mugebaby elh benimde adetlerim düzenli . ben çocuk için kürü uyguluyorum. ronya soğan kürü kistlere çok iyi geliyormuş diye duydum raahimi ve yumurtalıklarıda temizliyormuş size bir link vereyim videoyu izleyin olurmu. kıslar yalnız ben mantar oldum sanırım kürü bırakacağım, dün doktora çıktım doktor fitil ve ilaç verdi eşimle olmamı yasakladı soğan kürünü yaparken eşimle olmazsam çocuk nasıl olsun ki bana bir akıl verin ne yapayım
Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV
videoyu izleyin .
canım ilk kürünü hayırlısıyla bitirmişken birde bunu dene :hulya:Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
böyle bir tarif buldum...bunu deneyeceğim...burada yazılana göre bugün başlamam gerek...ama bu arada hayıt çayıda içiyorum...hem soğan kürü hep hayıt çayı hemde bu macun nasıl olur acaba
mugebaby elh benimde adetlerim düzenli . ben çocuk için kürü uyguluyorum. ronya soğan kürü kistlere çok iyi geliyormuş diye duydum raahimi ve yumurtalıklarıda temizliyormuş size bir link vereyim videoyu izleyin olurmu. kıslar yalnız ben mantar oldum sanırım kürü bırakacağım, dün doktora çıktım doktor fitil ve ilaç verdi eşimle olmamı yasakladı soğan kürünü yaparken eşimle olmazsam çocuk nasıl olsun ki bana bir akıl verin ne yapayım
Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV
videoyu izleyin .
ben bitirmedimki hiç birini...şu anda soğan kürü ve hayıt çayını birlikte götürüyorum zaten...bunada başlasam sakıncası oluurmu acaba ne dersinizcanım ilk kürünü hayırlısıyla bitirmişken birde bunu dene :hulya:
arkadaşlar bu soğanlardan hangisini kaynatıcaz lütfen yardımcı olur musunuz.
bide tamamen kabukları soyulacak mı
bide kaynayıp altını kapattığımız zaman süzüp mü soğutacağız yoksa tencerede öylece soğusa oluyor mu bilmiyorumkismile
ben bitirmedimki hiç birini...şu anda soğan kürü ve hayıt çayını birlikte götürüyorum zaten...bunada başlasam sakıncası oluurmu acaba ne dersiniz
yok canım ya 7 gün olmuş daha...şimdi bırakırsam emeğim boşa gidersaraçoğlunun sitesinde soğan kürüyle başka bir kürü aynı anda yapmayın diyor. bende şu an soğan kürü yapıyorum bitince adetim olcak, adetimin 2.günü bal tarçın çörekotuna başlayacam 12 gün kullanacam. sen hepsini birbirine karıştırmışsın kürlerinsoğanı 15 güne tamaladıysan bence hazır 2.gününken diğerlerini bırak bal tarçın çörekotuna başla. soğanla hayıtıda aynı anda kullanma bence, tabi sen bilirsin:1hug:
yok canım ya 7 gün olmuş daha...şimdi bırakırsam emeğim boşa gider
inşallah canım...tşk ederim yardımların için...öyleyse bence sadece soğan kürüne devam et, 15 güne kesin tamamlanması gerekiyor, zaten yapması içmesi zor birde emeklerin boşa gitmesin. iki kürü aynı anda yapmasan iyi olur, soğan ürüde sonuçta yumurtalara iyi geliyor, olmazsa bir dahaki adetinde bal tarçını yaparsın. tabi inşallah gerek kalmazopuyorumnanaktan
mugebaby elh benimde adetlerim düzenli . ben çocuk için kürü uyguluyorum. ronya soğan kürü kistlere çok iyi geliyormuş
canım kendinol selamlar.nasılsın?dr herzaman kist yok diyor bana polikistik görünümde diyor onun için yumurtalıktaki gelişemeyen folüküllere iyi gelir mi acaba?
selam mugebaby iyiyim çok şükür sen nasılsın? belki iyi gelir canım bende bilemiyorum sen saraçoğluna sorarmısın?
evet izledim çok sağol arkadaşım
ayrıyetten diğer başlıklarada baktım. sperm arttırıcı filan. evet eşimede kullanmam lazım benim
kızlar bu kürü ne zaman başlayayım :uhm: adetin 6. günümdeyim
Kıslar daha öncede yazdım kimse soruma cvp vermemişya ben mantar oldum diyorum dün doktora çıktım doktor fitil ilaç verdi eşimle olmamı yasakladı iyide şimdi soğan kürünü uygularken eşimle olmazsam bebek olmaz ki. Ne yapacağıma şaştım kaldım kürü bırakayımmı ne diyorsunuz ? Bir türlü karar veremedim özellikle mantarım geceleri azıyor bugün kürümün 5. Günü.
selam mugebaby iyiyim çok şükür sen nasılsın? belki iyi gelir canım bende bilemiyorum sen saraçoğluna sorarmısın?
kendinol senin daha öncedende saraçoğluna sormuşluğun var tatlım ya eğer bi sakıncası yoksa rica etsem sen sorabilir misin?öyle bi imkan yoksa ben yine içim rahat wtsin diye yapacam zaten canım soğan kürünü.ayrıca ben senin yaşını merak ettim yaşın kaçtı?kaydirigubbakcemile3
Canim bence soganida kocanida birakma. Sogan kurunu 15 gune tamamla. Mantar icinde doktorun verdigi ilaclar yerine bence git eczaneden bi tane fungan tb al tek dozluk ilac, bir tane iciyorsun geciyor mantarin, kasintin, sizin. Bir gunde gecer mantarin ve soganina calismalarina ara vermeden mantari halletmis olursun. Kadin dogum uzmani degilim ama bende doktorum hastalar cok memnun o ilactan tavse ederimKıslar daha öncede yazdım kimse soruma cvp vermemişya ben mantar oldum diyorum dün doktora çıktım doktor fitil ilaç verdi eşimle olmamı yasakladı iyide şimdi soğan kürünü uygularken eşimle olmazsam bebek olmaz ki. Ne yapacağıma şaştım kaldım kürü bırakayımmı ne diyorsunuz ? Bir türlü karar veremedim özellikle mantarım geceleri azıyor bugün kürümün 5. Günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?