Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sirincim hergun katilmak isteyenler icin bi dua okuyalim dedik ama duanin ne olmasi konusunda karar veremedik.simdilik kirazagacim sercem ve ben katilimciyiz istersen senide ekleyim.

hilal canım ya bisey sorcam sendede gaz gibi karın agrısı gibi oldumu korkuyorum ya karnım sis böyle ne bileyim anlam veremedim benim adet belirtimde olmazdı ama göğüs uclarım acıyo

Bende gaz vardı ama ben 5 gün adet sancısı çektim devamlı yattım yani seni ümitlendirmek istemem ama sanki var gibi ayni şeyleri yaşıyoruz gibi geldi bana göğüslerim daha yeni yeni açıyor bekleyelim ve gorelim inşallah vardır dua et bol bol

bilmiyorum canım ya internetten nasıl bakılıyo bilen varmı

tamam canim ben yarin okurum ikinizi tutub okumaliyim dimi ve hangi duayi okumaliyim onu yazin lutfen tum icdenliyimle okuyucam insallah 3muzde birden kaliriz hamile

Canim bak söyle yapicaz yarin senin icin ben ve kirazagacim okucak sonraki gun sen ve ben kirazagacima persembe bana sen ve kirazagacim okucak. Yani okunack kisi sirasiyla sen kirazagacim ve ben anladinmi talim. Niyetimizde soyle olur mesela Allahim sercem kuluna hayirlisiyla bereketiyle bebegini saglikli sihhatli ver rabbim deriz. Dua yasin suresi olsun olurmu kuran in kalbi.ustunede allhin 99 Adini okuyalum bitirelim uyarmi canim.

ben 10cu gunumde test yaptim hicbirsey filan cikmadi yok demekki silikde cikmadi yani

anlamadim qaliba :26: yarin ben okuyucam yasin suresi kirazagacina ve yarin sende okuyucaksin kirazagacine oylemi...karisik oldu sonra peki kim kime okuyucak ben 3cu gun burda olmuyucam ben yarin okuyum kime?

anlamadim qaliba :26: yarin ben okuyucam yasin suresi kirazagacina ve yarin sende okuyucaksin kirazagacine oylemi...karisik oldu sonra peki kim kime okuyucak ben 3cu gun burda olmuyucam ben yarin okuyum kime?

birde esas adlari diyipte okmaliyiz onu verelimmi? dua okurken anne adida soylenmeliymis mesela sercem cercecik kizi icin okuyorum bu duani diyip de yani asil adlarla

Sali gunu ben ve kirazagacim sana niyet edip okucaz
Carsamba ben ve sen kirazagacima
Persembe sen ve kirazagacim bana okucak simdi anladin mi?

Senin zamanin yoksa yrin bi kere bana bi kere kirazagacima okuyabilirisn.yani 1yasin allahin 99ismi bana
1yasin allahin 99ismi kirazagacima
Bizde sana okuruz olumu canim.
Simdi anladin dimi kuzum

bence herkes yasin duasi okuyor bizde sekine duasi okuyalim cok tesirli bir dua ve okunus kaydalari var netden baka bilirsiz cok guzel dua ne dersiz 4muz icin ssrin de dahil olmakla okuyalimmi bu duani 19 ayetden olusuyor ve niyyet ucun okunan duaymis peygemberlerimizden kalmis ve fezileti buyukmus

Sekine duasimi? Duymadim ama bakarim internetten.sirin kirazagacim yrn haberleselim yazin bana. Anne adi
Olmasi sart diyorsan onuda yazariz ozel mesajdan

evetttttt anlaaaaadim canim simdi anladim ben dediyimide dusun istersen... yok dersende yarin ben okuyum sizin icin Ssirin icinde okuyucam onuda eklememizi istemisb allahin 99 adinida okurum Allah kebul edir insallah... benim bu aya olan tum umudim gitmis durumda

Sercem nasil okuyacagini anladin dimi sekerim.sirinde katilirsa 3 sekine okucan her birimize 1tane.

Bende bi dua dicem ama ne dersiniz gece kalkıp 2rekat Allah rızası icin namaz kılınır namazın sonunda secdeye kapanıp Allah ım dilegimi Hazreti Ebubekr efendimizin hatrına kabul et denir geceleri sırayla kalkıp hepimize dua ederiz olurmu

Sekine duasimi? Duymadim ama bakarim internetten.sirin kirazagacim yrn haberleselim yazin bana. Anne adi

bugun veya yarin siz yazin bana adlarinizi ozelden anne adlarinida ben yarin basliyim kimler yazicak sen kirazagacim birde sirin bende size yazarim anlasdikmi?

soğan kürü bu kAdar işe yarıyo demek çok şaşırdım yeni gördüm burayı allah yardımcınız olsun
bende erken menopozdayım malesef.soğan kürünü daha düzenli yapıcam bundan sonra

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldim araniza ben gecen ay sogan kuru uyguladim bu ay 17 s'nde adet gunumdu 20 s'nde adet oldum ve surekli siyah geliyo afedersiniz sildi[imde kan geliyo pette hep siyah var arkadaslar yardim ederseniz sevinirim saglikla kalin...

Bu şekilde deuamlı yapılan dua Allah ın izniyle kabul olurmus bide gece yapılıyorya daha kıymetli

Sekine duasi ve Allahin 99 adi
Sercem kirazagaci mybaby ssirin
Sali sercem bize okucak vakti yokmus onun
Sali bizde serceme okuyalim
Carsamba kirazagacima okucaz
Peesembe bana okunacak
Cuma ssirine okunacak
Tamam midir?

bugun veya yarin siz yazin bana adlarinizi ozelden anne adlarinida ben yarin basliyim kimler yazicak sen kirazagacim birde sirin bende size yazarim anlasdikmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…