• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba ben yaptırmadım ama öyle anestezilik bir durumu yok telaş etmene gerek yok bence madem istanbula geleceksin fındıkzadede radyomarda 5 dk da ağrısız çok rahat en son teknolojiyle çekiyorlarmış benim de bu sitedeki bayanlardan okuduğum kadarıyla kıytırık yerlerde çektirip sorun yaşayanlar en son radyomara gönderilmiş dr ları tarafından. internetten bi bak istersen telefon numaraları vardır geleceğin zamana randevu alıp yaptırırsın anesteziyi de gerek görmüyolarmış sadece iyotlu suyu kanallara enjekte ediyolarmış o da bi sorun yoksa sıvı karın boşluğuna akıyormuş bu nedenle çok hafif adet sancısı tarzı bi ağrı oluyomuş .Trabzon la ilgili bi bilgim yok. çok geçmiş olsun inşallah bi aksilik çıkmaz

çok teşekkür ederim bilgin için istanbulda yaptırmaya karar verdim ama kendi doktoruma yaptırmak istiyorum fakat o eskş yöntemle yapıyormuş doktorumada güveniyorum ama eski yöntemlede yeni yöntemde olduğu gibi sonuçta bir yanlışlık çıkmaz herhalde ? :18:

merhaba kızlar bişi sormak istiyorum cvb yazarsanız sevinirim bende 3,5 .. kist var dedi doktor DESOLETT verdi kist için bu soğan kürü ile birlikte alsam acaba bişi olurmu desolett doğum kontrol hapı verdi gebelikte istiyorum bu hapa adetin ilk günü başlıcam 21 gün devam edicem soğan kürünü nasıl uygulamalıyım?ltfenn yazınnn:71:

merhaba kızlar bişi sormak istiyorum cvb yazarsanız sevinirim bende 3,5 .. kist var dedi doktor DESOLETT verdi kist için bu soğan kürü ile birlikte alsam acaba bişi olurmu desolett doğum kontrol hapı verdi gebelikte istiyorum bu hapa adetin ilk günü başlıcam 21 gün devam edicem soğan kürünü nasıl uygulamalıyım?ltfenn yazınnn:71:

canım bende gebelik istiyorum ve bende de kist var ama benim doktorum duphaston verdi bu doğum kontrol hapı değil kist için ve bebek olursa tutunmasını sağlamak için doktor senin gebelik istediğini neden doğum kontrol hapı verdi ki doktoruna bir danış bence bununla hamile kalabilr miyim diye soğan kürünüde adetinin 7. günü başlıycaksın 2 bardak klorsuz suyu kaynatıcaksın sonra orta boy sarı soğanı 4 e yada 6 ya bölüp kaynayan suya atıcaksın 5 dk ka kaynatıp sabak akşam içiceksin biraz ılıdıktan sonra 15 gün devam ediceksin sonra bırakıcaksın

canım bende gebelik istiyorum ve bende de kist var ama benim doktorum duphaston verdi bu doğum kontrol hapı değil kist için ve bebek olursa tutunmasını sağlamak için doktor senin gebelik istediğini neden doğum kontrol hapı verdi ki doktoruna bir danış bence bununla hamile kalabilr miyim diye soğan kürünüde adetinin 7. günü başlıycaksın 2 bardak klorsuz suyu kaynatıcaksın sonra orta boy sarı soğanı 4 e yada 6 ya bölüp kaynayan suya atıcaksın 5 dk ka kaynatıp sabak akşam içiceksin biraz ılıdıktan sonra 15 gün devam ediceksin sonra bırakıcaksın

cnm kisti eriteceğini söledi bende baktım netten genelde veriyolarmış kist için sadece bu aylık tşklr ilgin için

cnm kisti eriteceğini söledi bende baktım netten genelde veriyolarmış kist için sadece bu aylık tşklr ilgin için

canım zaten bütün doğum kontrol hapları kisti yok eder ben 4 sene boyunca kullandım ama evledikten sonra gebelik düşünenler için kisti eritmek için doğum kontrol hapı yerine sadece kisti eriticek ilaçlar veriyorlar ama tabi doktorunla konuştuysan sorun yok demektir rica ederim ne demek en kısa zamanda bebişlerini kucağına alırsın geçmiş olsun

arkadaşlar biri yardımcı olabir mi acaba benim doktorum eski tip aletle rahim filmi çekiyormuş narkozlı çektiricem ama sizce başka yerde yeni tip aletlerle mi çektiriyim eski tipte yanlış çıkma olasılığı olabilr mi acaba

Yumurtalama donemi her bayan icin farklidir. Kimi bayanlar hiseder yumurtlamasibi kimi hisetmez. Ben sogan kuru uyguladigimdan bu yana 4 aydir hisederim. Belirtileri sag veya sol kasik agrilari, bel agrisi gogus hasas olur. Ve en onemlisi yumurta aki gibi akintilar olur. Bu belirtileri hisetmiyorsaniz ovulasyon cubuklari var eczanelerde onlardan alin. Cift cizgi ayni koyulukta olursa her an yumurtaniz catliyicak demektir. Bu belirtiler kimi zaman gebelikle sasirtilir fakat gebelik tedti pozitiv cikana kadar calismalarinizi degerlendirin. Turkcem cok iyi olmuyabilir kusura bakmayin umarim anlamissinizdir yazdiklarimi

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için gayet güzel anlatmışsın agzına sağlık :16: benimde geçtiğimiz ay belim fena agrımıştı ben başka şeylere yordum tabi leğen kemiğimde kırıgım vardı o yuzden belımın agrıdıgını dusundum yumurtlama agrısı olabılırmıs megerse :59: dikkatli takip etmek lazım aslında fazla bilgim yoktu bu konuda öğrenmiş oldum sağol canım :87:

meraba arkadaslar ya bisey sorcam sogan kurunu adetin 7. gununden itibaren 15 gun iciyoruz tmm ama 2 adete 10 gun kala 10 gun bidaha icin demissiniz bende pko var adetim duzenli degil yinede obur ayki adet tarihimden 10 gun oncemi icicem mesela.. bende denemeyi dusunuyorum da

evet sakin olmak en önemlisi kafa rahat olunca herşey yolunda gidiyor arkadaşımda 1 yıl korunmamasına rağmen olmuyodu gittiği dr la problem yok falan diyodu en son o dr a gittiğinde kist var demiş ameliyat etmiş ayrıca tüplerde de problem varmış temizlemiş anladığım kadarıyla ameliyattan hemen sonra bebişi oldu bebek 6 aylıktı bi daha hamile kaldı yani yüzeysel kontrol edildiğimiz için bişey yok diyolar 1 yıl bekle diyolar ama bende sabırsızım biraz hemen olsun istiyorum evet dediğin gibi herşeyin bi zamanı var

Doğru söylüyorsun canım valla belkide yüzeysel kontrol ediliyoruz artık doktorlara bile güven olmuyor baksana arkadasının basına gelmıs kızı belkide boş yere bekletmişler off insan kime neye inanıp güveneceğini şaşırıyorr :19: Sende haklısın canım insanın sabırsız olmaması elde değil gerçekten isteyince kendini de ona odaklayınca herşeyi ona göre şekillendirmeye başlıyor ister istemez herşeyi ona yoruyorsun bir kaç gün adet gecikmesi olsa hamilemiyim diye düşünüyorsun :59: mesela bnm adetim 12 gün gecikti idrarda kanda yapıldı hamilelik yok peki neden bu kdr gecikiyorr :25: Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorumm

çok teşekkür ederim bilgin için istanbulda yaptırmaya karar verdim ama kendi doktoruma yaptırmak istiyorum fakat o eskş yöntemle yapıyormuş doktorumada güveniyorum ama eski yöntemlede yeni yöntemde olduğu gibi sonuçta bir yanlışlık çıkmaz herhalde ? :18:

o kadar bilgi edindimki bana dr um yaptırmamı söylerse radyomarda yaptırırım şahsen. zannedersem yanlış anlamışsın en son teknoloji daha kolay ve doğru sonucu gösteriyo tabi kendini kasmazsan radyomarda da en iyi teknolojiler kullanılıyormuş anesteziyede gerek görmüyolar araştırmanda fayda var. Ama yinede sen nerede rahat edersen nasıl uygun görürsen orada yaptır. lütfen bu kadar stres yapma :80:

ben de 14 . gün başlayacağım en uygun gün o gün demiş sonuçta adam bildiği vardır belki yumurta geliştiği için o zaman döküyor kisti misti belikide

yalnız kafamı kurcalayan sadece bebek vtutarsa bişey olur mu bunun hakkında hiç açıklama yapmamşı pkosu olan kisti olan hanımlar içisin dem,iş ama bebek isteyen ler şunu şunu yapsın dememiş off offf neden açıklamayı doğru dürüst açıkLAMALARIYLA YAPMAZLAR ANLAMAM

kızlar ben bugunden ıtıbaren kanama ıle dusuk yapıyorum acaba içimin temızlenmesınde faydası olurmukı 3. dusugum oluyor bununla ıtıbaren ben kanama bıttıkden sonramı baslasam yoksa şimdi hemen mı baslasam ama zayıflatıyor dıor bazıları ben zaten yeterınce zayıfım 57 kıloyum daha yenı kılo aldım zar zor ama zayıflamak ıstemıyorum o nasıl olcak

ben de 14 . gün başlayacağım en uygun gün o gün demiş sonuçta adam bildiği vardır belki yumurta geliştiği için o zaman döküyor kisti misti belikide

yalnız kafamı kurcalayan sadece bebek vtutarsa bişey olur mu bunun hakkında hiç açıklama yapmamşı pkosu olan kisti olan hanımlar içisin dem,iş ama bebek isteyen ler şunu şunu yapsın dememiş off offf neden açıklamayı doğru dürüst açıkLAMALARIYLA YAPMAZLAR ANLAMAM
canım hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü bırakın diye yazmıştı saraçoğlu. ayrıca oluşan gebeliğe sakıncası yoktur diye de belirtmişti bir yazısında.
ben burda daha öncede yazmıştım, senin için tekrar yazayım:

benimde kist problemim yoktu, sadece bebek istediğim için bu kürü uyguladım. adetimin 14. günü başladım. tabi 14. günü başlayınca o ayki yumurtanı etkilemiyor. zaten o ay benim yumurtam çatladığında 17 mm çıktı.
kürüm bittikten sonraki ay yumurtam 27-28 mm iken çatladı. düşünsenize geçen aydan 1 cm daha büyük bir yumurtam oluşmuş. bu da daha kaliteli bir yumurta olduğunu gösteriyor. rahim duvarımda geçen aylara göre daha kalın çıktı. buda bebek olursa rahme tututnmayı kolaylaştıran bir faktör. yani ben bu açıdan fayda gördüm. inşallah sende fayda görürsün.

arkadaşlar biri yardımcı olabir mi acaba benim doktorum eski tip aletle rahim filmi çekiyormuş narkozlı çektiricem ama sizce başka yerde yeni tip aletlerle mi çektiriyim eski tipte yanlış çıkma olasılığı olabilr mi acaba

canım eski yöntemde yeni yöntemde tüplerin açık olup olmadığını gösteriyor. ikisinin mantığı da aynı belki yöntemleri farklıdır. ikisinin sonucunun değişmediğini düşünüyorum.
benim bildiğim eski yöntemin tek dezavantajı ağrılı olması.

meraba arkadaslar ya bisey sorcam sogan kurunu adetin 7. gununden itibaren 15 gun iciyoruz tmm ama 2 adete 10 gun kala 10 gun bidaha icin demissiniz bende pko var adetim duzenli degil yinede obur ayki adet tarihimden 10 gun oncemi icicem mesela.. bende denemeyi dusunuyorum da

canım saraçoğlu sitesinde diğer adete 10 gün kala 5 veya 7 gün daha içiniz diyodu. bence sen yinede adetinin ortalama süresinden önceki 10 günü hesapla ve ona göre 7 gün içersin

kızlar ben doktora gitiim yumurta takibi i.in 14. gün yumurtam 15 mm sizce nasıl

32-33 günde bir adet oluyorum

kızlar ben doktora gitiim yumurta takibi i.in 14. gün yumurtam 15 mm sizce nasıl

32-33 günde bir adet oluyorum

32-14=18
yani ortalama 18. gün yumurtluyorsun.
18-14=4
yani daha 4 günün var yumurtlamana. yumurta günde 2,5 mm büyüdüğüne göreeee hesabın gerisini de sen yap canımmm:1:

mrb arkadaşlar bende bugün soğan kürüne başlıyacam ama nasıl içecem bilmiyorum benim 5 yaşında bir oğlum var şimdi 2 çocuğu düşünüyoruz 3 aydır ama olmuyor klomen kullanıyorum sonrada çatlatma iğnesi ama doktor yumurtalık çatlamıyor diyor 3 aydır böyle bende soğan kürüne başlamaya karar verdim :49:

Back