Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim başımada aynı şey geldi siteden kaç kez yadım cevap gelmedi en son dedim heralde yanlış yapıyorum aradım mail atın dediler mail attım cevap geldi arayın asistanlarımız sizi bilgilendirecekler kendierini aşan bir konu olursa bana yönlendirecekler diye neyse aradım asistan dosya açtı e bilgi dedim biz bilgi veremiyoruz şu şu günler arayın dosyayı hocama verce sizi bilgilendircek dedi ii neyse sonra aradan bikaç saat geçti kendileri aradılar müsaitseniz hocamız şuan burda görüşcek diye ii tamam dedim yaklaşık 15dakika telde bekledim mailde detaylı olarak yazmama rağmen herşeyi tekrar sordu hatta sormadı ben kendim söyledim şu şöyle bu böyle diye maili okumamış bile belliydi yani bana hemen tiroid değerin çok kötü olmaz bu değerle soğan olmaz yeterli değil eşinin hız değeri çok düşük keçiboynuzu yetmez bisürü endişeye sevk etti işte troid hormonu kulllanıyorum felan deyince bu sfeer lafı değiştirdi e işte değerin çokta kötü değil düşer bu değer eşinin bu değeriylede çocuk olur felan felan asistanına aktarıp adres verecekmişim benimki 3aylık kürmüş eşiminki 2aylıkmış bu verceği ilk ayınmış bunlar bitince arıycakmısım bidaha vercekmiş asistana aktardı bana sadece bir aylık bitki için 630tl para çıkardı bende almadım tabiki ben bu maile gelen cevabında otomatik mail olduğunu düşünüyorum çünkü önceki yazdığım sorularada ben görüştükten yaklaşık bir hafta sonra aynı mail geldi ve görşmemde benim yazdıklarımdan bihaberdi hem soğan keçiboynuzu yeterli değilde niye her kanala çıkıp soğan keçiboynuzu diye bas bas bağırıyo üstelik bu bitkilerin isimleri ne dedim söyleiyorlarda ben internetten yine başka bi bu tarz yine ünlü biriyle daha görüştüm oda bitkiler verdi ama direk sitesinden linkini atıyo bakın şu şu bitkiyi kullanın diyo saklamıyo yani sırf para kazanıyım diye ki ben saraçoğluna soğanı nasıl kullancam inciri nezaman kullancam bunları sormuştum ilk etapta hiç bi cevap vermedi bile hiç yardımcı olmaya çalışmadı bile

ağzına sağlık güzel dualrın için. kabul etsin alllahım hayırlısıyla inşallah
amin canım ALLAH ım kabul etsin.
ilk ay edetin bittiği günden 7 gün sonra 15 gün içtim bişey olurmu acaba hay allaaah bu ayda adetim biteli 2 gün oldu hemen başlayımmı yapmaya kardeşim son edet tarihinden 10 gün evvel 7 gün içilmiycekmi?

ya niye bunu bilen yok yaaa

bu sitede hayitla ilgili cook topik var onlara hic baktin mi?

benm anladigim kadariyla hayit bisey yukseltmiyo ya da indirmiyo yani dengeliyor. hem prolaktini incir uzum seyler yukseltiyo.

bi de hayiti burda hilal kullandi hormonlari gengeye girdi zaten sonra da hamile kaldi. ben o yuzden sanmiyorum ben de kullancam.

kızlar bugun kesemiz göründü 11 mm kesemiz ama kalp atışlarını 2 hafta sonraya duyarız dedi doktor tekrar randevu aldım makineye göre tam 5 haftalık görünüyor dedi kalp atışınıda duyaydık iyiydi ama yınede çok şükür darısı sizlerin başına inşallah

o zaman sen bugun basla yapmaya. adet bitiminden 2-3 gun sonra yaziyor ya. yarin da olabilir. genelde adetin 7. gunu basliyor kizlar?

ayy ne guzel, 6. haftada atisi duyuluyo diyolar demi. buraya baktin mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi

ya hilalcim dah once de sordum ama cvp vermedin. bu hayitla ilgili sorularim var.

hayiti kaynattin mi sen yoksa demledinmi. burdaki topiklerin bazilarinda kizlar demleyerek ictiklerini yazmislar.

bi de kullanmaya ne zaman basladin yani bi zamani var mi adetin su gunu diye?? soganla mi birlikte yaptin. ben dusunuyorum sogan kuruyle ayni anda yapsam olur mu diye? 3 ay kullanilmali diyor etki gormek icin.. ayrintisiyla yazar misin bana nasil yaptin sen?

canım ben kullandım bende yükseltmedi ama yinede net birşey diyemem ama hormonları çok iyi dengeliyorrrrr bunu söyleyebilirim
çok tşke drm.o zaman bırakmiyacam devam içmeye...ne kadar kullndın?tedaviyle mi hamiş kaldn.ben pkoluyum sen?

canım adet bittikten 2gün sonra başlayacaksın işte
hemen başla madem tamda günündeysen ilk kür 15 gün
ikinci kür 10 gün

ya adetim hala sökülmedi
hala lekeleniyorum ben yaa
hafif bel ağrım vardı o da geçti
ki benm adetim acaip sancılı ve bel agrılı olur
hiçbişey yok neden adet olamıyorum
31.günüm adetin,normali max 30 olurdu
:18: ufff ne söker adeti demleyip içeyim

ben aynı soğan kürü gibi yaptım bir çay kaşığı hayıtı havanda ezebildiğim kadar ezdim bi bardak suyu kaynattım üzerine hayıtı atıp 2-3 dakika kaynatmaya devam ettim sonra ocaktan alıp kenara koydum ılıyınca suzüp içtim bu kadar..her hangi bi günde başladım aklıma geldi gittim aldım kullanmaya başladım 1 hafta kullandım sonra ertesi hafta tahlilllerimi yaptığımda doktor bile şaşırdı ilk tahlil : lh=10.4 fsh=7.4 ikinci tahlil : lh=3.9 fsh=4.4 soğan kürüyle aynı anda kullanırlırmı bilmiyorum yani etkisinin 3-6 ay içinde göstereceğini okumuştum ama benim bünyem bitkiseli hemen alıyor ben testere dişli aslan pencesını demler içerdim ertesi sabah adet olurdum o kadar hemen etki ediyor yani soğanla aynı anda kullanmak konusunu iyice bi araştır derim

çok tşke drm.o zaman bırakmiyacam devam içmeye...ne kadar kullndın?tedaviyle mi hamiş kaldn.ben pkoluyum sen?

hayıtı ben bi hafta kullandım hemen etki etti yukarıda kirazağacıma da yazdım okuyabilirsin tedaviyle değil işte bitkisel şeylerle hamile kaldım sporunda büyük etkisi var 2 ay düzenli spor yaptım beslenmeme dikkat ettim zararlı şeyler yememeye çalıştım..doktor bana tam olarak pko diyemem dedi biraz daha zaman geçip tahlillerine göre konuşabilirim dedi sonraki tahlillerimi götürdüğümde pko değilmişsin bak demişti

canım ben kullandım bende yükseltmedi ama yinede net birşey diyemem ama hormonları çok iyi dengeliyorrrrr bunu söyleyebilirim

ayyyy canım çooook tşk edrmo zaman bırakmicam devam

hilalcimm canım cok sevindim inşallah kalp atıslarınıda duyarsınız bişi sorcam sen neye göre gittin doktora yani benim bugun regl günümdü değerimde 33.47 sence ben ne zaman doktora gitmeliyim haftaya yine kan vercem değer yükselmişmi diye

Peki ac karnina mi yaptin ona dikkat ettin mi? mesela yemekten ne kadar once ya da sonra ictin? bi de sicakligi nasildi? bi de kaynatip icmeyi nerden ogrendin yani kim dedi? hani burda demleyip iciyolar ya ondan soruyorum. sende ise yaramis ben seninki gibi yapmak istiyorum ondan soruyorum. tohumu nasil ezdin ezince suzmesi zor olmadi mi yani toz gibi olunca?

neden kimse bana cvp vermiyor ((

kızlar ya benhalen adet olamadım bugun 8.gun gecelı ve hıc bı belirtı yok ...dun test yaptımkendımevde ve negatıf cıktı ...ama halen olmadım ya 5 aydır adetlerımduzenlı oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…