Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benimde bugün 2.günüm tadı çok kötü ama ya çok zorlanıyorum içmekte dün akşam yemekten sonra içmek zorunda kaldım farkedermi yemek öncesi ve sonrası :44:

benimde bugün 2.günüm tadı çok kötü ama ya çok zorlanıyorum içmekte dün akşam yemekten sonra içmek zorunda kaldım farkedermi yemek öncesi ve sonrası :44:

ayy Allah yardımcın olsun...
Benim bildiğim aç olursa daha iyi olur.
Ama ben, sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyordum.

merhaba arkadaşlar.
ben de geçen ay soğan kürü yaptım. 12 gün dayanabildim. adetimin 7. günü başlamıştım.
adetimin 17. günü de progestan 200mg başladım. 10 gün kullandım. normalde ilaç bitince bir hafta içinde adet olmam gerekiyodu. geçtiğimiz aylarda da kullanıyodum çünkü ilacı. ilaç bittiğinde 7. gün leke geldi ve sadece o gün ve ertesi gün. sonra bitti.
birincisi bu adetten mi sayılıyor?
ikincisi, buna soğan kürü sebep olmuş olabilir mi?
acaba gebelik var mı diye de merak ediyorum açıkcası.
ama test falan yaptırmaya kalkışmadım.
bi fikri olan var mııı?

kızlar, kimse yok mu ya?
cevap verin lütfen! :KK25:

merhaba arkadaşlar.
ben de geçen ay soğan kürü yaptım. 12 gün dayanabildim. adetimin 7. günü başlamıştım.
adetimin 17. günü de progestan 200mg başladım. 10 gün kullandım. normalde ilaç bitince bir hafta içinde adet olmam gerekiyodu. geçtiğimiz aylarda da kullanıyodum çünkü ilacı. ilaç bittiğinde 7. gün leke geldi ve sadece o gün ve ertesi gün. sonra bitti.
birincisi bu adetten mi sayılıyor?
ikincisi, buna soğan kürü sebep olmuş olabilir mi?
acaba gebelik var mı diye de merak ediyorum açıkcası.
ama test falan yaptırmaya kalkışmadım.
bi fikri olan var mııı?

canım sadece leken gelmıs sanırım yanı cok az geldıyse adet oldun denılemez bence ıstersen bır test yap en azından ıcını ferahlatmak acısından :KK16:

bende bu ay klomen kullandım sonrasında kist oluştu.3 gündür soğan kürüne başladım.bakalım hayırlısı.ama benim akıntım azaldı vede kasığımda ağrı oluyor.acaba zararı olurmu.yada ne gibi bir etkisi var.

canım sadece leken gelmıs sanırım yanı cok az geldıyse adet oldun denılemez bence ıstersen bır test yap en azından ıcını ferahlatmak acısından :KK16:

test yapsam ve sonuç negatif gelse mahvolucam :KK50:
sanırım ondan cesaret edemiyorum...
bir de idrar tahlilinde benim hiç çıkmaz ki...
beta-hcg vermem lazım...
offf durumum çok karışık!
:18:

test yapsam ve sonuç negatif gelse mahvolucam :KK50:
sanırım ondan cesaret edemiyorum...
bir de idrar tahlilinde benim hiç çıkmaz ki...
beta-hcg vermem lazım...
offf durumum çok karışık!
:18:

canım anlayabılıyorum senın bende hala hastalanmadım testler negatıf cıktı ama aklımda hala bır soru ısaretı var acaba diye ıcımı rahatlatmak ıcın gıdıp sımdı test alacagım ve tekrarlayacagım bakalım ne cıkacak :18: en azından umutlanmamıs olurum dıye dusunuyorum yıne kararı sana bırakıyorum :KK16:

canım anlayabılıyorum senın bende hala hastalanmadım testler negatıf cıktı ama aklımda hala bır soru ısaretı var acaba diye ıcımı rahatlatmak ıcın gıdıp sımdı test alacagım ve tekrarlayacagım bakalım ne cıkacak :18: en azından umutlanmamıs olurum dıye dusunuyorum yıne kararı sana bırakıyorum :KK16:

ayh ayh, hayırlısı inşallah güzelcim.
merak ettim, sonucu yaz e mi?
ben de yapiim bari bi ara bi test. düşün düşün, çıkılmıyo ki işin içinden...:18:

insallah faydası olur :) bende yumurta çatlaçmak ıcın sogan kürü uygulayacagım bakalım sımdı kanama ile dusuk yapıyorum adetımın 5. günündeyim hayırlısı olsun

saol canm inş bi fayda olur sana da çok geçmiş olsun evet hayırlısı olsun hiç sıkma canını stres yapma olabiliyor sonuçta inş en kısa ve en doğru zamanda sağlıklı bir bebişin olur soğan kürünü de kanamadan sonra yap istersen

inşallah pozitif çıkar sonucu bizede söyle merak ettim tabi hayırlısı olsun canmm sen soğan kürünü yapıomusun

ayh ayh, hayırlısı inşallah güzelcim.
merak ettim, sonucu yaz e mi?
ben de yapiim bari bi ara bi test. düşün düşün, çıkılmıyo ki işin içinden...:18:

melekbade
inşallah pozitif çıkar sonucu bizede söyle merak ettim tabi hayırlısı olsun canmm sen soğan kürünü yapıomusu

yok yok kızlarr yaptım test malesef ki yine negatiff :KK14: zaten umudum yoktu biliyordum negatif cıkacagını ama bu adet gecıkmesı bnm psıkolojımı alt ust ettı hıc boyle olmazdım ustelık ortada neden de yok kontrollerımı yaptrdım hersey yolunda takmamam lazım kafama ama olmuyor ıste :84: Allah hakkımızda hayrlısını versın dıyorum Allah buyuktur bekleyelım sabredelım :KK16: canım sogan kuru yapmadım bı hastalanamadım kı yapayım :KK1: şimdi bal aldım ıcınde propolıs ve arı sutu var her derde devaymıs adet de duzenleyıcıymıs umarım bır faydası olur bekleyelım bakalım :97:

kızlarr ben soğan kürü kullandım 15 gün boyunca sonra adet oldum. 2 adetten 7 gn önce tekrar başlamak gerekiyor ya ben erken adet oldum 10 gün temiz kaldım. sizce ne yapmam gerekiyor soğan kürüne başlamalı mıyım? hiç beklemiyordum. hiç te erken gelmez bi sorun mu var acaba. off sabah sabah afakanlar bastı. :KK59:

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn:KK58:

melekbade
inşallah pozitif çıkar sonucu bizede söyle merak ettim tabi hayırlısı olsun canmm sen soğan kürünü yapıomusu

yok yok kızlarr yaptım test malesef ki yine negatiff :KK14: zaten umudum yoktu biliyordum negatif cıkacagını ama bu adet gecıkmesı bnm psıkolojımı alt ust ettı hıc boyle olmazdım ustelık ortada neden de yok kontrollerımı yaptrdım hersey yolunda takmamam lazım kafama ama olmuyor ıste :84: Allah hakkımızda hayrlısını versın dıyorum Allah buyuktur bekleyelım sabredelım :KK16: canım sogan kuru yapmadım bı hastalanamadım kı yapayım :KK1: şimdi bal aldım ıcınde propolıs ve arı sutu var her derde devaymıs adet de duzenleyıcıymıs umarım bır faydası olur bekleyelım bakalım :97:

merhaba canım ben değil humis yapacaktı test daha benim günüme bi 10 gün var seninde sağlık olsun canım hiç belli olmaz oladabilir hayırlısı olsun napalım alışacağız bu durumlara geç olsun da güç olmasın derler... Ben de devam soğan kürüne hayıtı da bu aralar midem yanıyor acı yemiştim içemiyorum ama yarın başlıycam takma kafana boşver ye iç gez keyfine bak inş bal da şifa olur canım ne zamandır istiyosunuz bebiş
:KK17:

merhaba canım ben değil humis yapacaktı test daha benim günüme bi 10 gün var seninde sağlık olsun canım hiç belli olmaz oladabilir hayırlısı olsun napalım alışacağız bu durumlara geç olsun da güç olmasın derler... Ben de devam soğan kürüne hayıtı da bu aralar midem yanıyor acı yemiştim içemiyorum ama yarın başlıycam takma kafana boşver ye iç gez keyfine bak inş bal da şifa olur canım ne zamandır istiyosunuz bebiş
:KK17:

canım sanırım mesajlar karısmıs sen bana yazmıstın test yapınca sonucu soyle diye ben alıntı yaptım ama yanlıs yapmısım sanırım neyse bosver :KK1:haklısın canım benım gec olsunda guc olmasın Allahım aratmasın aminn :KK9: valla tatlım dunden berı bende aynen senın dedıgın gıbı yapıyorum takmıyorum kafama 2gundur gezıyorum birde kocama catmasam tam super olacak :KK1: canım bız kasım ayından berı korunmuyoruz yanı o zamandır bebişi bekliyoruz yalnız bnm adet duzensızlestıgı ıcın korunmadan sonra yumurtlama gununu tutturamıyoruz :KK1: hiçbirimizi fazla bekletmeden özletmeden gelsin bebişlerimizzz:emir_bebek::emir_bebek:

canım sanırım mesajlar karısmıs sen bana yazmıstın test yapınca sonucu soyle diye ben alıntı yaptım ama yanlıs yapmısım sanırım neyse bosver :KK1:haklısın canım benım gec olsunda guc olmasın Allahım aratmasın aminn :KK9: valla tatlım dunden berı bende aynen senın dedıgın gıbı yapıyorum takmıyorum kafama 2gundur gezıyorum birde kocama catmasam tam super olacak :KK1: canım bız kasım ayından berı korunmuyoruz yanı o zamandır bebişi bekliyoruz yalnız bnm adet duzensızlestıgı ıcın korunmadan sonra yumurtlama gununu tutturamıyoruz :KK1: hiçbirimizi fazla bekletmeden özletmeden gelsin bebişlerimizzz:emir_bebek::emir_bebek:

Canim iki veya en gec 3 gunde bir esinle birlikte olursanuz yumurtlama donemini kacirmazsiniz. Yalniz hepimiz etten kirnaktan insaniz bagzi gunler yorgun oluyoruz, bagzi gunler isteksiz veya bagzi gunler tartisip ta yapmak istemiyoruz. Ben adama iyi davranmaya calisiyom cilveler yapiyomki birlikte olalim. Artik insan yoruluyor piskolojikmen. Pes etmemek gerek, cinsel isteksizlikte olumsuz etkiler bunun icin de yontemler bulun. Ya varya kadin olmak ne zormus. Benim yumurtlama donemim 4 gun sonra. Onumuzdeki 8 gun cok onemli. Insallah olumlu olur. Ayin 15. Adet gunum bakalim insallah bebis gelir.

Bugun sabah uyandimda migdem cok fena bunaliyordu kusmak istedim. Kahvalti masasindan kosarak lavaboya gittim. Bugun adetimin 25.gunu, son 3 adetim 42-44 gun arasi geldi. Ovulqsyon testleri aldim baya bi para verdim. Yumurtaligim agriyor, goguslerim cok hasas olmus. Gecen ayda bu belirtileri yasadim ve hamilelikten supelendim megerse onlar yumurtlama belirtileriydi. Bu ay bu iyuna gelmiycem ve iliskiye devam :) ... Doktorum 28-32 gun arasi iliskuye gir dedi. Burayi takip edenler varsa yaziyorum. Dun bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendim cok duygulandim cokta sevindim onun adina. Bakalim bu ay ne olacak. Bu ay ne sogan kuru nede bisey yaptim. Hayirlisi diyelim
insallah

Arkadaşlar soğan kürüne adetten ne kadar sonra başlanmalı?Bİrr de ben öğrretmenin ve gün içinde hep okuldayım acaba bu kür ağız kokusu yapar mı?MAlum soğan:)

canım sanırım mesajlar karısmıs sen bana yazmıstın test yapınca sonucu soyle diye ben alıntı yaptım ama yanlıs yapmısım sanırım neyse bosver :KK1:haklısın canım benım gec olsunda guc olmasın Allahım aratmasın aminn :KK9: valla tatlım dunden berı bende aynen senın dedıgın gıbı yapıyorum takmıyorum kafama 2gundur gezıyorum birde kocama catmasam tam super olacak :KK1: canım bız kasım ayından berı korunmuyoruz yanı o zamandır bebişi bekliyoruz yalnız bnm adet duzensızlestıgı ıcın korunmadan sonra yumurtlama gununu tutturamıyoruz hiçbirimizi fazla bekletmeden özletmeden gelsin bebişlerimizzz:emir_bebek::emir_bebek:

iyi ya sevindim valla bende takmıyorum napiim ah ah bende kocaya çatmasam iyi olacak ama bazen tutamıyom kendimi ona da bi çözüm geliştirdim aklıma gelirse derin nefes alıp soluyorum :)))) bu da çatmamın bir kısmını engelliyor :KK1: acaba bende yumurtlama gününü tutturamıyoruz diye düşünüyorum ovulasyon takip mi alsam acaba diyorum. bi de benim tam ovulasyon günümde o akışkan sıvıyla birlikte hafif pembe kanama oluyor ama o gün özellikle çok stresli ve isteksiz oluyorum kaç kez oldu böyle ödev gibi geliyo bazen yaa:KK17:

X