adetinizden kaç gün sonra başladınız, yumurtluyor olabilirsiniz. ayrıca benim kullandığım ilk ayda sürekli akıntım oluyordu, korkup araştırdım temizlendiğini gösteriyormuş bu.
canımm yaaaaa :çok üzgünüm:canım haberin yok sanırım benim hcg düşüşegeçti...451 di en son baktırdığımda 325 olmuş
.adetimin başlangıcından 1 hafta sonra başladım.ama benim yumurtlama vaktim adetimin başlangıcından 14 gün sonra.bu kadar erken yumurtlma olabilir mi?(adetten10 gün sonra)
bu arada 7 günüm oldu soğan küründe.ve sarı akıntım hala var.ilk gibi yoğun değil ama
sevdam canım bugün benimde 3.günüm, biliyormusun dün bende kaşıntı oluştu::kedi:2:
bende adet bitiminden 7 gün sonra küre başladım.RABBİM cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlat verir inş.Bizler tevekkül yapıyor CENAB'I Hak tan niyaz ediyoruz inş.Eşime keçi boynuzu kürüde uyguluyorum.ALLAH'ın izni ile eşimde içiyor:) çok şükür ki içiyor:=)
KIZLAR öncelikle herşey kader..ama kader deyip gözümüzü kapatıp yolumuza öyle karanlıkta deam edemeyiz... benim 1 düşüğümden sonra hiç. korunmadan 16 ay boyunca bebek istedik... artık afedersiniz ilişkiden bıktım... ama hiç beklemediğim anda hamile kaldım..ANNEM BENİ ARADI KIZIM BAK SAĞON KÜRÜYLE BİRİ HAMİLE KALMIŞ.. annemide teyzem arayıp söylemiş..öyle pek inanmıyodum... 21 temmuz reglim başladı.. ve o gün yapmaya başladım.. 15 gün boyunca..tatile çıktım 28 temmuz devam ettim 1 gün bile bırakmadım.. rizedeydik sadece eşimle 3 AĞUSTOSDA sadece bir defa yakınlaşmamız oldu..oda içimiz rahat etsin die bu ay..yaptık olmadı demek için.. ama nerden bile bilirdim ki..17 ağustos regl olacakken 21 ağustos hala olmamıştım.. ve bi umut dedim ÇİFT ÇİZGİYİ gördüm....bu arada gitmediğim doktor kalmamıştı... hiç bişeyim yoktu şükür şuanda 13.hftdayız...KIZLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN...bebek doğana kadarda bitmiyo tedirginlikler...ama deneyin..umudunuzla deneyin
benimde 5.günüm...daha önce yaptığımda kimyasal gebelik geçirdim...alkisalkisalkis Ayy çok sevindim canım.Rabbim en kısa zamanda kuçağına almayı nasip eylesin.en hayırlı vakit bu vakitmiş desene .benimde soğan küründe 8.günüm bugün ....
adetin bittikten sonra 7.günü başlayacaksın...15 gün boyunca devam edeceksin..varolan bebeğe zararı yokmuş...gönül rahatlığıyla başlayabilirsinya kızlar ben bişey sormak istiyorum adetin yedinci günü başlanıyo soğan suyuna ve yumurtlama günü sona eriyo değil mi?yada yirmi birinci günü mü karıştırıyorum hep.var olan bi gebeliği düşürmesinde.bende başlamak istiyorum ama soğan küründen hamile kalan var mı araştırdım ama fazla yok gibi gördüm sizce?
alkisalkisalkis Ayy çok sevindim canım.Rabbim en kısa zamanda kuçağına almayı nasip eylesin.en hayırlı vakit bu vakitmiş desene .benimde soğan küründe 8.günüm bugün ....
ya kızlar ben bişey sormak istiyorum adetin yedinci günü başlanıyo soğan suyuna ve yumurtlama günü sona eriyo değil mi?yada yirmi birinci günü mü karıştırıyorum hep.var olan bi gebeliği düşürmesinde.bende başlamak istiyorum ama soğan küründen hamile kalan var mı araştırdım ama fazla yok gibi gördüm sizce?
Merhaba arkadaşlar! Ben 9 yıllık evliyim 4 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef olmadı.Sağ tüpte hafif daralma ve 2.5 cm.lik çikolata kisti var.geçen yaz aşılama oldum ama o da tutmadı. Bugün adetimin son güzüydü ,Forumu baştan sona okudum nerdeyse,ne yapacağımı şaşırdım. şimdi yarın mı başlasam,yani 7 . gün yoksa 7 gün daha bekleyeyim mi? ona göre yarın sabah işe gitmeden içeyim diyorum...bana yardımcı olun,fikir verin lütfen... Hamile kalan arkadaşlar,siz ne yaptınız ??? şimdiden teşekkürler ...
KIZLAR öncelikle herşey kader..ama kader deyip gözümüzü kapatıp yolumuza öyle karanlıkta deam edemeyiz... benim 1 düşüğümden sonra hiç. korunmadan 16 ay boyunca bebek istedik... artık afedersiniz ilişkiden bıktım... ama hiç beklemediğim anda hamile kaldım..ANNEM BENİ ARADI KIZIM BAK SAĞON KÜRÜYLE BİRİ HAMİLE KALMIŞ.. annemide teyzem arayıp söylemiş..öyle pek inanmıyodum... 21 temmuz reglim başladı.. ve o gün yapmaya başladım.. 15 gün boyunca..tatile çıktım 28 temmuz devam ettim 1 gün bile bırakmadım.. rizedeydik sadece eşimle 3 AĞUSTOSDA sadece bir defa yakınlaşmamız oldu..oda içimiz rahat etsin die bu ay..yaptık olmadı demek için.. ama nerden bile bilirdim ki..17 ağustos regl olacakken 21 ağustos hala olmamıştım.. ve bi umut dedim ÇİFT ÇİZGİYİ gördüm....bu arada gitmediğim doktor kalmamıştı... hiç bişeyim yoktu şükür şuanda 13.hftdayız...KIZLAR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN...bebek doğana kadarda bitmiyo tedirginlikler...ama deneyin..umudunuzla deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?