sağlıkla versin. Bakalım nasıl sonuçlanacak bu gidişatAçıkçası ne adet belirtisi diyebiliriz ne de gebelik. Çünkü ikisinin de belirtileri aynı. Vücut kendini her ay gebeliğe hazırladığı için öyle tepkiler veriyor. Ama şunu söyleyebilirim soğan kürü benim adetimi öne çekti. Adet söktürücü özelliği var ama ovülasyon testinde pik gördüyseniz bi umut var demektir. Bekleyin testi hemen yapmayın
Adetten 10 gün sonra bende 1 hafta kahveregi leke tarzında geldi bitti 3 gün sonra çok az tekrar kahverengi lekem geldi oda 3 gün sürdü beni neden öyle yaptı anlamadım birde aşırı kasık agrım bel agrım var doktora gitmeyede korkuyorum birşey çıkacak diye bende bu şekilde oldu kuzumkızlar kaç gün sürdü adetleriniz soğandan sonra ?
Bende hiç bsey olmadı gerci bunu söylemek için erken adete 5 gün kaldı diyor uygulamaya göre. Sadece 14. Ve 15. Günler iki gün süren ağrım oldukızlar kaç gün sürdü adetleriniz soğandan sonra ?
her zamanki adetlerime göre süre uzadı ağrı, sancı çok şükür yok böyle dolu dolu olmuyorum ama tam 7 gündür devam ediyor. Allahım hayırlara vesile :) ya bende bi doktora gitsem mi ki hazır adetken diye düşündüm ama 2 kere adet oldum dersem o da nedenini sorarsa diye çekindim :) benim 2 olumsuz tüp bebek denemem var eylülde doktor benden haber bekliyor ben soğana düştüm :)Adetten 10 gün sonra bende 1 hafta kahveregi leke tarzında geldi bitti 3 gün sonra çok az tekrar kahverengi lekem geldi oda 3 gün sürdü beni neden öyle yaptı anlamadım birde aşırı kasık agrım bel agrım var doktora gitmeyede korkuyorum birşey çıkacak diye bende bu şekilde oldu kuzum
Soğan kürü adet söktürür ve temizler yumurtlama değil de adet kanaması gibi geldi bana o lekelenmelerin ama şuanki lekelenme şüpheli geldi bana sen gebelik varmı yok mu iyice emin ol bence çünkü eğer gebe kaldıysan düşük yaptırır kan ver en iyisisogan kürüne başladım sogan küründen 7 veya 10 gün sonra kanamam başladı kahverengi leke tarzı 2 günde bir ped dolacak kadar geldi ayın 15inde oluyor bu kanamam 7 gün sürdü lekelenmem
26 sında tekrar lekelenmem oldu aynı şekilde kahverengi uzayan tarzda ve gögüs agrım kasık agrım falanda var halada devam ediyor lekelenmem
Ovulasyon testi yaptım bu ayın 18 inde çizgi koyu çıktı
Anlatabildiysem ne mutlu ilk defa böyle birşey yaşıyorum anlayamadım ben neden bu kadar kanamam oldugunu
Yumurtlama olmuş görünüyor 19 da çatlamışKoyulaşmışmı sence
İyi yapmışsın canım 1 hafta önce kan testi yaptırdım 2.00 çıktı yogun şekilde hamilelik belirtileri yaşıyorum pko oldugum için adet tarihimde belli degil tekrar gitmeyede korktum açıkcası kan vermeye çıkmazsa diye benimde sonum tüp bebek gibi görünüyor ama bende sen gibi sogan kürüne düştümSoğan kürü adet söktürür ve temizler yumurtlama değil de adet kanaması gibi geldi bana o lekelenmelerin ama şuanki lekelenme şüpheli geldi bana sen gebelik varmı yok mu iyice emin ol bence çünkü eğer gebe kaldıysan düşük yaptırır kan ver en iyisi
Yumurtlama olmuş görünüyor 19 da çatlamış
Ben de çok kürler yapmıştım pko olduğum için konuyu görünce bakayım dedim
Benim adetim bitince başlamıştım soğan kürüne. 6. Gün bitti 7. Gün başladım 20. Gün adet oldum. Oldukça yoğundu ve pıhtılıydı. 5 gün sürdü normal adetlerim gibi oldu erken gelmesine rağmen.kızlar kaç gün sürdü adetleriniz soğandan sonra ?
İşte bütün sorunumuz bu kafaya taktığımız için olmuyor. Ne zaman umudu kesmişsin, o zaman hamile kalmışsın.Kaç negatif gördüm bir bilsen ama umut yine de bitmiyodu benim de yumurtlamadan 15 gün sonra verdiğim kanda negatif çıktı adet olurum diye bekledim yine olmadım o kan testinden 15 gün sonra karar verdim artık aşılama mı olur tüp bebek mı olur iyi bir merkeze gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim o kadar şaşırdım ki allahım o duyguyu isteyen herkese yaşatsın
Umudu kesmedim aslında içten içe olmasını istiyodum zaten o ay hen ovulasyonla takip ettim hem bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım ama negatif çıkınca kan testi bu ay da olmadı demiştimİşte bütün sorunumuz bu kafaya taktığımız için olmuyor. Ne zaman umudu kesmişsin, o zaman hamile kalmışsın.
Bu bal tarçın çörekotu kürü nasıl yapılıyorUmudu kesmedim aslında içten içe olmasını istiyodum zaten o ay hen ovulasyonla takip ettim hem bal tarçın çörekotu kürü yapmıştım ama negatif çıkınca kan testi bu ay da olmadı demiştim
Adetin 2.günü başlayıp 10 gün boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal toz tarçın ve çektirilmiş toz şeklinde çörekotu karışımından yiyoruz bu kadar ben üçünü hep yiyeceğim zaman karıştırdımBu bal tarçın çörekotu kürü nasıl yapılıyor
Tamam çok teşekkür ederim şifa olsunAdetin 2.günü başlayıp 10 gün boyunca sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal toz tarçın ve çektirilmiş toz şeklinde çörekotu karışımından yiyoruz bu kadar ben üçünü hep yiyeceğim zaman karıştırdım
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim şifa olsun