Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet canim ayrin yapalim ki birden duyulsun sesimiz 4 kisiyiz neki ben yarin okuyucam sende oku geri kalanda cumaya kadar okusun ne dersin ve ya sirasiyla yapalim yarin ikimiz obur gun kiraz agaci sirin bide boylede olur bence

Tlfndan dogru özel msjlar görünmüyor sayfaya yazmanız gerekecek ben yazdım bisey olurmu ki?

yok oImaz ya ne oIacak adım MutIu Anne adım Fatmana

evet canim ayrin yapalim ki birden duyulsun sesimiz 4 kisiyiz neki ben yarin okuyucam sende oku geri kalanda cumaya kadar okusun ne dersin ve ya sirasiyla yapalim yarin ikimiz obur gun kiraz agaci sirin bide boylede olur bence

6 kişi oduk canım maşaIIah bize
sercem1 maybaby24 ferideei ssirin kirazağacım nukra

lutfen mybaby cavap ver burdan yazalimmi liste uzere mesela sercem-aaaaaaaa
mybaby-aaaaaaaaa
nukra-aysegul
devaminida yazalim tamamlayalim nerdersin komutanim? :26:

insallah bekleyelim görelim canım insallah vardır meleğim meleklerini bekleyen tüm anne adayları siz uyurken melekleriniz kendilerine yer yapsınlar insallahhh canı gönülden herkese diliyorum sonrada kendime iyi geceler renkli rüyalar hilalcim sende meleğine sarılda uyu ) sarılcak kadar yok ama varlıgı yeter

yok oImaz ya ne oIacak adım MutIu Anne adım Fatmana

6 kişi oduk canım maşaIIah bize
sercem1 maybaby24 ferideei ssirin kirazağacım nukra

sercem- Aypara anne adim Bahar
mybaby- Mutlu anne adi Fatmana
nukra-Aysegul anne adi Zubeyde
gerisini bekliyorum 3kisiyi yazin canlar

Bence dua yapacaklar listemiz uzar çogalırız katılan arkadaslar olur tahminim yani programlamak zor olur gibi hergün okusak hepimiz olmaz mı bi fikir sadece

Bence dua yapacaklar listemiz uzar çogalırız katılan arkadaslar olur tahminim yani programlamak zor olur gibi hergün okusak hepimiz olmaz mı bi fikir sadece

bizde uzatmariz 10kisi olursa durdururuz yarina kadar kapaticagiz listeyi

söyIediğin çok mantıkIı geIdi kuIagıma ozaman şöyIe yapıyorum şimdi
KatıIanIar :
Mybaby24 Sercem1 Ssirin Nukra Kirazagacım Ferideei

22 nisan pazartesi SERCEM e Adı: Aypara Anne adı Bahar
23 nisan saIı NUKRA ya Adı: AyşegüI Anne adı Zübeyde
24 nisan perşembe mybaby24 Adı:MutIu Anne adı Fatmana
25 nisan cuma Ferideei Adı: Feriha Anne adı ZeIiha
26 nisan cumartesi ssirin e
27 nisan pazar kirazagacıma

her gün bi kişiye sırasıyIa okuyaIım bu sırayı not aIın
sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua burdan bakın nasıI okunduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…