Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

az once gıttım doktorun kapısında beklerken bayılcam sandım ebe labrotuarı aradı ama sonuc cıkmamıs carsambaya kaldı negatif çıkmasında ben beklerim
insallah bakalım yarın tatil ya

ay canim anliyorum seni en cok anlayardanim bekle sabir eden dervis muradina ermis derler ya sende oyle olucaksin :KK16:

Hehehe insallah canim.
Agzindan bal damliyo masallah
Ben olayimm biriside hayirlisiyla
Sercem kizma tmmi ben olayim dedim diye :))))) iyiki varsiniz yaaa

olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr neden olmasın bir bakmış mi,nik kele beğin sürpriz yapar anneye allahım hayırlsını versin arkadaşım bol dua allahın izniyle olucak ::))

Anneolmak carsambaya cok var gibi duruyo ama yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop bebiş haberini alcaz....

Kizlar bu dua isini sercemden baska kimse onemsemiyormu acaba fikrinizi alsam bi iyi olcak. Yada ben sercem e sercem bana okucak bu gidisle.hadi sizde katilin kizlar rabbum baskasi icin iyi dileyene kendisine kat kat iyisini nasp edermiş.

Yaklasik 2 3 gun snra adet olmam gerek ama goguslerde herzaman olan dolgunluk yok nedense hic acimiyorda. Ama karnim davul gibi bu siskinlik de adet belirtisi olabilir hadi bakalim safak 2 gell bebisimmm gellll sevindir bizi artik

Yaklasik 2 3 gun snra adet olmam gerek ama goguslerde herzaman olan dolgunluk yok nedense hic acimiyorda. Ama karnim davul gibi bu siskinlik de adet belirtisi olabilir hadi bakalim safak 2 gell bebisimmm gellll sevindir bizi artik

bende de oyle karnim davul ve karnimin alti sabah cok agriyordu dun gecede oyleydi hadi hayirlisi...benim adete 9gun var hala gecmek bilmiyoki gunler bende birguzel test yapiyim :26:

olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr neden olmasın bir bakmış mi,nik kele beğin sürpriz yapar anneye allahım hayırlsını versin arkadaşım bol dua allahın izniyle olucak ::))

Ayyy insallah cnm yaa valla hepimiz hamis olsak diger hamis topiklerinde bebislerimizin yaramazliklarini biciriklarini anlatsak uyyy cok canim cekti bak simdi ne guzel olurdu dusundumde

Ayyy insallah cnm yaa valla hepimiz hamis olsak diger hamis topiklerinde bebislerimizin yaramazliklarini biciriklarini anlatsak uyyy cok canim cekti bak simdi ne guzel olurdu dusundumde

ben adet olucam gibime geliyo cunki karnim hep siser adete yakin yine sis iste ya canim dua isi ne oldu bugun kara ver olmazsa sen bana bende sana okuruz gonlu cekende bugun gelsin artik bende dua edicem desin bekliiiyooooooooooooooooooruuuuuuuz

Anneolmak carsambaya cok var gibi duruyo ama yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop bebiş haberini alcaz....

Kizlar bu dua isini sercemden baska kimse onemsemiyormu acaba fikrinizi alsam bi iyi olcak. Yada ben sercem e sercem bana okucak bu gidisle.hadi sizde katilin kizlar rabbum baskasi icin iyi dileyene kendisine kat kat iyisini nasp edermiş.

ben de katilirim yapalim

Kizlar sizden baska katilan yok sanirim ozaman yarin sercem e okuyalim carsamba kirazagacima persembe bana.niyetimizi allahim kabul etsin. Dua olarak ne olsun peki ben krr veremedim? Baska katilcak varsa yazsin

karnım agrıyo sanki yada afedersiniz gazım mı var ya icerde ne oluyo korkuyorum sonucu bi öğrenseydim :KK43:

Kizlar sizden baska katilan yok sanirim ozaman yarin sercem e okuyalim carsamba kirazagacima persembe bana.niyetimizi allahim kabul etsin. Dua olarak ne olsun peki ben krr veremedim? Baska katilcak varsa yazsin

Tatlım ne duası kaçırmışım ben konuyu kafam karışık :KK43:
Ne okuyoruz... Bende katılmak isterim...

karnım agrıyo sanki yada afedersiniz gazım mı var ya icerde ne oluyo korkuyorum sonucu bi öğrenseydim :KK43:

Canım merak etme
Telaş etme diyecem ama heyecanın son noktadadır eminim... Hayırlısıyla geldi inşallah canım... Bol bol dualar et... Çarşamba alacaksın sanırım sonucu... Ama internet de bakılıyormuş galiba canım
Tc numaranla bir araştır istersen belki girmişlerdir sisteme...

tamam canim ben yarin okurum ikinizi tutub okumaliyim dimi ve hangi duayi okumaliyim onu yazin lutfen tum icdenliyimle okuyucam insallah 3muzde birden kaliriz hamile

X