Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bu şekilde deuamlı yapılan dua Allah ın izniyle kabul olurmus bide gece yapılıyorya daha kıymetli
Simdi sercem in vakti yok yola cikacak birdahakine boyle yapariz olurmu canim. Listenin sonuna senide ekliyorum ozaman cumartesi sana okunacak.son halini yrn guncellerim ben.

Son düzenleme:
Sekine duasi ve Allahin 99 adi
Sercem kirazagaci mybaby ssirin
Sali sercem bize okucak vakti yokmus onun
Sali bizde serceme okuyalim
Carsamba kirazagacima okucaz
Peesembe bana okunacak
Cuma ssirine okunacak
Tamam midir?

evet canim bu karari verdiyine sevindim cok guzel dua diymi okuyalim buda bizlerden bu siteye yadigar kalir bu dua hepimize ugurlu olucak buna cani
gonulden inaniyorum cok guzel dua lutfen okuyun kimse kimseyi ihmale vermesin kardes gibi yapsin okusun Allahda duysun bizi tez bir
zamanda bizede evlat yetirsin versin :KK16:

Simdi sercem in vakti yok yola cikacak birdahakine boyle yapariz olurmu canim. Listenin sonuna senide ekliyorum ozaman cumartesi sana okunacak.son halini yrn guncellerim ben.

ben hergun okurum vaktim var sadece burda yazdiklarinizi okuyamiyicam okadar her gece okunmalisa
okuyum her gece ben sizlere sizde bana okuyun illk okudugunuz gun abdest kusul alin lutfen bu duamiz temiz kalbimiz gibi temizde iletilsin rabbime :KK16:

evet canim bu karari verdiyine sevindim cok guzel dua diymi okuyalim buda bizlerden bu siteye yadigar kalir bu dua hepimize ugurlu olucak buna cani
gonulden inaniyorum cok guzel dua lutfen okuyun kimse kimseyi ihmale vermesin kardes gibi yapsin okusun Allahda duysun bizi tez bir

arkadaslar adetliyken okunuyomu sakine duasi acaba okunuyosa bede okuyayim sizin icin

Canim rabbimin kapisindan baska kapi varmi dualarimizi duyar rabbim kabul etsin hepimizinkini.nukrada katilcak senin 4 oldu yola cikmadan bitirirsin sende. Suan telefndan giriyorum ozelden msj atamiyorum yrn yazcam anne adimi ve kendi adimi. Birbirinize anneadi ve adinizi yazin kizLar
Nukra sercem kirazagacim sirin ve be tabiki.

Bu şekilde deuamlı yapılan dua Allah ın izniyle kabul olurmus bide gece yapılıyorya daha kıymetli

bunuda yapariz sekine duasi bitsin yapalim bir ara vererik 3gun filan sonra gece namazini yapariz ama yarinnan itibaren sekine duasi okunucak bilmeyenler internettden baksinlar lutfen okunus kaydalari var ordas cok mucizevi dua diyorlar listeyi gorellimm lutfen yeniden kim olucak :26:

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldim araniza ben gecen ay sogan kuru uyguladim bu ay 17 s'nde adet gunumdu 20 s'nde adet oldum ve surekli siyah geliyo afedersiniz sildi[imde kan geliyo pette hep siyah var arkadaslar yardim ederseniz sevinirim saglikla kalin...

Canim kurle birlikde ilac felan icmismiydin kur oyle yapmaz belki basqa birsey yapmis? :26:

katilanlar kim ozelden adinizi atin lutfen...listeyi yazin lutefen bekliyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiizzllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Canim rabbimin kapisindan baska kapi varmi dualarimizi duyar rabbim kabul etsin hepimizinkini.nukrada katilcak senin 4 oldu yola cikmadan bitirirsin sende. Suan telefndan giriyorum ozelden msj atamiyorum yrn yazcam anne adimi ve kendi adimi. Birbirinize anneadi ve adinizi yazin kizLar
Nukra sercem kirazagacim sirin ve be tabiki.

canim ben sana atdim ozelden nukraaaaaaaaaa kirazagacim ssrin nerdesiz atsaniza adinizi anne adinizi bekliyorum

Tlfndan giriyorum özel msj atamıyorum ben ayşegül annemde zübeyde oldumu:-)

sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua
evet arkadaşar nasıI okuyacağımızı bu Iinkten bakarak çözebiIirsiniz.
şimdi günceI Iisteyi yapıyorum
katıIanIar: sercem nukra kirazagacım ssirin mybaby24
arkadaşIar sıra yapmıyorum ozaman 5 kişiyiz herkes kendi hariç 4 kişiye sırasıya okusun 1 defa
anne adı ve kendi adınızı yazın özeIden katıIanIara ben yrn hepiniz için sırasıyIa başIıcam sekine duasına ve AIIah ın 99 adını
anIaşıImayan bişey var mı ?

Tlfndan giriyorum özel msj atamıyorum ben ayşegül annemde zübeyde oldumu:-)
tatIm adetin bitince bize okursun sende sorun değiI...
duaIarın gücü kudreti yeterki istemesini biIeIim rabbim geri çevirmesin duası kabuI oIan kuIIarından eyIesin cümIemizi

sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua
evet arkadaşar nasıI okuyacağımızı bu Iinkten bakarak çözebiIirsiniz.
şimdi günceI Iisteyi yapıyorum
katıIanIar: sercem nukra kirazagacım ssirin mybaby24
arkadaşIar sıra yapmıyorum ozaman 5 kişiyiz herkes kendi hariç 4 kişiye sırasıya okusun 1 defa
anne adı ve kendi adınızı yazın özeIden katıIanIara ben yrn hepiniz için sırasıyIa başIıcam sekine duasına ve AIIah ın 99 adını
anIaşıImayan bişey var mı ?

yarin hepimiz okuyalim o zaman hepimiz kendimiz haric 4 kisiye okuyalim

katilanlar kim ozelden adinizi atin lutfen...listeyi yazin lutefen bekliyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiizzllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

kızlar benıde katarmısınız feriha ismim ozeline atamıyorum sercem daha yenı uyeyım cunkum:)sekıne duasını bılıyorum kızlar buyuk cesen de var ve kesınlıkle ısabetlı bır dua dır ....

kızlar benıde katarmısınız feriha ismim ozeline atamıyorum sercem daha yenı uyeyım cunkum:)sekıne duasını bılıyorum kızlar buyuk cesen de var ve kesınlıkle ısabetlı bır dua dır ....

tmm tatIım senide katıyoruz ve 6 kişi oIuyoruz
cumaya kdr okursun 5 kişiye bizde sana okuyacagız
anne adını da yazarsan iyi oIur cnm

Tlfndan dogru özel msjlar görünmüyor sayfaya yazmanız gerekecek ben yazdım bisey olurmu ki?

X