Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.ben burayı anlayamadım adete on gün kala bebek oluşmuşsa korkarım içmeye nasıl olacak bilmiyorum:bilmiyorumkismile
bende böyle bi sorun istemezdim kusura bakmayın.inceliğiniz içinde teşekkür ederim.
herkesin sorusu kürü kullanma dönemi yumurtlama dönemine denk geliyor gebelik olursa çocuğa zararı olur mu diye hayır arkadaşlar hiç bir zararı yok benim yumurta takibimde yapılmıştı adetin 7.günü başladım 15 gün yaptım adetin 21.günü bitti bu arada benim adetin 14.günü yumurtam çatladı ve o gün hamile kaldım zaten döllenme olduktan 10-12 gün sonra bebek rahme yerleşiyor rahme yerleştikten sonra kese oluşuyor rahme yerleşme dönemindede kür çoktan bitmiş oluyor
kendinol benim mantığımda adetin 15.günü kürü bırakmak işte hemen arkasından adete on gün kala kafa karıştırdı sanırım o iltahaplar için ben yine öyle yaparım
ben iki buçuk senelik evliyim ilk altı ay sonra bebek istedik ve ikinci denememizde oldu ozaman pko yoktu ve arka arkaya 3 erken döllenme yaşadım ilki kese görüldü fasulye tanem oradaydı ama bi anda kanama ile gitti ondan sonrakilerde adet günü kanamayla gitti.artık hamile kalamıyorum çok bunaldım çok üzülüyorum dipsiz bi kuyunun içindeyim ama allah eşime ve bana sağlık versin diyorum canım.
kızlar ben soğan kürünü 1 haftadır yapıyorum pko için, ne akıntı oldu ne başka birşey. biraz sancı o kadar. 15 gün yaptıktan sonra bırakacam, sonra adetim başlayınca 2.günü bal tarçın çörekotuna başlıyacam inşalah. 20 gün onu yapıp sonra 10 gün yine soğan kürü yapmayı düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen....
canım ya kendinol çok teşekkürler ettiğin bütün duaların aynısını sana da iade ediyorum.okadar güzel ve içten dualar etmiişin ki sana söyleyecek sözüm kalmadı.Rabbim sanada sevgini ve sütünü verecek bi bebek nasip etsin İnŞAllah
kızlar ben soğan kürünü 1 haftadır yapıyorum pko için, ne akıntı oldu ne başka birşey. biraz sancı o kadar. 15 gün yaptıktan sonra bırakacam, sonra adetim başlayınca 2.günü bal tarçın çörekotuna başlıyacam inşalah. 20 gün onu yapıp sonra 10 gün yine soğan kürü yapmayı düşünüyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen....
kendinol canım sana yazacağımı söylemiştim. malesef olmadı bu ay...
kızlar bende soğan kürüne yarın başlamaya niyetlendim Allahın izniyle..
kistimi eritip rahimi temizler inşaallah. zaten bu ay doğum kontrol hapı verdi doktor kist için..
hapla beraber soğan kürü uygulamanın bi zararı olur mu bilmiyorumkismile
kızlar bende soğan kürüne yarın başlamaya niyetlendim Allahın izniyle..
kistimi eritip rahimi temizler inşaallah. zaten bu ay doğum kontrol hapı verdi doktor kist için..
hapla beraber soğan kürü uygulamanın bi zararı olur mu bilmiyorumkismile
drgks bal tarçın ve çörek otunu neden içiyorsun yazabilirmisin?
yanlışım varsa düzeltin demişsin ya,inan yanlışmı doğrumu bu konuda bilgim yok canım.
canım ne güzel işte için rahimin yumurtalıkların tertemiz ki aakıntın gelmiyor büyük ihtimalhihoyyyt
gıymatlım hoşgeldin canım ne kadarlık evliydin? saraçoğluna hapla soğan kürü uygulamanın bir zararı ve bir etkisi olurmu diye sor istersen, inan benimde bir bilgim yoktur . yarın adetinin kaçıncı günü peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?