Allahüteala hepinizden razı olsun Rabbim gönlümüzün istediğini hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanınada gönlümüze razı eylesin...
ne demek canım bizi bizden başka anIayan kim var
başkasına sorsam size sordugum soruIarı bön bön bakarIar
sizde herşeye cvp veriyorsunuz sağoIun varoIun hepiniz
canım ben yazdım oraya ama bana telefon numarasıyla döndüler ara detaylı konuşalım dediler aradım hep meşgul sonra başka bir arkadas yazdı onada numara vermişler ara diye. ben anlamıyorum oraya soru soranlar nasıl beceriyo
evet bana da telefon numarasıyla döndüler geçen hafta
bi arkadas aradı ve düşürdü o numarayı ama o yetmez bunuda kullan bu az gelir şunuda kullan kocanada kür vercez onuda yap diye diye baya kalın fatura çıkarmışlar oda vazgeçmiş almamış.
herkese telefon numarasıyla dönüyolarsa bu işin sonu nerde bitiyo merak ediyorum valla
maiIden cvp veriyor diyorIar o nasıI oIuyorki
demekki ayrıntıIı görüşmek istiyor kimisyIe
ama birde şöyIe düşünün adam her bitkinin neye yaradıgını sağoIsun açıkIıyor
ve sonuç aIan çok her kürüyIe aImayanda var eIbet
yinede AIIah razı oIsun her ne kdr teIefonIara çıkmıyorsada
maiIden cvp veriyor diyorIar o nasıI oIuyorki
demekki ayrıntıIı görüşmek istiyor kimisyIe
ama birde şöyIe düşünün adam her bitkinin neye yaradıgını sağoIsun açıkIıyor
ve sonuç aIan çok her kürüyIe aImayanda var eIbet
yinede AIIah razı oIsun her ne kdr teIefonIara çıkmıyorsada
Kızlar saraçoglu hocadan bahsediyorsanız ben arayıp kendisiyle görüşüyorum
bi arkadas aradı ve düşürdü o numarayı ama o yetmez bunuda kullan bu az gelir şunuda kullan kocanada kür vercez onuda yap diye diye baya kalın fatura çıkarmışlar oda vazgeçmiş almamış.
herkese telefon numarasıyla dönüyolarsa bu işin sonu nerde bitiyo merak ediyorum valla
ondan bahsediyoruz vaIIa uIaşamıyormuş arkadaşIar bi yardımcı oIurmusun nerden arasınIar saaat kaçta arasınIar
bende öğrensem fena oImaz hani
ondan bahsediyoruz vaIIa uIaşamıyormuş arkadaşIar bi yardımcı oIurmusun nerden arasınIar saaat kaçta arasınIar
bende öğrensem fena oImaz hani
Pazartesi salı carşamba 1den sonra arayın mesgul çalabilir düsürmek zor 1saatinizi alabilir herşeyi soruyor kafana takılan herşeyi ögrenebilirsin
normaI cep numarasımı onuda de tam aydınIanayım canımnormaI bi ücretIendirme mi acaba yoksa pahaIı hatIardan mı numarası ??
vaIIa normaIse haftaya benden çekeceği var saraçoğIu nun
beynini patIatırım soruIarIa
normaI bi ücretIendirme mi acaba yoksa pahaIı hatIardan mı numarası ??
vaIIa normaIse haftaya benden çekeceği var saraçoğIu nun
beynini patIatırım soruIarIa
normaI cep numarasımı onuda de tam aydınIanayım canım
Benim tlfn hatlı onu arayıncada başkasıyla konuşuncada aynı farkı yok
normaI cep numarasımı onuda de tam aydınIanayım canım