Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sağol canım izledim videoyu kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...ben soğan kürü kullanıyorum...dün regl oldum...bugün 2.günüm...acaba bal tarçın çörekotu kullansammı

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

böyle bir tarif buldum...bunu deneyeceğim...burada yazılana göre bugün başlamam gerek...ama bu arada hayıt çayıda içiyorum...hem soğan kürü hep hayıt çayı hemde bu macun nasıl olur acaba

canım ilk kürünü hayırlısıyla bitirmişken birde bunu dene :hulya:

evet izledim çok sağol arkadaşım
ayrıyetten diğer başlıklarada baktım. sperm arttırıcı filan. evet eşimede kullanmam lazım benim

aslında arı poleni kullanmıştım ben bu bal tarçın yerine iki ay gibi bi süre ama olmadı sağlıklı yaşam için olsun yine boşa gitmedi

normal yemeklik soğan olması gerekiyor dışı kahverengi içi beyaz, senin koyduğun fotoğrafta açık renk olan daha uygun bence. sanki koyu renk olanı soyunca içinden mor çıkacak gibime geldikaydirigubbakcemile3
en dıştaki koyu renk kabuğu soyup kaynar suda 5 dk ağzı kapalı kaynat, 20 dk dinlenmesi gerekiyor. ben demlikte yapıyorum, kaynadıktan sonra gene ağzı kapalı demlenmesini bekliyorum yarım saat. hem 20 dk demlenmiş oluyor, 10 dkda ılınma süresikaydirigubbakcemile3 sonra demlikten bardağa dökerken zaten süzülmüş oluyor öyle içiyorum. yani bardağa döküp ılınmasını beklemiyorum ayrıca. yarım saatte tam içilecek kıvama geliyor, 8günlük tecrübeyle sabittiropuyorumnanaktan

ben bitirmedimki hiç birini...şu anda soğan kürü ve hayıt çayını birlikte götürüyorum zaten...bunada başlasam sakıncası oluurmu acaba ne dersiniz

saraçoğlunun sitesinde soğan kürüyle başka bir kürü aynı anda yapmayın diyor. bende şu an soğan kürü yapıyorum bitince adetim olcak, adetimin 2.günü bal tarçın çörekotuna başlayacam 12 gün kullanacam. sen hepsini birbirine karıştırmışsın kürlerin soğanı 15 güne tamaladıysan bence hazır 2.gününken diğerlerini bırak bal tarçın çörekotuna başla. soğanla hayıtıda aynı anda kullanma bence, tabi sen bilirsin:1hug:

yok canım ya 7 gün olmuş daha...şimdi bırakırsam emeğim boşa gider

yok canım ya 7 gün olmuş daha...şimdi bırakırsam emeğim boşa gider

öyleyse bence sadece soğan kürüne devam et, 15 güne kesin tamamlanması gerekiyor, zaten yapması içmesi zor birde emeklerin boşa gitmesin. iki kürü aynı anda yapmasan iyi olur, soğan ürüde sonuçta yumurtalara iyi geliyor, olmazsa bir dahaki adetinde bal tarçını yaparsın. tabi inşallah gerek kalmazopuyorumnanaktan

inşallah canım...tşk ederim yardımların için...

evet izledim çok sağol arkadaşım
ayrıyetten diğer başlıklarada baktım. sperm arttırıcı filan. evet eşimede kullanmam lazım benim

ben soğan kürüne başlamadan önce eşimede keçi boynuzu kürü hazırlıyorum ve içiyor:) bencede eşine kullan sadece biz kullanmayalım değil mi? ALLAH CC.nasip ederse eşime keçi boynuzu kürünü 3 ay uygulamayı düşünüyorum.

Kıslar daha öncede yazdım kimse soruma cvp vermemiş ya ben mantar oldum diyorum dün doktora çıktım doktor fitil ilaç verdi eşimle olmamı yasakladı iyide şimdi soğan kürünü uygularken eşimle olmazsam bebek olmaz ki. Ne yapacağıma şaştım kaldım kürü bırakayımmı ne diyorsunuz ? Bir türlü karar veremedim özellikle mantarım geceleri azıyor bugün kürümün 5. Günü.

kızlar bu kürü ne zaman başlayayım :uhm: adetin 6. günümdeyim

GAMZE ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN BURDA BAZI ARKADAŞLARIMIZ ADETİNİN 7. GÜNÜ BAŞLAMIŞ, bende bir türlü ne zzaman başlayacağıma karar verememiştim ama sonunda kararımı verip adetimin bitiminden 7 gün sonra küre başladım bugün kürümün 5.günü.

GAMZE için rahat edecekse saraçoğluna sorduğum soruyu ve saraçoğlunun bana yazmış olduğu cvbı SANA aynen kopyalıyorum kararı vermekte SANA kalmış birşey.

SAYIN HOCAM;Sitenize bugün üye oldum Benim sorum soğan kürü ile ilgili,ben 3 sene 2 aylık evliyim ve bebek düşünüyoruz.Doktora bakıldık elh bir sorunumuz yok,rahim filmide çekildim hormon testi idrar tahlili hepsini yaptırdık herşey temiz çıktı.Doktor tüpleriminde açık olduğunu söyledi , Doktorum bana aşılama önerdi ama biz gitmedik.Sizin önerdiğiniz soğan kürü ile çok hamile kalanlar olmuş diye duydum,Bugün benim reglimin 2. günü.Siz bana soğan kürünü önerirmisiniz?Bu kürü bende yapmalımıyım?Bu küre reglimin 7.günümü başlamalıyım?Netten okudum çoğu kişi reglinin 7. günü başlamış ve hamile kalmışlar,birde bu kür 15 gün yapılıyormuş şayet bu 15 gün içerisinde hamile kalırsam bebeğimi düşürürüm diye endişeleniyorum çünkü hamilelikte kürlerin sakıncalı olduğunu ve düşük tehlikesi yaptığını belirtiyorsunuz ,Bu küre başlarsam Eşimede keçi boynuzu yedirmeyi düşünüyorum,daha önce eşime keçi boynuzu kürünü yaptım ama çok ağır geldiği için sonuna kadar içemedi yarım bıraktık, bunun yerine keçi boynuzu yada keçi boynuzu pekmezi yese olmazmı? Bana kısa sürede cvp yazarmısınız lütfen!!! SAYGILARIMLA. BAKİ HÜDAYA EMANET OLUNUZ...

Merhaba,

Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.

Not:Farkında olmadan yaşanan hamilelikte Soğan kürü düşüğe yol açmaz..Hamile olduğunuzu anladığınız zaman kürü sonlandırınız.

Eşiniz keçiboynuzu pekmezi kürü uygulayabilir.

Sağlıklı günler dileriz.

Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

bence dr un dediğini yaparsan iyi olur çünkü mantar yayılırsa daha kötü sonuçlar verebilir kendinol.zaten oradaki bi sorunu halletmeden bebek düşünme ikisi birbirine karışır mazallah baby ile canım

Canim bence soganida kocanida birakma. Sogan kurunu 15 gune tamamla. Mantar icinde doktorun verdigi ilaclar yerine bence git eczaneden bi tane fungan tb al tek dozluk ilac, bir tane iciyorsun geciyor mantarin, kasintin, sizin. Bir gunde gecer mantarin ve soganina calismalarina ara vermeden mantari halletmis olursun. Kadin dogum uzmani degilim ama bende doktorum hastalar cok memnun o ilactan tavse ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…