Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım ben incir kürü ve havuç kürünü yapmam gibi geliyor soğan kürünüde 15 gün uygulamayı düşünüyorum bende çok korkuyordum gebelik olursa düşerse diye. ama içim rahat etsin diye adet bitimimden sonra 7 gün içerisinde eşimle olmadım küre başlayınca eşinle olursun yani adet bitiminden 7 gün sonra küre başlanıyor ya adet bitiminden sonra 7 gün içerisinde birlikte olma, ben öyle yaptım . bu küründe mutlaka hesaplaması vardır saraçoğlu meiil cvbında not olarak şunları söylemiş Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.

mugebaby bayanların yumurtalama dönemi adetin 15 günü diye biliyorum , bebek keseye düşüncede kür bitmiş oluyor sanırım. ben sana başka bi arkadaşın cvbını alıntı olarak kopyalıycam incele yalnız bu arkadaş adetinin 7.günü başlamış.

mugebaby canım konuyu açan arkadaşımız hasankeyf işte dediğim alıntı mesaj buydu oku olurmu. yalnız bu arkadaş adetinin 7.günü küre başlamış ama saraçoğluda adet btiminden 7 gün sonra diyor inan bende çok düşündüm kafam çok karıştı ama saraçoğlunun söylediği ile hareket ettim bakalım ne olacak.GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER İNŞ. hepimizin, ve cümlemizin bebişleri rabbimin izni ile olur inş.peki cnm sen ne kadarlık evlisin?

kendinol benim mantığımda adetin 15.günü kürü bırakmak işte hemen arkasından adete on gün kala kafa karıştırdı sanırım o iltahaplar için ben yine öyle yaparım

ben iki buçuk senelik evliyim ilk altı ay sonra bebek istedik ve ikinci denememizde oldu ozaman pko yoktu ve arka arkaya 3 erken döllenme yaşadım ilki kese görüldü fasulye tanem oradaydı ama bi anda kanama ile gitti ondan sonrakilerde adet günü kanamayla gitti.artık hamile kalamıyorum çok bunaldım çok üzülüyorum dipsiz bi kuyunun içindeyim ama allah eşime ve bana sağlık versin diyorum canım.

kendinol benim mantığımda adetin 15.günü kürü bırakmak işte hemen arkasından adete on gün kala kafa karıştırdı sanırım o iltahaplar için ben yine öyle yaparım

canım senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap.evet ya birde adete 10 kala diyor oda benim kafamı karıştırıyor 15.günü kürü bırakmak banada mantıklı geliyor zaten bu süreçte bebiş olursa ki hamiş olduğumuzu anlarız inş, anladıktan sonra adete 10 gün kala kürü yapmayız ama hamile kalmazsak yapıcazmı onuda bilmiyorum

canım benim kıyamam ya çok geçmiş olsun bak üzülme olurmu .ALLAH çok büyük ALLAH'a sığın ve ALLAH'a dua et.bende 3 sene 2 aylık evliyim,bebeğim yok.Rabbim şimdi vermiyorsa vardır bir hikmeti değil mi?Duana amin diyorum ALLAH CC.eşine sana sağlık sıhhat afiyet vede hayırlı sağlıklı evlat versin inş.burdan birbirimize yazalım hep olurmu ben müsait oldukça yazarım, şimdi müsade istiyip çıkıyorum . kib.

canım ya kendinol çok teşekkürler ettiğin bütün duaların aynısını sana da iade ediyorum.okadar güzel ve içten dualar etmiişin ki sana söyleyecek sözüm kalmadı.Rabbim sanada sevgini ve sütünü verecek bi bebek nasip etsin İnŞAllah

kızlar ben soğan kürünü 1 haftadır yapıyorum pko için, ne akıntı oldu ne başka birşey. biraz sancı o kadar. 15 gün yaptıktan sonra bırakacam, sonra adetim başlayınca 2.günü bal tarçın çörekotuna başlıyacam inşalah. 20 gün onu yapıp sonra 10 gün yine soğan kürü yapmayı düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen....

kızlar bende soğan kürüne yarın başlamaya niyetlendim Allahın izniyle..
kistimi eritip rahimi temizler inşaallah. zaten bu ay doğum kontrol hapı verdi doktor kist için..
hapla beraber soğan kürü uygulamanın bi zararı olur mu bilmiyorumkismile

canım ne güzel işte için rahimin yumurtalıkların tertemiz ki aakıntın gelmiyor büyük ihtimalhihoyyyt

AMİN ECMAİN canım ya.
mugebaby Bu arada neye karar verdin küre ne zaman başlayacaksın adetin bittimi?

drgks bal tarçın ve çörek otunu neden içiyorsun yazabilirmisin?
yanlışım varsa düzeltin demişsin ya,inan yanlışmı doğrumu bu konuda bilgim yok canım.

gıymatlım hoşgeldin canım ne kadarlık evliydin? saraçoğluna hapla soğan kürü uygulamanın bir zararı ve bir etkisi olurmu diye sor istersen, inan benimde bir bilgim yoktur . yarın adetinin kaçıncı günü peki?

Son düzenleme:

ben kullanmıştım. bir ay içinde yazz ve soğan kürüyle 4,5 cmlik kist erimişti. içine sinmezse sen yine de sor.

drgks bal tarçın ve çörek otunu neden içiyorsun yazabilirmisin?
yanlışım varsa düzeltin demişsin ya,inan yanlışmı doğrumu bu konuda bilgim yok canım.

hani pko da yumurtalar tam gelişmiyorya, bal tarçın çörekotu yumurta gelişimini ve çatlamasını sağlıyor. kullanan ve faydasını gören çok var topiklrde okudum o yüzden onuda yapmak istiyorum. zaten o yumurtalar doğru dürüst gelişmediği için oluyor pko:2:

canım ne güzel işte için rahimin yumurtalıkların tertemiz ki aakıntın gelmiyor büyük ihtimalhihoyyyt

canım rahim temiz muhtemelen ama yomurtalıklar kist dolu
inşallah işe yayarda hepimiz böyle oluruz hayırlısıyla:CüvCüv:

hoşbulduk arkadaşım 9 yıllık evliyim 6 buçuk yaşında bi kızım var
yarın adetimin 7. günü. saraçoğluna sorsam bile hemen cevap alamayacağımı biliyorum. yarın kullanmayı düşünüyorum. kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…