Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allahüteala hepinizden razı olsun Rabbim gönlümüzün istediğini hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanınada gönlümüze razı eylesin...

Amin canım amin.
bugün duaIarımız seninIeydi inşaIIah rabbim hayırIısıyIa kabuI eder
okuyamayanIar var adetIi oIdukIarı için bitince okuyacak okuyamayanIar biIgin oIsun
başkası için iyi diIeyene aIIah kat kat iyisini nasip edermiş kuIuna

ne demek canım bizi bizden başka anIayan kim var
başkasına sorsam size sordugum soruIarı bön bön bakarIar
sizde herşeye cvp veriyorsunuz sağoIun varoIun hepiniz

eşekten düşeni eşekten düşen anlar canım hepimizin derdi aynı bizi bizden iyi anlayan yokki:13:

kardes bendaha musait olup okuyamadım ama yatmadan 11 30 gıbı namazın ardından okunacakların hepsını okucam ıns ..moral bozuklugundan kendmı yenı topladım dıyebılıtım ..kusura bakma cnm

canım ben yazdım oraya ama bana telefon numarasıyla döndüler ara detaylı konuşalım dediler aradım hep meşgul sonra başka bir arkadas yazdı onada numara vermişler ara diye. ben anlamıyorum oraya soru soranlar nasıl beceriyo

evet bana da telefon numarasıyla döndüler geçen hafta :KK19:

evet bana da telefon numarasıyla döndüler geçen hafta :KK19:

bi arkadas aradı ve düşürdü o numarayı ama o yetmez bunuda kullan bu az gelir şunuda kullan kocanada kür vercez onuda yap diye diye baya kalın fatura çıkarmışlar oda vazgeçmiş almamış.
herkese telefon numarasıyla dönüyolarsa bu işin sonu nerde bitiyo merak ediyorum valla :KK37:

bi arkadas aradı ve düşürdü o numarayı ama o yetmez bunuda kullan bu az gelir şunuda kullan kocanada kür vercez onuda yap diye diye baya kalın fatura çıkarmışlar oda vazgeçmiş almamış.
herkese telefon numarasıyla dönüyolarsa bu işin sonu nerde bitiyo merak ediyorum valla :KK37:

maiIden cvp veriyor diyorIar o nasıI oIuyorki
demekki ayrıntıIı görüşmek istiyor kimisyIe
ama birde şöyIe düşünün adam her bitkinin neye yaradıgını sağoIsun açıkIıyor
ve sonuç aIan çok her kürüyIe aImayanda var eIbet
yinede AIIah razı oIsun her ne kdr teIefonIara çıkmıyorsada :KK70:

öyle tabi faydasını görenlerde çok Allah razı olsun

Kızlar saraçoglu hocadan bahsediyorsanız ben arayıp kendisiyle görüşüyorum

Canlarım benim bitkilerle tedavi kimsayal ilaclar hormonlar gibi degil biraz uzun sürecli tedavi gerekiyo Allah tan yan etkileri olmuyor hormonlar gibi ben bi aşılma ignelerine 300e yakın para vermiştım agrisı sancısı yıpranmamda cabası yani anlık ama bitkiler yani saracoglu hocanın kürleri uzun soluklu tedavi ediyor ben aşilamadan sonra 2ay adet olamamıştım hormonlarım alt üst olmuştu 2aydan fazladır kürleri kullanıyorum hamdolsun rahatim bebiste gelirse tam olucak:-)

ondan bahsediyoruz vaIIa uIaşamıyormuş arkadaşIar bi yardımcı oIurmusun nerden arasınIar saaat kaçta arasınIar
bende öğrensem fena oImaz hani:KK1:

Pazartesi salı carşamba 1den sonra arayın mesgul çalabilir düsürmek zor 1saatinizi alabilir herşeyi soruyor kafana takılan herşeyi ögrenebilirsin

Pazartesi salı carşamba 1den sonra arayın mesgul çalabilir düsürmek zor 1saatinizi alabilir herşeyi soruyor kafana takılan herşeyi ögrenebilirsin

normaI bi ücretIendirme mi acaba yoksa pahaIı hatIardan mı numarası ??
vaIIa normaIse haftaya benden çekeceği var saraçoğIu nun :KK53::KK53::KK53::KK53:
beynini patIatırım soruIarIa:KK36::KK36::KK36::KK36:

X