dun aksam okudum saracoglunun kendisi ile gorusme olaylari konusulmus ama yazamadim. kendi olayimi anlatayim.
ben sogan kuru yaparken ne kadar yapmaliyim diye mail attim siteden. cevap geldi mailde pko toplamda 4-5 ay yapilmali yaziyordu.
sonra 4 ay yaptiktan sonra incir kuru yaptim onda da yumurtalar buyumedi kucuk kucuk kaldi. o yuzden cok moraim bozuldu bi daha yazdim. o zaman cevap olarak gelen mailde numaralar yazilmisti arayin diye.
ben de aradim once asistanlardan biriyle konustum o benim icin dosya hazirladi sonra da dedi su gunlerde su saatlerde arayin hocamla gorusturcem. bu ilk aramam cok kolay oldu ilk aramamda dusmustu.
sonra ben tekrar aradim iste o zaman cok zordu dusurmek 1 saat ugrastim. ama aradim ve baglandim. hocanin kendisiyle gorustum. ban hormon sonuclarini sordu sende cok agir pko var dedi. kilo vermen lazim dedim. sogani 21 gun yapacaksin bi de sana kurler gondericem onlari kullanacaksin 3 aylik. sonra beni tekrar asistana yoneltti. asistan bana sudur budur dedikten sonra 3 aylik kurun fiyatini soyledi. ben saskinliktan icinde ne varki diye sordum. :) bitkiler felanmis. acikcasi bana cok geldi tl olarak bile 900 lira oluyor. ben de almadim. cunku aklimda sogan kurunu tekrardan ve sicak icmek 21 gun icmek vardi.
bu ay onu yaptim hala bisey yok gerci. iste bi ablaya da hayit tohumu ve aslan pencesi bitkisini siparis ettim.
hormon sonuclarin ne lh ve fsh hormonlari?
amin canım ALLAH ım kabul etsin.ağzına sağlık güzel dualrın için. kabul etsin alllahım hayırlısıyla inşallah
ya niye bunu bilen yok yaaa
amin canım ALLAH ım kabul etsin.
ilk ay edetin bittiği günden 7 gün sonra 15 gün içtim bişey olurmu acaba hay allaaah bu ayda adetim biteli 2 gün oldu hemen başlayımmı yapmaya kardeşim son edet tarihinden 10 gün evvel 7 gün içilmiycekmi?
ya niye bunu bilen yok yaaa
kızlar bugun kesemiz göründü 11 mm kesemiz ama kalp atışlarını 2 hafta sonraya duyarız dedi doktor tekrar randevu aldım makineye göre tam 5 haftalık görünüyor dedi kalp atışınıda duyaydık iyiydiama yınede çok şükür darısı sizlerin başına inşallah
çok tşke drm.o zaman bırakmiyacam devam içmeye...ne kadar kullndın?tedaviyle mi hamiş kaldn.ben pkoluyum sen?canım ben kullandım bende yükseltmedi ama yinede net birşey diyemem ama hormonları çok iyi dengeliyorrrrr bunu söyleyebilirim
amin canım ALLAH ım kabul etsin.
ilk ay edetin bittiği günden 7 gün sonra 15 gün içtim bişey olurmu acaba hay allaaah bu ayda adetim biteli 2 gün oldu hemen başlayımmı yapmaya kardeşim son edet tarihinden 10 gün evvel 7 gün içilmiycekmi?
ayy ne guzel, 6. haftada atisi duyuluyo diyolar demi. buraya baktin mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi
ya hilalcim dah once de sordum ama cvp vermedin. bu hayitla ilgili sorularim var.
hayiti kaynattin mi sen yoksa demledinmi. burdaki topiklerin bazilarinda kizlar demleyerek ictiklerini yazmislar.
bi de kullanmaya ne zaman basladin yani bi zamani var mi adetin su gunu diye?? soganla mi birlikte yaptin. ben dusunuyorum sogan kuruyle ayni anda yapsam olur mu diye? 3 ay kullanilmali diyor etki gormek icin.. ayrintisiyla yazar misin bana nasil yaptin sen?
çok tşke drm.o zaman bırakmiyacam devam içmeye...ne kadar kullndın?tedaviyle mi hamiş kaldn.ben pkoluyum sen?
canım ben kullandım bende yükseltmedi ama yinede net birşey diyemem ama hormonları çok iyi dengeliyorrrrr bunu söyleyebilirim
ayyyy canım çooook tşk edrmben aynı soğan kürü gibi yaptım bir çay kaşığı hayıtı havanda ezebildiğim kadar ezdim bi bardak suyu kaynattım üzerine hayıtı atıp 2-3 dakika kaynatmaya devam ettim sonra ocaktan alıp kenara koydum ılıyınca suzüp içtim bu kadar..her hangi bi günde başladım aklıma geldi gittim aldım kullanmaya başladım 1 hafta kullandım sonra ertesi hafta tahlilllerimi yaptığımda doktor bile şaşırdı ilk tahlil : lh=10.4 fsh=7.4 ikinci tahlil : lh=3.9 fsh=4.4 soğan kürüyle aynı anda kullanırlırmı bilmiyorum yani etkisinin 3-6 ay içinde göstereceğini okumuştum ama benim bünyem bitkiseli hemen alıyor ben testere dişli aslan pencesını demler içerdim ertesi sabah adet olurdum o kadar hemen etki ediyor yani soğanla aynı anda kullanmak konusunu iyice bi araştır derim
hayıtı ben bi hafta kullandım hemen etki ettiyukarıda kirazağacıma da yazdım okuyabilirsin tedaviyle değil işte bitkisel şeylerle hamile kaldım sporunda büyük etkisi var 2 ay düzenli spor yaptım beslenmeme dikkat ettim zararlı şeyler yememeye çalıştım..doktor bana tam olarak pko diyemem dedi biraz daha zaman geçip tahlillerine göre konuşabilirim dedi sonraki tahlillerimi götürdüğümde pko değilmişsin bak demişti
kızlar bugun kesemiz göründü 11 mm kesemiz ama kalp atışlarını 2 hafta sonraya duyarız dedi doktor tekrar randevu aldım makineye göre tam 5 haftalık görünüyor dedi kalp atışınıda duyaydık iyiydiama yınede çok şükür darısı sizlerin başına inşallah
ben aynı soğan kürü gibi yaptım bir çay kaşığı hayıtı havanda ezebildiğim kadar ezdim bi bardak suyu kaynattım üzerine hayıtı atıp 2-3 dakika kaynatmaya devam ettim sonra ocaktan alıp kenara koydum ılıyınca suzüp içtim bu kadar..her hangi bi günde başladım aklıma geldi gittim aldım kullanmaya başladım 1 hafta kullandım sonra ertesi hafta tahlilllerimi yaptığımda doktor bile şaşırdı ilk tahlil : lh=10.4 fsh=7.4 ikinci tahlil : lh=3.9 fsh=4.4 soğan kürüyle aynı anda kullanırlırmı bilmiyorum yani etkisinin 3-6 ay içinde göstereceğini okumuştum ama benim bünyem bitkiseli hemen alıyor ben testere dişli aslan pencesını demler içerdim ertesi sabah adet olurdum o kadar hemen etki ediyor yani soğanla aynı anda kullanmak konusunu iyice bi araştır derim
ya adetim hala sökülmedi
hala lekeleniyorum ben yaa
hafif bel ağrım vardı o da geçti
ki benm adetim acaip sancılı ve bel agrılı olur
hiçbişey yok neden adet olamıyorum
31.günüm adetin,normali max 30 olurdu
:18: ufff ne söker adeti demleyip içeyim
canım soğan kürü denesene...neden kimse bana cvp vermiyor((