• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

AMİN ECMAİN canım ya.
mugebaby Bu arada neye karar verdin küre ne zaman başlayacaksın adetin bittimi?

canım bugün ikinci günüm allahın izniyle beşinci günü ben başlayayım diyorum ama klomenle birlikte düşünüyorum bi zararı olmasa gerek tatlım ya bende şaşırdım yapıcam bişeyler dr a gidip klomene başlayım hsg tertemiz ama olmuyo ya yumurtalık pko görünümünde diyo dr her gittiğimde kist yok neden olmuyo bilen var mı kızlar çok düzenli oluyorum adetlerimi demek yumurtada var ofsenağlama

bende kist yok ama yumurtalık pko görünümde peki işe yarar mı acaba bu soğan suyu.çünkü var olan kistleri temizliyomuş bendbilmiyorumkismilee yokki

bende kist yok ama yumurtalık pko görünümde peki işe yarar mı acaba bu soğan suyu.çünkü var olan kistleri temizliyomuş bendbilmiyorumkismilee yokki
canım bende aynı senin gibiyim...adetlerim çok düzenli kilo yok kıllanma yok..ama doktor pko teşhisi koydy banada..soğan suyunu içiyorum..mutlaka faydası olacaktır..iç sende...

kızlar bir şey sorcam
bende de bir çoğunuz gibi pko var
arkadaşlar benim yumrutlaıklarım çok tembel geçen ay
günde 1 tane 5 gün süreyle kullandığım kolmene cevap vermeyince
akabinde puregon iğne kullandım anca öyle büyüdü yumurtlar
arkadaşlar ben 10 gündür soğan kürünü uyguluyorum
acaba soğan kürü sadece rahimi ve kistleri temizleyemi yardımcı
yumurtlamaya etkisi varmı
sorumu cevaplarsanız sevinirim

canım bende aynı senin gibiyim...adetlerim çok düzenli kilo yok kıllanma yok..ama doktor pko teşhisi koydy banada..soğan suyunu içiyorum..mutlaka faydası olacaktır..iç sende...
ilk kürün mü duruşah soğan suyunu ilk defa mı yapıyorsun akıntın gelmeye başladı mı canm

kızlar bir şey sorcam

galiba yumurtaları büyütüp kalitesini arttırıyo canım daha açık şöyle diyim galiba önündeki engelleri söküp atıyo döllenmeye yer açıyo adetlerin düzenli mi senin_?

ilk kürün mü duruşah soğan suyunu ilk defa mı yapıyorsun akıntın gelmeye başladı mı canm
canım bu benim 2.kürüm olacak...ilkinde kimyasal gebelik geçimiştim
galiba yumurtaları büyütüp kalitesini arttırıyo canım daha açık şöyle diyim galiba önündeki engelleri söküp atıyo döllenmeye yer açıyo adetlerin düzenli mi senin_?
bak ronyacığım benm söylediğimin aynısını söylüyor...

canım nerde ne düzeni hayatım boyunca hiç 28 günde bir adet olmadım
ama yinede en geç 35 günde bir olurdum
şimdi iyice sapıttı :çok üzgünüm: 50 günü geçiyor çoğu zaman

canım bu benim 2.kürüm olacak...ilkinde kimyasal gebelik geçimiştim

bak ronyacığım benm söylediğimin aynısını söylüyor...

evet duruşcum ivitttt sempatiksalakcinni

evet duruşcum ivitttt sempatiksalakcinni
canım içini ferah tut ve soğan kürüne devam et...

ronya ben pkodan öncede yirmi sekiz günde bir oluyordum şimdide çok şükür hiç şaşmaz metformin kullan canım.çok düzenliyor muş adeti.inşallah düzene girer

canım pko dediğin zaten 'polikistik over', yani türkçesi 'çok sayıda kist olan yumurtalık' sadece bu kistler tek yumurtalık kistleri gibi büyük değil, küçük ve çok sayıda.

kızlar bir şey sorcam

canım mutlaka yumurta gelişimine faydası vardır çünkü yumurtalıktaki kistler eriyince hormonlarda düzene girer; ama yumurtlamanın daha iyi olması için bal tarçın çörekotu karışımı veya kuru incir kürü var bunlardan birini kullanabilirsin soğan küründen sonra:3:

arkadaşlar bu soğanlardan hangisini kaynatıcaz lütfen yardımcı olur musunuz.
bide tamamen kabukları soyulacak mı
bide kaynayıp altını kapattığımız zaman süzüp mü soğutacağız yoksa tencerede öylece soğusa oluyor mu bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $soğan-3.jpg
    $soğan-3.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 181
mugebaby elh benimde adetlerim düzenli . ben çocuk için kürü uyguluyorum. ronya soğan kürü kistlere çok iyi geliyormuş diye duydum raahimi ve yumurtalıklarıda temizliyormuş size bir link vereyim videoyu izleyin olurmu. kıslar yalnız ben mantar oldum sanırım kürü bırakacağım, dün doktora çıktım doktor fitil ve ilaç verdi eşimle olmamı yasakladı soğan kürünü yaparken eşimle olmazsam çocuk nasıl olsun ki bana bir akıl verin ne yapayım

Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV

videoyu izleyin .

GIYMATLIM ikiside aynı tür canım.bunlar kullanılıyor.tabi su an benim kullandığım birincisine daha çok benziyor.ama iikisi de aynı.beyaz kabuklu , içi kırmızı ve mor olmuyacak ...

GIYMATLIM sevdamın dediği gibide içi beyaz olanı kullanacaksın kabuğunu soyacaksın gıymatlım verdiğim linke tıklayıp videoyu izlermisin? ya sevdam ben soğanı 5 dakika kaynattıktan sonra genelde tencerede ılıdıktan sonra süzüyorum doğrumu yanlışmı?

Son düzenleme:
mugebaby elh benimde adetlerim düzenli . ben çocuk için kürü uyguluyorum. ronya soğan kürü kistlere çok iyi geliyormuş
canım kendinol selamlar.nasılsın?dr herzaman kist yok diyor bana polikistik görünümde diyor onun için yumurtalıktaki gelişemeyen folüküllere iyi gelir mi acaba?

Back