dun aksam okudum saracoglunun kendisi ile gorusme olaylari konusulmus ama yazamadim. kendi olayimi anlatayim.
ben sogan kuru yaparken ne kadar yapmaliyim diye mail attim siteden. cevap geldi mailde pko toplamda 4-5 ay yapilmali yaziyordu.
sonra 4 ay yaptiktan sonra incir kuru yaptim onda da yumurtalar buyumedi kucuk kucuk kaldi. o yuzden cok moraim bozuldu bi daha yazdim. o zaman cevap olarak gelen mailde numaralar yazilmisti arayin diye.
ben de aradim once asistanlardan biriyle konustum o benim icin dosya hazirladi sonra da dedi su gunlerde su saatlerde arayin hocamla gorusturcem. bu ilk aramam cok kolay oldu ilk aramamda dusmustu.
sonra ben tekrar aradim iste o zaman cok zordu dusurmek 1 saat ugrastim. ama aradim ve baglandim. hocanin kendisiyle gorustum. ban hormon sonuclarini sordu sende cok agir pko var dedi. kilo vermen lazim dedim. sogani 21 gun yapacaksin bi de sana kurler gondericem onlari kullanacaksin 3 aylik. sonra beni tekrar asistana yoneltti. asistan bana sudur budur dedikten sonra 3 aylik kurun fiyatini soyledi. ben saskinliktan icinde ne varki diye sordum. :) bitkiler felanmis. acikcasi bana cok geldi tl olarak bile 900 lira oluyor. ben de almadim. cunku aklimda sogan kurunu tekrardan ve sicak icmek 21 gun icmek vardi.
bu ay onu yaptim hala bisey yok gerci. iste bi ablaya da hayit tohumu ve aslan pencesi bitkisini siparis ettim.
benim başımada aynı şey geldi siteden kaç kez yadım cevap gelmedi en son dedim heralde yanlış yapıyorum aradım mail atın dediler mail attım cevap geldi arayın asistanlarımız sizi bilgilendirecekler kendierini aşan bir konu olursa bana yönlendirecekler diye neyse aradım asistan dosya açtı e bilgi dedim biz bilgi veremiyoruz şu şu günler arayın dosyayı hocama verce sizi bilgilendircek dedi ii neyse sonra aradan bikaç saat geçti kendileri aradılar müsaitseniz hocamız şuan burda görüşcek diye ii tamam dedim yaklaşık 15dakika telde bekledim mailde detaylı olarak yazmama rağmen herşeyi tekrar sordu hatta sormadı ben kendim söyledim şu şöyle bu böyle diye maili okumamış bile belliydi yani bana hemen tiroid değerin çok kötü olmaz bu değerle soğan olmaz yeterli değil eşinin hız değeri çok düşük keçiboynuzu yetmez bisürü endişeye sevk etti işte troid hormonu kulllanıyorum felan deyince bu sfeer lafı değiştirdi e işte değerin çokta kötü değil düşer bu değer eşinin bu değeriylede çocuk olur felan felan asistanına aktarıp adres verecekmişim benimki 3aylık kürmüş eşiminki 2aylıkmış bu verceği ilk ayınmış bunlar bitince arıycakmısım bidaha vercekmiş asistana aktardı bana sadece bir aylık bitki için 630tl para çıkardı bende almadım tabiki ben bu maile gelen cevabında otomatik mail olduğunu düşünüyorum çünkü önceki yazdığım sorularada ben görüştükten yaklaşık bir hafta sonra aynı mail geldi ve görşmemde benim yazdıklarımdan bihaberdi hem soğan keçiboynuzu yeterli değilde niye her kanala çıkıp soğan keçiboynuzu diye bas bas bağırıyo üstelik bu bitkilerin isimleri ne dedim söyleiyorlarda ben internetten yine başka bi bu tarz yine ünlü biriyle daha görüştüm oda bitkiler verdi ama direk sitesinden linkini atıyo bakın şu şu bitkiyi kullanın diyo saklamıyo yani sırf para kazanıyım diye ki ben saraçoğluna soğanı nasıl kullancam inciri nezaman kullancam bunları sormuştum ilk etapta hiç bi cevap vermedi bile hiç yardımcı olmaya çalışmadı bile