bilmiyorum ki hayatım öylede olur herhalde eşinde içsin.Pharmaton sperm sayısını bide hareketi arttırıyomuş biz buay kullanmayabaşladık ondan dedim sana istersen sizde başlayıın diye benimde bu ay olmassa artık mayısta aşılamaya geççemama cnm 14 mayıs için tam yumurtIama dönemim nerdeyse bu adetim bittikten sonra başIasam ne oIur
yine günde 1 bardak içerim 15 gün
maydonoz süt buharıda yaparım
eIimden ne geIirse yaparım işte
eşime de içireyim 10 gün napaIım bide onu denesin içerse
pharmatom ne için peki ? siz faydasını gördünüz mü?:26:
hemen başla canım 15 gün kullan sabah akşam inşallah şifa oluriyi geceler kızlar...kendimi bildim bileli adetlerim düzensiz ve bu ay pkolu olduğumu öğrendim. 1 yıldır bebek istememe rağmen olmadı. bu ay bende soğan kürü uygulamak istiyorum ama tam olarak adetn kaçıncı günü bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz bugün 7. günüm ne zaman başlamalıyım :44:
ozaman anlat tatlım sen bu soğan suyunun kullanışını sen doğrusunu bilirsin ben yalnış yaptım galiba ondanmı siyah adet gördüüüm:18::18::18::18::18::18:Kızlar saraçoglu hocadan bahsediyorsanız ben arayıp kendisiyle görüşüyorum
canım peki bu kürü 15 gün yapıyoruz tamam ama kür bittiğinde adetime 5 gün kalmış olacak. peki bu dönemde hamile kalırsam bebeğe zarar vermezmi yani ya bide hamile kalırsam ama bu seferde iltihaplarla birlikte düşüğe falan neden olmuyo dimi :26:
ay çok korkuyorum bu yüzden ama yinede yapıyorum
var var canım akIımda oIan bi doktor
sağoIasın tavsiyen için
şimdi bi yandan size yazıyorum bi yandan forumdan okudukIarımı eşime aktarıyorum
dedim ona yrn sana keçiboynuzu aIıyoruz 3 ay içiyorsun
yazık hiç ikiIetmedi tamam dedi direk
biIiyorum o da ben kdr istiyor((
canım ben kendi bildğmi anlatayım.ben soğan kürünü her adetimin 7.günü başladım ve 3.ayımda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandıarkadaşlar günaydın hatırlarsanız soğan suyuna başlamadan öncede size yazıp bişeyler sorup bilgi almıştım sizden şimdi ben soğan suyunu yaptım 15günüm bitti inş adet olmayı bekliyorum bugünlerde ondan sonra çalışmalara başlıcam ama saraçoğlunun sitesine girince yine kafam karıştı şimdiye kadar sizin sitenizdede başka kullanan arkadaşlardada hep ilk küre adetin bitiminden 2-3 gün sonr başlanılıyo 15gün içiliyo ikinci küre adete 10gün kala başlanılıyo diye duyum ve bana soranlarada hep bu şekilde anlattım ama şimdi yine saraçoğlunun siteine girdim ikinci küre adet bitiminden 2gün sonra başlanır 10gün içilir diyo ben öncedende bakmıştım bu siteye hatta cimcimenin bahsettiği arayıp telefonu düşürüp konuşabilen kol gibi fatura çıkarılan kişide benim daha önceden baktığomdada eminim ikinci kür adete 10gün kala yapılır diye yazıyordu eee napcaz şimdi hangisi doğru bide hamilelik için soğan küründen sonra incir tavsiye edilir yazıyordu iki aylık soğan küründen sonra incir yapılıyo dimi bilgisi olan varmı
arkadaşlar günaydın hatırlarsanız soğan suyuna başlamadan öncede size yazıp bişeyler sorup bilgi almıştım sizden şimdi ben soğan suyunu yaptım 15günüm bitti inş adet olmayı bekliyorum bugünlerde ondan sonra çalışmalara başlıcam ama saraçoğlunun sitesine girince yine kafam karıştı şimdiye kadar sizin sitenizdede başka kullanan arkadaşlardada hep ilk küre adetin bitiminden 2-3 gün sonr başlanılıyo 15gün içiliyo ikinci küre adete 10gün kala başlanılıyo diye duyum ve bana soranlarada hep bu şekilde anlattım ama şimdi yine saraçoğlunun siteine girdim ikinci küre adet bitiminden 2gün sonra başlanır 10gün içilir diyo ben öncedende bakmıştım bu siteye hatta cimcimenin bahsettiği arayıp telefonu düşürüp konuşabilen kol gibi fatura çıkarılan kişide benim daha önceden baktığomdada eminim ikinci kür adete 10gün kala yapılır diye yazıyordu eee napcaz şimdi hangisi doğru bide hamilelik için soğan küründen sonra incir tavsiye edilir yazıyordu iki aylık soğan küründen sonra incir yapılıyo dimi bilgisi olan varmı
Canım akşam gelemedim yazını şimdi gördüm... Mybaby anlatmış sağolsun... Evet aynen tatlım öğrendiğin gün bırakıyorsun kürü...
Hayırlısı olsun kuzum...
Şifa olsun bebiş için vesile olsun inşallah.... O keçibıynuzu burda bir bulabilsem bende eşime yedirecemdeyokkk TR gidince bol bol alıcam inşallah...
Bu arada sakıncası yoksa doktorun kim canım?
Hangi semtte?
SARAÇOĞLU SİTESİNDEN ALINTI YAPIYORUMozaman anlat tatlım sen bu soğan suyunun kullanışını sen doğrusunu bilirsin ben yalnış yaptım galiba ondanmı siyah adet gördüüüm:18::18::18::18::18::18:
Hayırlısı olsun kuzum...
Şifa olsun bebiş için vesile olsun inşallah.... O keçibıynuzu burda bir bulabilsem bende eşime yedirecemdeyokkk TR gidince bol bol alıcam inşallah...
Bu arada sakıncası yoksa doktorun kim canım?
Hangi semtte?
duanı okudum kardeşim yarın kayınvalideme gidebilirim belki diye bu geceden okudum sana çok dua ettim ALLAH ım kabul etsiin inşallah tez zamanda hamile kalman için hayırlısıyla:109::109::109::109::109:
kızlar duanızı okudum.rabbim kabul eylesin.nukra seninkini dün ;mybaby seninkisinide sabahleyin okudum.mevlam sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip eylesin.
arkadaşlar günaydın hatırlarsanız soğan suyuna başlamadan öncede size yazıp bişeyler sorup bilgi almıştım sizden şimdi ben soğan suyunu yaptım 15günüm bitti inş adet olmayı bekliyorum bugünlerde ondan sonra çalışmalara başlıcam ama saraçoğlunun sitesine girince yine kafam karıştı şimdiye kadar sizin sitenizdede başka kullanan arkadaşlardada hep ilk küre adetin bitiminden 2-3 gün sonr başlanılıyo 15gün içiliyo ikinci küre adete 10gün kala başlanılıyo diye duyum ve bana soranlarada hep bu şekilde anlattım ama şimdi yine saraçoğlunun siteine girdim ikinci küre adet bitiminden 2gün sonra başlanır 10gün içilir diyo ben öncedende bakmıştım bu siteye hatta cimcimenin bahsettiği arayıp telefonu düşürüp konuşabilen kol gibi fatura çıkarılan kişide benim daha önceden baktığomdada eminim ikinci kür adete 10gün kala yapılır diye yazıyordu eee napcaz şimdi hangisi doğru bide hamilelik için soğan küründen sonra incir tavsiye edilir yazıyordu iki aylık soğan küründen sonra incir yapılıyo dimi bilgisi olan varmı
evet artik ddegisti; sebebi de adetten 10 gun once yapilinca yumurtlamayi coktan gecmesi oldu sanirim. cunku pkoda yumurtlama ya olmuyo ya da oluyo ama catlamayip kiste donusuyo.
sende pko varmis agir mi hafif mi onu yazmamissin. ama saracoglu en az 3-4 ay sogan yapilmali once diyor. ben 4 aydan sonra incir yaptim bisey olmadi hem gerkcekten vucuda asiri tatli yuklenmis oluyor zaten pko hastalari hafif seker hastalari gibi oluyo o yuzden pko iyice hafiflemeli incir yapmadan once.
bilmiyorumki canım benimki hafifmi ağırmı gittiğim doktorların hepsi ultrasondan alttan muayenede hiç bi sorun yok kist mist yok dediler tahlillere şunlara bunlara bakınca ilk etaptada bişey yok dediler sonradan pko olabilir dediler adet düzensizliği bekarkenden beri var ama ilaçsız felan kendi kendime olurdum geçte olsa tüylenme yok kilo artışı yok şeker hastalığı yok tiroidlerim az çalışıyo ama oda öneml ölçüde değilmiş tiroid için 50mg tiroid hormonu kullanıyorum sanırım benimki hafif oluyo dimi