• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

adetinizden kaç gün sonra başladınız, yumurtluyor olabilirsiniz. ayrıca benim kullandığım ilk ayda sürekli akıntım oluyordu, korkup araştırdım temizlendiğini gösteriyormuş bu.

adetimin başlangıcından 1 hafta sonra başladım.ama benim yumurtlama vaktim adetimin başlangıcından 14 gün sonra.bu kadar erken yumurtlma olabilir mi?(adetten10 gün sonra)

canım haberin yok sanırım benim hcg düşüşegeçti...451 di en son baktırdığımda 325 olmuş
canımm yaaaaa :çok üzgünüm:

adetimin başlangıcından 1 hafta sonra başladım.ama benim yumurtlama vaktim adetimin başlangıcından 14 gün sonra.bu kadar erken yumurtlma olabilir mi?(adetten10 gün sonra)
.
olabilir tabi. ovulasyon her zaman matematiksel hesaba uymuyor. erken yada geç yumurtlayan çok var. ben adetinden 1 hafta önce tek ilişkiyle hamile kalanı bile duydum. akıntı normaldir kafana takma..

ya kızlar ben bişey sormak istiyorum adetin yedinci günü başlanıyo soğan suyuna ve yumurtlama günü sona eriyo değil mi?yada yirmi birinci günü mü karıştırıyorum hep.var olan bi gebeliği düşürmesinde.bende başlamak istiyorum ama soğan küründen hamile kalan var mı araştırdım ama fazla yok gibi gördüm sizce?

bu arada 7 günüm oldu soğan küründe.ve sarı akıntım hala var.ilk gibi yoğun değil ama

duruşah ve kahvekolik canlarım güzel cvplarınız için teşekkür ediyorum.ALLAH CC. RAZI OLSUN SİZDEN.

sevdam canım bugün benimde 3.günüm, biliyormusun dün bende kaşıntı oluştu::kedi:2:
bende adet bitiminden 7 gün sonra küre başladım.RABBİM cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inş.Bizler tevekkül yapıyor CENAB'I Hak tan niyaz ediyoruz inş.Eşime keçi boynuzu kürüde uyguluyorum.ALLAH'ın izni ile eşimde içiyor:) çok şükür ki içiyor:=)

KIZLAR öncelikle herşey kader..ama kader deyip gözümüzü kapatıp yolumuza öyle karanlıkta deam edemeyiz... benim 1 düşüğümden sonra hiç. korunmadan 16 ay boyunca bebek istedik... artık afedersiniz ilişkiden bıktım... ama hiç beklemediğim anda hamile kaldım..ANNEM BENİ ARADI KIZIM BAK SAĞON KÜRÜYLE BİRİ HAMİLE KALMIŞ.. annemide teyzem arayıp söylemiş..öyle pek inanmıyodum... 21 temmuz reglim başladı.. ve o gün yapmaya başladım.. 15 gün boyunca..tatile çıktım 28 temmuz devam ettim 1 gün bile bırakmadım.. rizedeydik sadece eşimle 3 AĞUSTOSDA sadece bir defa yakınlaşmamız oldu..oda içimiz rahat etsin die bu ay..yaptık olmadı demek için.. ama nerden bile bilirdim ki..17 ağustos regl olacakken 21 ağustos hala olmamıştım.. ve bi umut dedim ÇİFT ÇİZGİYİ gördüm....bu arada gitmediğim doktor kalmamıştı... hiç bişeyim yoktu şükür şuanda 13.hftdayız...KIZLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN...bebek doğana kadarda bitmiyo tedirginlikler...ama deneyin..umudunuzla deneyin

sevdam canım bugün benimde 3.günüm, biliyormusun dün bende kaşıntı oluştu::kedi:2:
bende adet bitiminden 7 gün sonra küre başladım.RABBİM cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inş.Bizler tevekkül yapıyor CENAB'I Hak tan niyaz ediyoruz inş.Eşime keçi boynuzu kürüde uyguluyorum.ALLAH'ın izni ile eşimde içiyor:) çok şükür ki içiyor:=)

bizim yapıp kullandığımız bu kürler aslında fiili dua.ama sözlü duayı da unutmayalım kesinlikle.ikisini yapıp tevekkül et Allah'a.
Ondan sonra ''bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler ''içimiz ve keyfimiz rahat olsun...yerimseniben

KIZLAR öncelikle herşey kader..ama kader deyip gözümüzü kapatıp yolumuza öyle karanlıkta deam edemeyiz... benim 1 düşüğümden sonra hiç. korunmadan 16 ay boyunca bebek istedik... artık afedersiniz ilişkiden bıktım... ama hiç beklemediğim anda hamile kaldım..ANNEM BENİ ARADI KIZIM BAK SAĞON KÜRÜYLE BİRİ HAMİLE KALMIŞ.. annemide teyzem arayıp söylemiş..öyle pek inanmıyodum... 21 temmuz reglim başladı.. ve o gün yapmaya başladım.. 15 gün boyunca..tatile çıktım 28 temmuz devam ettim 1 gün bile bırakmadım.. rizedeydik sadece eşimle 3 AĞUSTOSDA sadece bir defa yakınlaşmamız oldu..oda içimiz rahat etsin die bu ay..yaptık olmadı demek için.. ama nerden bile bilirdim ki..17 ağustos regl olacakken 21 ağustos hala olmamıştım.. ve bi umut dedim ÇİFT ÇİZGİYİ gördüm....bu arada gitmediğim doktor kalmamıştı... hiç bişeyim yoktu şükür şuanda 13.hftdayız...KIZLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN...bebek doğana kadarda bitmiyo tedirginlikler...ama deneyin..umudunuzla deneyin

alkisalkisalkis Ayy çok sevindim canım.Rabbim en kısa zamanda kuçağına almayı nasip eylesin.en hayırlı vakit bu vakitmiş desene .benimde soğan küründe 8.günüm bugün ....

nasıl görmezden geliyorsunuz birşey sordum ama hepiniz tanımadığınız üyeyi dışlıyosunuz size tam yakışan bişey kimse cevaplamasın zaten.siz kendi aranızda neşeli kelebekler olun.

ya kızlar ben bişey sormak istiyorum adetin yedinci günü başlanıyo soğan suyuna ve yumurtlama günü sona eriyo değil mi?yada yirmi birinci günü mü karıştırıyorum hep.var olan bi gebeliği düşürmesinde.bende başlamak istiyorum ama soğan küründen hamile kalan var mı araştırdım ama fazla yok gibi gördüm sizce?
adetin bittikten sonra 7.günü başlayacaksın...15 gün boyunca devam edeceksin..varolan bebeğe zararı yokmuş...gönül rahatlığıyla başlayabilirsin

alkisalkisalkis Ayy çok sevindim canım.Rabbim en kısa zamanda kuçağına almayı nasip eylesin.en hayırlı vakit bu vakitmiş desene .benimde soğan küründe 8.günüm bugün ....

sağol cnm benim..RABBİMDE SİZE HAYIRLISIYLA GÖBİŞİNİZE MELEKLERİNİZİ KONDURSUN...

kızlar ben soğan kürünü regli olduğum gün başladım ve 15 gün boyunca uyguladım... biliyorsunuz yumurtlama dönemi resgli bittikten sonraki ilk 1. hafta.. yada regli başladıktan sonra ki 14. günler.. eğer 28-29 günde düzenli regli olan kişi iseniz...yumurtanın çatlamasına yardımcı ve daha çok yararı..ama benim okuduğum soğan kürü böyleydi..

Merhaba arkadaşlar! Ben 9 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef olmadı.Sağ tüpte hafif daralma ve 2.5 cm.lik çikolata kisti var.geçen yaz aşılama oldum ama o da tutmadı. Bugün adetimin son güzüydü ,Forumu baştan sona okudum nerdeyse,ne yapacağımı şaşırdım. şimdi yarın mı başlasam,yani 7 . gün yoksa 7 gün daha bekleyeyim mi? ona göre yarın sabah işe gitmeden içeyim diyorum...bana yardımcı olun,fikir verin lütfen... Hamile kalan arkadaşlar,siz ne yaptınız ??? şimdiden teşekkürler ...

mugebaby öncelikle kusura bakma canım aramıza hoşgeldin.sana cvp vermediğimiz için kusurumuza bakma.

Merhaba arkadaşlar! Ben 9 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef olmadı.Sağ tüpte hafif daralma ve 2.5 cm.lik çikolata kisti var.geçen yaz aşılama oldum ama o da tutmadı. Bugün adetimin son güzüydü ,Forumu baştan sona okudum nerdeyse,ne yapacağımı şaşırdım. şimdi yarın mı başlasam,yani 7 . gün yoksa 7 gün daha bekleyeyim mi? ona göre yarın sabah işe gitmeden içeyim diyorum...bana yardımcı olun,fikir verin lütfen... Hamile kalan arkadaşlar,siz ne yaptınız ??? şimdiden teşekkürler ...

angele sende hoşgeldin canım bende bir türlü ne zzaman başlayacağıma karar verememiştim ama sonunda kararımı verip adetimin bitiminden 7 gün sonra küre başladım bugün kürümün 3.günü.

mugebaby ve angela içiniz rahat edecekse saraçoğluna sorduğum soruyu ve saraçoğlunun bana yazmış olduğu cvbı sizlere aynen kopyalıyorum kararı vermekte size kalmış birşey.

SAYIN HOCAM;Sitenize bugün üye oldum Benim sorum soğan kürü ile ilgili,ben 3 sene 2 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz.Doktora bakıldık elh bir sorunumuz yok,rahim filmide çekildim hormon testi idrar tahlili hepsini yaptırdık herşey temiz çıktı.Doktor tüpleriminde açık olduğunu söyledi , Doktorum bana aşılama önerdi ama biz gitmedik.Sizin önerdiğiniz soğan kürü ile çok hamile kalanlar olmuş diye duydum,Bugün benim reglimin 2. günü.Siz bana soğan kürünü önerirmisiniz?Bu kürü bende yapmalımıyım?Bu küre reglimin 7.günümü başlamalıyım?Netten okudum çoğu kişi reglinin 7. günü başlamış ve hamile kalmışlar,birde bu kür 15 gün yapılıyormuş şayet bu 15 gün içerisinde hamile kalırsam bebeğimi düşürürüm diye endişeleniyorum çünkü hamilelikte kürlerin sakıncalı olduğunu ve düşük tehlikesi yaptığını belirtiyorsunuz ,Bu küre başlarsam Eşimede keçi boynuzu yedirmeyi düşünüyorum,daha önce eşime keçi boynuzu kürünü yaptım ama çok ağır geldiği için sonuna kadar içemedi yarım bıraktık, bunun yerine keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi yese olmazmı? Bana kısa sürede cvp yazarmısınız lütfen!!! SAYGILARIMLA. BAKİ HÜDAYA EMANET OLUNUZ...

Merhaba,

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.

Eşiniz keçiboynuzu pekmezi kürü uygulayabilir.

Sağlıklı günler dileriz.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

Son düzenleme:

Ne güzel ya tebrik ederim canım.Kürü yaptığındamı eşinle birkez yaklaştınız orayı anlayamadım aydınlatabilirmisin?Soğan kürünü uygularken bir defa yakınlaşmanızdamı hamile kaldın?

bende böyle bi sorun istemezdim kusura bakmayın.inceliğiniz içinde teşekkür ederim.

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.ben burayı anlayamadım adete on gün kala bebek oluşmuşsa korkarım içmeye nasıl olacak bilmiyorum:bilmiyorumkismile

Back