• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ok canım...ben bugün iyi bir haber aldım..hamileyim canım:)))
aa harika. darısı başımıza inşaallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum. :nazar:

kahvekolik canım kardeşim nasılsın?sen küre başlayalı ne kadar oldu? Sonuçları hep yaz olurmu?
iyiyim canım kardeşim çok şükür. ben ramazanda kistim için içmiştim sonrasında kontrole gittim bi doktor temiz dedi, birisi de 4,5 cmlik olan kistin 2,5 cm e düştüğünü söylemişti. ama bunun yanında doğum kontrol hapı da kullanmıştım. o ay felaket akıntı gelmişti temizlendiğini düşündürdü bana, saraçoğluda akıntı olması normal yazmış. bir ay kullanmadım şimdi tekrar başladım bu sefer gebelik için. 19 ekimi bekliyorum test sonucumu yazarım o heyecandan unutmazsam tabi kaydirigubbakcemile3

evet soğan kürü içiyordum...adet olmadım getirtsin diye içiyordum ben...ben eylülde tüp bebek tedavisi olmuştum...yumurtalarım döllenmediği için tedavim yarım kalmıştı...14.gün yumurtalarım tıoplandı...bugün 38 gün ve ben hala adet olmadım..doktor adetin gecikirse farlutal iç demişti..onuda içtim...soğan kürü yaptım...hayıt tohumu yaptım...aspirin içitim...yarın tekrar doktorumu arayacaktımki eşime test aldırdım yaptım ve sonuç pozitif...çok şaşırdım...mucize gerçekleşti canım...
ayy şu resmi görmeyi o kadar istiyorum ki. resmen pozitif. beynime pozitif sinyaller yollamaya çalışıyorum :)
maşallah maşallah. hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua edin olur mu?

Son düzenleme:
ayy şu resmi görmeyi o kadar istiyorum ki. resmen pozitif. beynime pozitif sinyaller yollamaya çalışıyorum :)
maşallah maşallah. hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua edin olur mu?
inşallah güzelim inşallah doğrudur o çizgi..ne bileyim rüya gibi hem inanmak istiyorum hem istemiyorum...anlam veremediğim duygular var içimde...inşallah herkes istediği mutluluğa kavuşur yaaa

evet soğan kürü içiyordum...adet olmadım getirtsin diye içiyordum ben...ben eylülde tüp bebek tedavisi olmuştum...yumurtalarım döllenmediği için tedavim yarım kalmıştı...14.gün yumurtalarım tıoplandı...bugün 38 gün ve ben hala adet olmadım..doktor adetin gecikirse farlutal iç demişti..onuda içtim...soğan kürü yaptım...hayıt tohumu yaptım...aspirin içitim...yarın tekrar doktorumu arayacaktımki eşime test aldırdım yaptım ve sonuç pozitif...çok şaşırdım...mucize gerçekleşti canım...

Canım benim tebrikler çok sevindim bizlerede dua et olurmu?Tüp bebeğe başvurmuşsun yumurtaların döllenmediği için tedavin yarım kalmış herşeyde bir hayır var değilmi?

(Yüce yaradanım sen ne büyüksün)

Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsın.Hamileliğin ALLAH'ın izni ile sorunsuz geçer inş RABBİM hayırlısı ile yavrunu kucağınada almayı nasip eder inş.Testte çift çizgiyi görmek ne kadar güzeldir,İNŞ BİZLEREDE NASİP EDER RABBİM.

Canım benim tebrikler çok sevindim bizlerede dua et olurmu?Tüp bebeğe başvurmuşsun yumurtaların döllenmediği için tedavin yarım kalmış herşeyde bir hayır var değilmi?

(Yüce yaradanım sen ne büyüksün)

Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmışsın.Hamileliğin ALLAH'ın izni ile sorunsuz geçer inş RABBİM hayırlısı ile yavrunu kucağınada almayı nasip eder inş.Testte çift çizgiyi görmek ne kadar güzeldir,İNŞ BİZLEREDE NASİP EDER RABBİM.
evet güzelim her işte bir hayır var bakalım...çift çizgiyi görmek birşey ifade etmiyo güzelim..ben bu yıl bunula birlikte 5 kere gördüm çift çizgiyi..ama hepsi kimyasal gebelikti...inşallah bu öyle değildir ...yarın kan tahlili yaptıracapım inşallah bu diğerlerine benzemez

ben de bu ay soğan kürüne başlayacağım.bakalım nolcak.hepimiz için hayırlısı olsun..

eftiiiiiiiiiii:1:

ok canım...ben bugün iyi bir haber aldım..hamileyim canım:)))

ayyyy:nazar::teytey::teytey::teytey:hayırlı olsun canımm cok sevındım.rabbım saglıcakla kucagınada almayı nasıp eder:Saruboceq::Saruboceq:sennn problemın neydı canım sadece sogan suyuylamı haımle kaldın yoksa ilaç ta kullanıomuydun.bıde ne zamandan berı cocuk için ugrasıosuna.s.

arkadaşlar merhaba
bende soğan kürüne başladım
bugün sat göre 19.gündeyim pko var bende umarım bende faydasını görürüm
acaba çokmu geciktim ne dersiniz kızlar

merhaba sevdam dünde benim reglimin son günüydü ama ben reglimin bitiminden 7 gün sonra başlayacağım inş.
Allah. Cc. Inş bebiş verir canım.sonuçları mutlaka yaz olurmu?

sağol canım.Rabbim inş.en kısa zamanda sana da bize de verir bebiş .ben adet bitiminin ilk günü başlayacağım inş.içime öyle sindi.hem halam aktarcı oda adet bitiminin ilk günü demişti.hayırlısı inş...bu gün 2. dünüm soğan tadı burun kapatılıp üç yudumda içilince tadı hiç fena değil:1rolleyes: ...tabi tabi gelişmeleri yazarım inş...

duruşah, seni yakalamışken sorayım, bu topiğin hepsini okumadım da.
kist için mi hamilelik için mi içtin sen?
kaç ay içip hamile kaldın?

kızlar merhaba....benim sonucum 451 çıkmış....ben gerçekten çok şaşkınım yaaa

ohh hadı masllah.gozun aydın canım tekrar inairmısın gozlerım doldu nasıl bı duygu dur bu ya. tahmın edemıorum haytında duydugun gordugun en guzel haberdır heralde hamıle olmak.rabbım bızede nasıp etsın inş.dua et canım bıze lutfenn arkadsın dedıgı gıbı hamılelerın dualrı kabul olurmuşşşzemuszemuszemuszemus

Back