Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

melek pko görüntüsü görmüştür doktor ben de de öyle çıktı
ama bu pko hastalıyla aynı değil
adet gecikmesi tüylenme yoksa korkmana gerek yok
zaten varsa pko tahlilde çıkacaktır

kızlar bazıları adetimi geciktirdi demiş, bende de durum şöyle oldu:
benim adetlerim düzenlidir ve PCOS(polikist) hastalığım yok. geçen ay adetim bittikten 7 gün sonra başladım soğan kürüne. yani 14. gün başladım. o ay adetin 10. gününde doktora gidip ultrason baktırmıştım. 10. günümde folikülüm 17 mm idi. doktor bir iki güne çatlar dedi. neyse geçen ay 26. gün adet oldum. (normalde 27-28 günde bir olurdum)

bu ay 11. günümde dotor yine ultrasonla baktı, folikülüm 27 mm çıktı. doktor çatlamış veya çatlamak üzere dedi. geçen ayla hemen hemen aynı dönemde, daha büyük bir folikül oluşmuş yani. ben bunu soğan kürüne bağlıyorum. daha kaliteli bir yumurtam oluşmuş.

canım merhaba henüz tahlillerinin sonucu cıkmamıs doktor tahlıl sonuclarını bır gorsun ona gore degerlendırme yapacaktır tahlıl sonucu gormemıs yanılıyor olabılır sende sımdıden gereksız yere uzme bence kendını hem oyle olsa bıle onunda bir tedavısı vardır sımdı kendını rahatlatmaya bak hakkında herseyın hayırlısı olsun haberlerını beklıyorum ınsallah temız cıkacaktır :KK16:

Çok teşekkür ederim normal çıktı sonuçlar, dr a sordum dün pko var demiştiniz die evet pko görünümü var dedi yumurtaların biraz tembel bebek istediğin için ilaç vermiyeceğim dedi 1 yılı doldurduğunuzda hala olmazsa inferlite bölümüne gitmenizi öneririm dedi yani tahlil sonuçlarım temizdi ama ultrason da öyle görünmüş bi de akıntım vardı onun için de 6 günlük vajinal fitil ve hap verdi enfeksiyonla ilgili. sende bi sorun yoktur inş ah ah şu bebekler :KK75:
beyazpati

melek pko görüntüsü görmüştür doktor ben de de öyle çıktı
ama bu pko hastalıyla aynı değil
adet gecikmesi tüylenme yoksa korkmana gerek yok
zaten varsa pko tahlilde çıkacaktır
evet pko görünümü dedi sonuçlar iyiydi ama bende tüğlenme çocukluğumdan itibaren sürekli vardı kilomda fazlalaştı boy 169 kilo 72 oldu adet gecikmelerimde hiç olmadı hatta saatini bile şaşırmaz ama işte... heralde benim öncelikle zayıflamam gerekiyor çok teşekkür ederim bende bu ay soğan kürü arkasından incir kürüne başlayayım

Çok teşekkür ederim normal çıktı sonuçlar, dr a sordum dün pko var demiştiniz die evet pko görünümü var dedi yumurtaların biraz tembel bebek istediğin için ilaç vermiyeceğim dedi 1 yılı doldurduğunuzda hala olmazsa inferlite bölümüne gitmenizi öneririm dedi yani tahlil sonuçlarım temizdi ama ultrason da öyle görünmüş bi de akıntım vardı onun için de 6 günlük vajinal fitil ve hap verdi enfeksiyonla ilgili. sende bi sorun yoktur inş ah ah şu bebekler :KK75:

hadi gözün aydın cnm bnm sevındım senın adına Allah buyuktur bakalım zamanla Allah herkese nasıp etsın ınsallah :emir_bebek: benımde adetım duzensız malesefkı cnm korunmayı bıraktıktan sonra duzensızlestı 7-15 gun arası gecıktıgı oluyor :KK25: bende dun doktora gıttım ıste tahlıl,ultrason sonucları ya yarın yada cuma gunu cıkacak gosterıcem doktoruma bakalım ne dıyecek hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahhh :18:

bende 6 cm ve 3cm kist çıktı.bebekte istiyorum.soğan kürü uyguluyorum.13.gündeyim ama bende hiçbir yan etki olmadı.28ine doktora gidicem randevü aldım.bakalım nolmuş kistler.soğan kürü uygulayalarda genelde yan etki olmuş,bende hiç bişi yok.soğan deneyipte yan etkisi olmayan warmı,acaba bende etki etmiyormu?

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, ben soğan kürüne adetimin 2.günü başladım (adet bitiminden 7 gün sonra diye yazıyor), sizce bu kür yumurta oluşumunu engeller mi erken kullanılırsa, bugün yumurtlama günüm ve hiç bir belirti hissetmiyorum:KK5:

hadi gözün aydın cnm bnm sevındım senın adına Allah buyuktur bakalım zamanla Allah herkese nasıp etsın ınsallah benımde adetım duzensız malesefkı cnm korunmayı bıraktıktan sonra duzensızlestı 7-15 gun arası gecıktıgı oluyor bende dun doktora gıttım ıste tahlıl,ultrason sonucları ya yarın yada cuma gunu cıkacak gosterıcem doktoruma bakalım ne dıyecek hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahhh
çok teşekkür ederim canım inşallah temiz çıkar sonuçlar stresden falan da olabilir gecikme işte bu ilaçlar biraz dengeyi bozuyor

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun, ben soğan kürüne adetimin 2.günü başladım (adet bitiminden 7 gün sonra diye yazıyor), sizce bu kür yumurta oluşumunu engeller mi erken kullanılırsa, bugün yumurtlama günüm ve hiç bir belirti hissetmiyorum:KK5:

yaa beni de korkuttun ben de bugün 9. günüm sabah içtim sen böyle deyince akşam içmeyeceğim :)
aslanpençesi ve civanperçemi de içeceğim ağır olurmuki diyede biraz korktum açıkcası
off offf ne zor ya

kizlar sogan kurune adetin 7.gunu basliyorsunuz..
2 hafta boyunca sabah aksam yemeklerden yarim saat once birer bardak iciyorsunuz.
her defasinda taze 1 orta boy sogani 1-5 2 bardak klorlanmis su ile 5 dakika kadr kaynatiyorsunuz..
ilik iciyorsunuz...

çok teşekkür ederim canım inşallah temiz çıkar sonuçlar stresden falan da olabilir gecikme işte bu ilaçlar biraz dengeyi bozuyor

Canım sonuclarım cıkmıs bugun doktorumdan telefonda bılgı aldım butun tahlıllerım temız cıktı hersey cok guzel ve olumlu gorunuyor dedı yanı adet gecıkmemı de belırleyıcı hıcbır neden yok pazartesı tekrar gorusecegım yuzyuze doktorumla bakalım ne dıyecek :18: ben dogum kontrol hapı hıc kullanmadım ona ragmen dengesızlestı adetım bu bebıslerr ne zaman gelecekkk pek nazlılar yawww :emir_bebek:

2 hafta boyunca sabah aksam yemeklerden yarim saat once birer bardak iciyorsunuz.
her defasinda taze 1 orta boy sogani 1-5 2 bardak klorlanmis su ile 5 dakika kadr kaynatiyorsunuz..
ilik iciyorsunuz...

Slm arkadasim. Resimdeki bebek seninmi? Cok tatliymis masallah allah bagislasin. Canim sen sogan kurunu neden uyguladin bebek icinseydi. Sorun neydi sende? Kac zaman tedavi yaptin? Sogan kuru yaptiktan sonrami hamile kaldin? Benim oglum var 2 bucuk yasinda. 4 aydir tekrar istiyoruz. Pko vardi sogan kuruyle pko dan kurtuldum. Bu ay tekrar yapcam. Pazar gunu basliycam 10 gun yaptiktan sonra incir kurune basliycam. Bakalim aslinda cok umutluyum bu ay icin ama tabi allah bilir. Dilerimki isteyen herkezin bebisi olur. Anne olmak olanustu tarifsiz bir duygu. Oyle cok istiyomki oglumun bir kardesi olsun ve tekrar kucagima minik bir bebek alim. Ay insallah herkezin olur.

ilik iciyorsunuz...

Slm arkadasim. Resimdeki bebek seninmi? Cok tatliymis masallah allah bagislasin. Canim sen sogan kurunu neden uyguladin bebek icinseydi. Sorun neydi sende? Kac zaman tedavi yaptin? Sogan kuru yaptiktan sonrami hamile kaldin? Benim oglum var 2 bucuk yasinda. 4 aydir tekrar istiyoruz. Pko vardi sogan kuruyle pko dan kurtuldum. Bu ay tekrar yapcam. Pazar gunu basliycam 10 gun yaptiktan sonra incir kurune basliycam. Bakalim aslinda cok umutluyum bu ay icin ama tabi allah bilir. Dilerimki isteyen herkezin bebisi olur. Anne olmak olanustu tarifsiz bir duygu. Oyle cok istiyomki oglumun bir kardesi olsun ve tekrar kucagima minik bir bebek alim. Ay insallah herkezin olur. :KK68:

kizlar ben bu ay sogan kuru yaptim bakalim ne olcak sonuc galiba suan yumurtluyorum ama malesef esimin beli tutuldugu icin degerlendiremiyoruz yaaaaaa yinede insallah allah bu ay yuzumuzu guldurur

Canım sonuclarım cıkmıs bugun doktorumdan telefonda bılgı aldım butun tahlıllerım temız cıktı hersey cok guzel ve olumlu gorunuyor dedı yanı adet gecıkmemı de belırleyıcı hıcbır neden yok pazartesı tekrar gorusecegım yuzyuze doktorumla bakalım ne dıyecek :18: ben dogum kontrol hapı hıc kullanmadım ona ragmen dengesızlestı adetım bu bebıslerr ne zaman gelecekkk pek nazlılar yawww :emir_bebek:
seninde gözün aydın canım çok sevindim inşallah hersey yolunda gider sen ne zamandır bebek düşünüyosun dün tesadüfen bi arkadaşım geldi cerrahpaşa da bi dr önerdi özel muayanesine gitmeyi düşünüyorum bende. kendisinin de olmuyodu ve arka arkaya oldular doğal yöntemlerle dr unun çok riskli bi ameliyatından sonra tabi

merhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem fakat ben şuan da trabzonda otuyorum iş gereği mayıs sonunda istla gidicem ve doktorum istda benim doktorum eski tip çekiyormuş ve ben anestezili çeklicem fakat aklımı kurcalayan sizce trabzonda bir doktor bulup çektiriym mi yoksa kendi doktorumumu bekliyim birde kist varken çekliyor mu rahim filmi :2:

seninde gözün aydın canım çok sevindim inşallah hersey yolunda gider sen ne zamandır bebek düşünüyosun dün tesadüfen bi arkadaşım geldi cerrahpaşa da bi dr önerdi özel muayanesine gitmeyi düşünüyorum bende. kendisinin de olmuyodu ve arka arkaya oldular doğal yöntemlerle dr unun çok riskli bi ameliyatından sonra tabi

tesekkur ederım cnmm bizde kasım ayından berı istiyoruz bebişş ama korunmayı bıraktıktan sonra adetımde gecikmeler oldugu için yumurtlama zamanını tuttuaramadık sanırım :KK17: hayırlı bir vakti vardır elbet diye düşünüyorum tabi birde fazla kafaya takmamak gerekiyor zannedersem :KK61: eger iyi bir doktorsa git cnm bencede en azından için ferahlamış olur yalnız sunu anlayamadım arkadasımın olmuyordu dogal yontemlerle oldu demişsin sonra da drunun cok rısklı amelıyatından sonra demıssın biraz kafam karıştı :KK59:

kizlar ben bu ay sogan kuru yaptim bakalim ne olcak sonuc galiba suan yumurtluyorum ama malesef esimin beli tutuldugu icin degerlendiremiyoruz yaaaaaa yinede insallah allah bu ay yuzumuzu guldurur

cnmm mrbb hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce güzel haberlerini alırız birde sana birşey danışmak istiyorum su anda yumurtluyorum galıba demıssın nasıl biliyorsun belırtılerı oluyormu benım bır bılgım yokda bu konuda :KK59:

Yumurtalama donemi her bayan icin farklidir. Kimi bayanlar hiseder yumurtlamasibi kimi hisetmez. Ben sogan kuru uyguladigimdan bu yana 4 aydir hisederim. Belirtileri sag veya sol kasik agrilari, bel agrisi gogus hasas olur. Ve en onemlisi yumurta aki gibi akintilar olur. Bu belirtileri hisetmiyorsaniz ovulasyon cubuklari var eczanelerde onlardan alin. Cift cizgi ayni koyulukta olursa her an yumurtaniz catliyicak demektir. Bu belirtiler kimi zaman gebelikle sasirtilir fakat gebelik tedti pozitiv cikana kadar calismalarinizi degerlendirin. Turkcem cok iyi olmuyabilir kusura bakmayin umarim anlamissinizdir yazdiklarimi.

tesekkur ederım cnmm bizde kasım ayından berı istiyoruz bebişş ama korunmayı bıraktıktan sonra adetımde gecikmeler oldugu için yumurtlama zamanını tuttuaramadık sanırım :KK17: hayırlı bir vakti vardır elbet diye düşünüyorum tabi birde fazla kafaya takmamak gerekiyor zannedersem :KK61: eger iyi bir doktorsa git cnm bencede en azından için ferahlamış olur yalnız sunu anlayamadım arkadasımın olmuyordu dogal yontemlerle oldu demişsin sonra da drunun cok rısklı amelıyatından sonra demıssın biraz kafam karıştı :KK59:
evet sakin olmak en önemlisi kafa rahat olunca herşey yolunda gidiyor arkadaşımda 1 yıl korunmamasına rağmen olmuyodu gittiği dr la problem yok falan diyodu en son o dr a gittiğinde kist var demiş ameliyat etmiş ayrıca tüplerde de problem varmış temizlemiş anladığım kadarıyla ameliyattan hemen sonra bebişi oldu bebek 6 aylıktı bi daha hamile kaldı yani yüzeysel kontrol edildiğimiz için bişey yok diyolar 1 yıl bekle diyolar ama bende sabırsızım biraz hemen olsun istiyorum evet dediğin gibi herşeyin bi zamanı var

merhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektiricem fakat ben şuan da trabzonda otuyorum iş gereği mayıs sonunda istla gidicem ve doktorum istda benim doktorum eski tip çekiyormuş ve ben anestezili çeklicem fakat aklımı kurcalayan sizce trabzonda bir doktor bulup çektiriym mi yoksa kendi doktorumumu bekliyim birde kist varken çekliyor mu rahim filmi :2:

merhaba ben yaptırmadım ama öyle anestezilik bir durumu yok telaş etmene gerek yok bence madem istanbula geleceksin fındıkzadede radyomarda 5 dk da ağrısız çok rahat en son teknolojiyle çekiyorlarmış benim de bu sitedeki bayanlardan okuduğum kadarıyla kıytırık yerlerde çektirip sorun yaşayanlar en son radyomara gönderilmiş dr ları tarafından. internetten bi bak istersen telefon numaraları vardır geleceğin zamana randevu alıp yaptırırsın anesteziyi de gerek görmüyolarmış sadece iyotlu suyu kanallara enjekte ediyolarmış o da bi sorun yoksa sıvı karın boşluğuna akıyormuş bu nedenle çok hafif adet sancısı tarzı bi ağrı oluyomuş .Trabzon la ilgili bi bilgim yok. çok geçmiş olsun inşallah bi aksilik çıkmaz

X