tmm canım ssirin ve kirazgacımda yazsın tamamdır
aceesi yok cumaya kdr okuruz işte fırsat oIdukça
attıgım Iinkte çok güzeI anIatmış nasıI okunacagı
sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua
tmm tatIım senide katıyoruz ve 6 kişi oIuyoruz
cumaya kdr okursun 5 kişiye bizde sana okuyacagız
anne adını da yazarsan iyi oIur cnm
Tlfndan dogru özel msjlar görünmüyor sayfaya yazmanız gerekecek ben yazdım bisey olurmu ki?
evet canim ayrin yapalim ki birden duyulsun sesimiz 4 kisiyiz neki ben yarin okuyucam sende oku geri kalanda cumaya kadar okusun ne dersin ve ya sirasiyla yapalim yarin ikimiz obur gun kiraz agaci sirin bide boylede olur bence
Bende gaz vardı ama ben 5 gün adet sancısı çektim devamlı yattım yani seni ümitlendirmek istemem ama sanki var gibi ayni şeyleri yaşıyoruz gibi geldi bana göğüslerim daha yeni yeni açıyor bekleyelim ve gorelim inşallah vardır dua et bol bol
zeliha cnm
sagolun
evet canim ayrin yapalim ki birden duyulsun sesimiz 4 kisiyiz neki ben yarin okuyucam sende oku geri kalanda cumaya kadar okusun ne dersin ve ya sirasiyla yapalim yarin ikimiz obur gun kiraz agaci sirin bide boylede olur bence[/QU
kızlar soylede yapabılırız daha tesırlı olmazmı, mesela kısılerı sıraya koyalım mısal yarrın serceme katılanların hepsı dua etsın yanı yarın sercemın gunu
dıger gun sıradakı kısıye yıne herkes dua etsee nasıl olur
yok oImaz ya ne oIacak adım MutIu Anne adım Fatmana
6 kişi oduk canım maşaIIah bize
sercem1 maybaby24 ferideei ssirin kirazağacım nukra
lutfen mybaby cavap ver burdan yazalimmi liste uzere mesela sercem-aaaaaaaa
mybaby-aaaaaaaaa
nukra-aysegul
devaminida yazalim tamamlayalim nerdersin komutanim? :26:
evet canim ayrin yapalim ki birden duyulsun sesimiz 4 kisiyiz neki ben yarin okuyucam sende oku geri kalanda cumaya kadar okusun ne dersin ve ya sirasiyla yapalim yarin ikimiz obur gun kiraz agaci sirin bide boylede olur bence[/QU
kızlar soylede yapabılırız daha tesırlı olmazmı, mesela kısılerı sıraya koyalım mısal yarrın serceme katılanların hepsı dua etsın yanı yarın sercemın gunu
dıger gun sıradakı kısıye yıne herkes dua etsee nasıl olur
supeeeeeeeeeeeeeer olur bence oyle yapalim ilk kim yazin 1,2,3,4,5,6 diye siralayalim
zeliha cnm
sagolun
supeeeeeeeeeeeeeer olur bence oyle yapalim ilk kim yazin 1,2,3,4,5,6 diye siralayalim
O zaman sonradan katılanı sıraya koyarız ve bunu güncellemek lazım hergün
anne adinida yazin lutfen
Bence dua yapacaklar listemiz uzar çogalırız katılan arkadaslar olur tahminim yani programlamak zor olur gibi hergün okusak hepimiz olmaz mı bi fikir sadece
evet cnm sercem kardesten Allah razı olsun .. bu cok ıyı oldu hergun guncellemek lazım evet
bizde uzatmariz 10kisi olursa durdururuz yarina kadar kapaticagiz listeyi
evet cnm sercem kardesten Allah razı olsun .. bu cok ıyı oldu hergun guncellemek lazım evet
sagolun canlar hepimizden Allah razi olsun cunki bizim coklugumuz duamiz hergun artmasina sebeb 10gun veya kac gun olursa olsun kac gonulden bu dua cikicak simdi Allah duysun hepimizide hamile kalalimda burda sukur namazina sira yapalimyapariz diymi kim kalirsa hamile sukur namazi kilar 2 ruketdir kildikmi bu yeter sukrumuz hep dilimizde olsun
aynen canım Iiste uzayabiIir ama ozaman yeniIeriz herkes yardımcı oIsun işte fikirIeirnizi verin meseIa ben sekine duasını biImiyordum baktım çok hoşuma gitti
birbirimize yardımcı oIaIım her konuda...