Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

günaydın kızlar .bu gün 4günüm ve sarı bir akıntı akmaya başladı bu normal değil mi....

slm sevdam ..benim de 11.günüm bugün .. 5-6 gündür sarı yeşilimsi bir akıntı var bende de.. eskiden olmazdı, normal sanırım daha önce bahsedildiğine göre iltihap vs. varsa söküyormus ,yani iyi bisey sanırım o renk

teşekkür edereim DELIS.iyi o zaman .rahim temizleme konusunda işe yarıyor inş.bebek konusunda da öyledir...

bir yıllık evliyim, geçen ay korunmayı bırakıp bebek yapmaya karar verdik; adetim 1hf gecikti idrar ve kan testi negatif, dr a gittim pko oldugumu öğrendimmafoldumben dr adet olmam için ilaç verdi 2gündür içiyorum aynı zamanda tüm kk forumlarını okudum nerdeyse, soğan kürüne başladım,3.gündür içiyorum sabah akşam. daha ilk denememizdi çok acele ediyorum biliyorum ama çok istiyorummafoldumben

Merhaba
Soğan kürüne başlamak istiyorum ama anlamadığım birşeyler var. Regl'in 7. günü baslayın 15 gün kullanın deniyor. İkinci kullanıma ise tekrar regl gelmeden 10 gün önce başlayın diyorlar.
Örneğin 25 eylül de regl olmuş biri 1 ekim de küre başlayacak, 15 gun kullanacak. Tarih oldu 15 ekim. Bu kişi zaten 6 gün sonra (21 ekimde) tekrar regl olacak. Peki ikinci regl gelmeden 10 gün önce başlayın ne demek o zaman:bbo:? Kafam karıştı bayanlar siz nasıl uyguluyorsunuz?

canım o aydan sonra diğer ayda adet olacaksınya..işte 2. adetine 10 gün kala tekrar başlayacaksın

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgeldiniz kızlar. arkadaşlar yarın bende küre başlıyacağım inş çünkü yarın başlarsam adetimin 15.günü başlamış olacağım.

duruşah sen nasılsın bakalım kahvekolik sen nasılsın canım kardeşim.

kendinol, sağol canım hoş bulduk, ben de yenilerdenim. Soğan kürüne başlayacağım bakalım nasıl olacak, hayırlısı inşallah. İncir kürüne gelince, kürü yapmadan, sadece inciri yiyerek de yumurta çatlatanlar duydum ama belki kür daha etkili oluyordur. Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar.

Son düzenleme:
günaydın kızlar .bu gün 4günüm ve sarı bir akıntı akmaya başladı bu normal değil mi....
adetinizden kaç gün sonra başladınız, yumurtluyor olabilirsiniz. ayrıca benim kullandığım ilk ayda sürekli akıntım oluyordu, korkup araştırdım temizlendiğini gösteriyormuş bu.

iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? beklemedeyim son 3 gün eyvahedigeldismile
Allahım hayırlısını nasip etsin.

ayseall bende yeniyim canım, ben inciri çok önce yaptım ama yarım bıraktım sen ne kadarlık evlisin?

iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? beklemedeyim son 3 gün eyvahedigeldismile
Allahım hayırlısını nasip etsin.

kahvekolik canım elh iyiyim,ben dün ALLAH'ın izni ile kürümü içtim öğlen 14:30da içtim akşamda 19:45 gibi içtim yalnız ben şunu merak ediyorum.bugün 14:30 da içmeyi unuttum şimdi hazırlıyorum bu kürü ilk gün başladığımız saatlerdemi içmemiz gerekiyor yoksa saati önemli değilmi? birde yarın gezmeye gideceğim orda yapamam akşam yemekten önce ve akşam yatarken içsem olurmu?o zamanda hergün farklı farklı olmazmı? :kedi: kıslar sizde kaşıntı oldumu? bende kaşıntı oluştufisfisfis kasıklarıma ağrılar giriyoboshayallersmiler birde kürü bir yudumda içemiyorum kafama birden dikemiyorum tadı güzel ama kokusu zahmet veriyor.

inş zahmetin rahmetini ALLAH'ın izni ile cümlemiz görürüz.

canım önemli olan kürü günde 2 kere uygulayabilmek...saati hiç farketmez...ben hergün yemekten önce aç karnıma birde akşam yemeğini yedikten 2 saat sonra uyguluyorum...sabah ve öğlen yemeğinden önce aç karnıma ise hayır çayı demleyip içiyorum..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhh

duruşah hayırlımuğurlu olsun canım.çok sevindim.YA bu soğan mucize gibi bişey bende yaptığımda hamile kaldım.Sen neden aspirin içiyorsun?pıhtılaşma mı çıktı?

aaa neden ki?duruşah canım buda mı kimyasal yani?bence sen pıhtılaşma testlerini yaptır.Pıhtılaşma olabilir.Geçmiş olsun canım.

yani döllenme oluyor ama yerleşemiyor.Eşinin spermlerine baktırdını mı canım?
pıhtılaşmaya baktırmadım...eşimin spermlerinde sorun yok...evet döllenme oluyo ama gerisi gelmiyo...bu bu yıl içide5kez başıma geldi...

saat hiç önemli değil, yeterki günde 2 defa aç karna iç. kaşıntı olmadı bende, ik kullandığım ay akıntı vardı, sonraki ay akıntı fazla olmadı.

canım sen artık içmesene, gebelik olursa bırakılmalıdır yazıyor.

canım haberin yok sanırım benim hcg düşüşegeçti...451 di en son baktırdığımda 325 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…