Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

az önce wc gittim çamaşırımda hafiften IekeIenme başIamış:KK5::KK5::KK5:
AIIah ım duaIarımızı kabuI etsin hepimiz hamiş oIaIım mayısta inşaIIah
ama çok üzüIdüm bir an :KK14::KK14::KK14:
şimdi bende sorun yoktu biIiyorsunz sizce sogan suyunu tekrarIayım mı?
eşimde sorun var sayı ve morfoIoji %2 düşük baya :KK43:(
karar veremedim sogan suyunu ye*den yapsam mı yapmasam mı :44:
kaçay oldu içiyon sen canım bu kürü ? eşinede içr 10 gün içsin benim eşim pharmatona başladı sizde alın isterseniz

Ha tamam o zaman süper... İnşallah öbür aya kalmaz bu ay hepimizin yüzü güler canım...

Kıyamam sana ya :KK43: bende çok ağladım bu ay çok üzüldüm :KK43:
Çok dokunuyor insana çok iyi anlıyorum seni... Ağla ağla için açılsın rahatlarsın canım... Bak bu ay toplu dua ediyoruz... İnşallah Rabbim duyacak sesimizi... İnşallah tez zamanda verecek bize yavrularınızı.., sen eşine keçi boynuzu yada çakşır içiriyormusun canım...iyi geliyormuş... Sen bilirsin soğan kürü ile ilgili bişi diyemicem canım... Ben 2 ay yaptım... Bu ay yapmıyorum...
Hayırlısıyla dualarla gelecek yavrularımız....

AIIah ım hep hayırIısını ver diye dua ediyorum ama inan çok zor bekIeme süreci
Keçiboynuzu harnup şekIinde tüketiyor günde 2 3 kaşık
çakşır tozu çayı demIiyorum her gün bir bardak
ne biIeyim bu morfoIoji nasıI düzeIir ne oIur :KK14:
samsunda yaşıyorum asıI izmirIiyim
burda tedaviye başIamak istemiyorum
güvenebiIeceğm bi dktor buIamadım hepsinde sıkıntı yaşadım :KK43:(
izmirde oIsam şimdiye çok tan aşıIama yaptırmıştım
eşime dedim bu ay bi üroIoji doktoruna görünürmüsün beIki takviye bişey verir dedim tamam diyor :KK43:
üniversitede vermişti son spermiyogramı sayı20miIyon faIandı totaI %2 morfoIoji
adam hiçbişey vermemiş bide diyo geI bu ay aşıIama yapaIım
sen bi morfoIoji için iIaç ver bakaIım sonra geIeyim aşıIamaya bu degerIe aşıIama tutma şansı ne Ki bana aşıIama diyorsun
sonra bende gitmedim işte :KK43:(( böyIe kaIakaIdım yaban eIIerde doktorsuz :KK14::KK14::KK14::KK14:

kaçay oldu içiyon sen canım bu kürü ? eşinede içr 10 gün içsin benim eşim pharmatona başladı sizde alın isterseniz

2 nisanda başIadım işte adetim bitince iIk kez içtim sogan suyunu
bende probIem yok eşime içirsem oIurmu ki :KK43: 10gün mü içsin
ya anIamıyorum üroIoji doktoru hiçbişey vermemiş

kızlaar dualarımızıokudum ALLAHım kabul etsin inşallah YARADANIM yalvarak dua ettim serçem ve nukra kardeşime. Yarın nasipse mybaby 24 kardeşime okuycaz ALLAH IMbizi boş çevirmesin

2 nisanda başIadım işte adetim bitince iIk kez içtim sogan suyunu
bende probIem yok eşime içirsem oIurmu ki :KK43: 10gün mü içsin
ya anIamıyorum üroIoji doktoru hiçbişey vermemiş
içsin tabikide benim eşim içmişti ozaman hamile kalmıştım 10 gün içirmiştim ona erkeklerinde iltihabını parazitleri atıyormuş i.saraçoğlu söylemişti siz hemen yarın başlayın sabah akşam 10 gün sende içmeye devam et sakın bırakma cannım benim

içsin tabikide benim eşim içmişti ozaman hamile kalmıştım 10 gün içirmiştim ona erkeklerinde iltihabını parazitleri atıyormuş i.saraçoğlu söylemişti siz hemen yarın başlayın sabah akşam 10 gün sende içmeye devam et sakın bırakma canım benim

adet bitince başIanmıyormuydu
ben şuan adet oImak üzereyim henüz net geImiş değiI ama geIiyor işte yoIda
ne zmaan başIayım adet bitince mi ?

Ben pko lu olduumu 5 -6 ay önce eöğrendim.dr rahmin temiz ama pko dan dolayı geç gebelik ya da kısırlık olabilir dedi.ben de karamsar bi yapım olduu için çocuğum olmıcak die dolaşıyodum ortalarda.neyse martta soğan kürünü aynen uyguladım.çalıştıım için okuldan gelince ve yatmadan önce kullandım.ve şuanda 5 haftalık gebeyim :) düşük riskim varmış ama inş düşmez :KK43: aynı zamanda tip 1 diyabet hastasıyım.bu hamilelik zor geçecek ama inş sonu güzel olur.Soğan kürünü hafife almamak lazım. bi de ben en son isyanlı kelimeler söylemştm evde her hastalık niye bende var diye :KK43: sonra gebe olduumu öğrendim ama çok utanıyorum.Rabbm inş beni cezalandrmaz :KK43:

adet bitince başIanmıyormuydu
ben şuan adet oImak üzereyim henüz net geImiş değiI ama geIiyor işte yoIda
ne zmaan başIayım adet bitince mi ?
canım ilk kullanım adet BİTTİKTEN 7 gün sonra 15 gün kullanılacak 2. ay sen bugün adet oldun 24 nisan bunu 24 mayıs olarak hesaplıycaksın 10 gün evvel yani 14 mayısta başla günde 2 defa 7 gün uygula kardeşim

Ben pko lu olduumu 5 -6 ay önce eöğrendim.dr rahmin temiz ama pko dan dolayı geç gebelik ya da kısırlık olabilir dedi.ben de karamsar bi yapım olduu için çocuğum olmıcak die dolaşıyodum ortalarda.neyse martta soğan kürünü aynen uyguladım.çalıştıım için okuldan gelince ve yatmadan önce kullandım.ve şuanda 5 haftalık gebeyim :) düşük riskim varmış ama inş düşmez :KK43: aynı zamanda tip 1 diyabet hastasıyım.bu hamilelik zor geçecek ama inş sonu güzel olur.Soğan kürünü hafife almamak lazım. bi de ben en son isyanlı kelimeler söylemştm evde her hastalık niye bende var diye :KK43: sonra gebe olduumu öğrendim ama çok utanıyorum.Rabbm inş beni cezalandrmaz :KK43:
hayırlısı olsuun inşallah arkadaşım gözün aydın darısı başımıza inşallh bol bol dua et şükret inşallah bebeğin senden hiç ayrılmaz dinlen izin filan al bari... ilk aymı kaldın hamile canım soğan suyunu içtiğinde

canım ilk kullanım adet BİTTİKTEN 7 gün sonra 15 gün kullanılacak 2. ay sen bugün adet oldun 24 nisan bunu 24 mayıs olarak hesaplıycaksın 10 gün evvel yani 14 mayısta başla günde 2 defa 7 gün uygula kardeşim

ama cnm 14 mayıs için tam yumurtIama dönemim nerdeyse bu adetim bittikten sonra başIasam ne oIur
yine günde 1 bardak içerim 15 gün
maydonoz süt buharıda yaparım
eIimden ne geIirse yaparım işte :KK14:
eşime de içireyim 10 gün napaIım bide onu denesin içerse
pharmatom ne için peki ? siz faydasını gördünüz mü?:26:

öncelikle tebrik ederim :nazar: ve sağlıklı bir gebelik dilerim sana! darısı başımıza! soğan kürünü kaç ay uyguladın acaba?

rabbim sağIıkIa kucagına aImayı nasip etsin darısı başımıza inşaIIah:nazar:

" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "

kızIar nukaıgımın duasını okudunuz mu bugün
Iütfen ihmaI etmeyeIim
nukra inşaIIah duaIarımız kabuI oIur arkadaşım

Hoşgeldin tatlım...
Seni ateş topiğinden tanıyorum... Bende ateş takibi yapıyorum kızlarda sağolsunlar yorumluyorlar...
Sanada soğan şifa olsun ınsallah :KK16:
Bebeğin gelsin hemen :KK16:

hoşbuldum canım evet ateş takibi soğan kürü ne bulursam yapıyorum bu ay inşallah bebişim fazla bekletmez geliverir :KK16:
soğana karşı antipatim vardı hayatta içemezsin sen falan diyenler oldu ama bana tadı o kadarda kötü gelmedi biraz ılıyınca içiyorum sabah bir dikişte içmiştim az önce 5-6 yudumda içtim arkasından bi kaşık yoğurt yedim bitti gitti :KK16:

hayir oyle degil. artik adet bitiminin 2. gunleri baslaniyor. sitede de degisti lutfen kizlar artik eski seyi yazmayin. bakiniz saracoglunun sitesinde yazan yeni bilgiyi buraya kopyaliyorum.

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "

kızIar nukaıgımın duasını okudunuz mu bugün
Iütfen ihmaI etmeyeIim
nukra inşaIIah duaIarımız kabuI oIur arkadaşım

ben okudum canım :)))

hoşbuldum canım evet ateş takibi soğan kürü ne bulursam yapıyorum bu ay inşallah bebişim fazla bekletmez geliverir :KK16:
soğana karşı antipatim vardı hayatta içemezsin sen falan diyenler oldu ama bana tadı o kadarda kötü gelmedi biraz ılıyınca içiyorum sabah bir dikişte içmiştim az önce 5-6 yudumda içtim arkasından bi kaşık yoğurt yedim bitti gitti :KK16:

aI benden de okdr hiç sevmem soğan bıçağın değdigi soganIa başka bişey kesip yiyemem o derece
ama bebeğim geIsin diye nasıI içtim bi dikişte gözümü karartıp
bakaIım daha neIer yapacagız ama rabbim aratmasın inşaIIah

hayir oyle degil. artik adet bitiminin 2. gunleri baslaniyor. sitede de degisti lutfen kizlar artik eski seyi yazmayin. bakiniz saracoglunun sitesinde yazan yeni bilgiyi buraya kopyaliyorum.

canım ozman ben şimdi 2.küre de adet bitince başIıyorum değiImi ?
sence başIayımmı rahim duvarını inceItiyor dediIer kafm karıştı
hani bide bnde sorun yok
adetIerimde düzenIi içsem mi içmesem mi kararsız kaIdım:26::26:

benim de bugun 30. gunum

ya bende kesin kist oldu bu ay yaa iki taraftan karnima dokunuyorum yuvarlak yuvarlak seyler geliyo elime. ufff adette olcak gibi degilim. moralim sifir.

halbuki de 21 gun yaptim sogani yani oyle kisa da yapmadim ama niye boyle oldu bilmiyorum.

canım ozman ben şimdi 2.küre de adet bitince başIıyorum değiImi ?
sence başIayımmı rahim duvarını inceItiyor dediIer kafm karıştı
hani bide bnde sorun yok
adetIerimde düzenIi içsem mi içmesem mi kararsız kaIdım:26::26:

ya simdi sende pcos yoksa, hormonal bi bozukluk yoksa, iltihap felan da yoksa yapman cok da gerekli degil gibi.

saracolgu keciboynuzu kurunu sabirla en az 6 ay yapmali diyor. sne pekmez olarak diil de saracoglunun tarif ettigi gibi icir esine. caksiri birak keciboynuzunu yap bence.
ben sitesinin ziyaretci bolumunu okurken gormustum bi adama boyle demis 4. ayinda esi hamile kalmis.

benim esimde sorun yok ama ben bulsam icirirdim.

X