canım soğan kürünü yap bence baksana çoğu kişi yapıyor.RABBİM bizlerede o günleri göstersin inş. sana özel mesajla resim yollamıştım gelmedimi?
Merhaba,
Soğan kürüne istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.15 gün boyunca uygulayınız.Daha sonra adetinize on gün kala on gün boyunca uygulayabilirsiniz.
Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır..
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
ben mail atmıştım henüz adet olmadım adet olmadan başlasam olurmu diye oda bana böyle cevap göndermiş....sende adetini beklemeden başşlayabilirsin yani
tadı kötü değil canım ben rahatlıkla içtim.benim soğanlarda aynen bu renkteydi.Allah hayırlı uğurlu etsin ve tez zamanda bebek gelsin inşallah.
canım kardeşim, sen saraçoğlunun dediğini yap. adet bitiminden 7gün sonra başla. ben insanların dediğine bakmam, doktorun dediğine bakarım şahsen. evet soğan bu, bildiğimiz yemeklik soğan. tadı kötü, ben öğüre öğüre içiyordum. şimdiki taktiğim ılıştırıp bir çırpıda nefes almayarak içiyorum. günde 2 defa, yemeklerden 10 dk önce aç karna taze kaynatıp içilecek. ben içerken Ya Şafi (Allah'ın şifa veren sıfatı) diyorum besmele çekip içiveriyorum.DURUŞAH BENİM REGLİM CUMARTESİ GÜNÜ BİTİYOR DEMEK SANADA İSTEDİĞİNİZ ZAMAN BAŞLAYABİLİRSİNİZ DİYE YAZMIŞ.Ya bu ne şimdi bi öyle bi böyle
Ya kıslar bana akıl verin ne yapayım? cumartesi günümü başlıyım yoksa reglimin bitiminden 7 gün sonramı?
bunlarda benim adlığım soğanlar
http://img687.imageshack.us/img687/1201/sd538984.jpg
fatma arkadaşıma özel mesajla yolladım doğru almışmıyım diye doğru demiş sevindim:)acaba tadı nasıl içmeysen e sabırsızlanıyorum inş tadı çok kötü gelmez bana
guzel83 canım soğan kürünü sabah aç karnına birde öğleden evvel aç karnınamı içiyoruz?
canım kardeşim, sen saraçoğlunun dediğini yap. adet bitiminden 7gün sonra başla. ben insanların dediğine bakmam, doktorun dediğine bakarım şahsen. evet soğan bu, bildiğimiz yemeklik soğan. tadı kötü, ben öğüre öğüre içiyordum. şimdiki taktiğim ılıştırıp bir çırpıda nefes almayarak içiyorum. günde 2 defa, yemeklerden 10 dk önce aç karna taze kaynatıp içilecek. ben içerken Ya Şafi (Allah'ın şifa veren sıfatı) diyorum besmele çekip içiveriyorum.
hayır, öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce aç karna. sabah değil. yada çalışıyorsan öğlen hazırlamaya müsait değilse ortamın, akşam yemeğinden önce ve yatarken aç karna içilecek.
evet öğlen hazırlamaya müsait değilsen, akşam yemeğinde ve yatarken içilecek. bal linki veriyorum sana, en üstte de sıkça sorulan sorular var ordan yanıt bulabilirsin.anladım canım öğlene hazırlamayıp akşam yemeğinden önce ve yatarken aç karnına içmem yeterli öylemi?
canım bende mail attım saraçoğlunun sitesinden...bana verdiği cevap aynen şöyleydi...canım kardeşim, sen saraçoğlunun dediğini yap. adet bitiminden 7gün sonra başla. ben insanların dediğine bakmam, doktorun dediğine bakarım şahsen. evet soğan bu, bildiğimiz yemeklik soğan. tadı kötü, ben öğüre öğüre içiyordum. şimdiki taktiğim ılıştırıp bir çırpıda nefes almayarak içiyorum. günde 2 defa, yemeklerden 10 dk önce aç karna taze kaynatıp içilecek. ben içerken Ya Şafi (Allah'ın şifa veren sıfatı) diyorum besmele çekip içiveriyorum.
canım bende mail attım saraçoğlunun sitesinden...bana verdiği cevap aynen şöyleydi...
Merhaba,
Soğan kürüne istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.15 gün boyunca uygulayınız.Daha sonra adetinize on gün kala on gün boyunca uygulayabilirsiniz.
Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır..
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
insanların dediğine bakmam doktorun dediğine bakarım demişsinde bana böyle demiş doktor .bende adet bitiminden 7 gün sonra başlanır diye biliyordum o yüzden sordum doktora...adet olmadım ne yapayım ne zaman başlayayım diye sordum...oda yukarıdaki cevabı vermiş...ve ben maili olduğu gibi kopyalayıp yapıştırdım...uydurmuyorum yani
ok canım...ben bugün iyi bir haber aldım..hamileyim canım:)))hayır ben sana uyduruyorsun demedim, sana hitaben de yazmadım. sitesinde yazılan bu, sana gelen maili nerden bilebilirim. peki sen hamilelik için mi sordun, kist için mi?
ben benim açımdan doğru olanı söyledim, olay bu.
ok canım...ben bugün iyi bir haber aldım..hamileyim canım:)))
merhaba kızlar.çok şükür bu gün reglimin son günü .yarın hemen soğan kürüne başlıyacam.hamiş kalırım inş.kalmasam da rahim temizlenir.gelişmeleri yazarım...
hayır ben sana uyduruyorsun demedim, sana hitaben de yazmadım. Sitesinde yazılan bu, sana gelen maili nerden bilebilirim. Peki sen hamilelik için mi sordun, kist için mi?
Ben benim açımdan doğru olanı söyledim, olay bu.
evet soğan kürü içiyordum...adet olmadım getirtsin diye içiyordum ben...ben eylülde tüp bebek tedavisi olmuştum...yumurtalarım döllenmediği için tedavim yarım kalmıştı...14.gün yumurtalarım tıoplandı...bugün 38 gün ve ben hala adet olmadım..doktor adetin gecikirse farlutal iç demişti..onuda içtim...soğan kürü yaptım...hayıt tohumu yaptım...aspirin içitim...yarın tekrar doktorumu arayacaktımki eşime test aldırdım yaptım ve sonuç pozitif...çok şaşırdım...mucize gerçekleşti canım...duruşah canım soğan kürü içiyormuydun sen hamilemisin tebrik ederim.senin adına çok sevindim testmi yaptın doktoramı gittin yaz mutlaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?