az once gıttım doktorun kapısında beklerken bayılcam sandım ebe labrotuarı aradı ama sonuc cıkmamıs carsambaya kaldı negatif çıkmasında ben beklerim
insallah bakalım yarın tatil ya
ya luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutfen bunlardan biride ben oluyum 3 ay cok uzun sure
Hehehe insallah canim.
Agzindan bal damliyo masallah
Ben olayimm biriside hayirlisiyla
Sercem kizma tmmi ben olayim dedim diye :))))) iyiki varsiniz yaaa
ay canim anliyorum seni en cok anlayardanim bekle sabir eden dervis muradina ermis derler ya sende oyle olucaksin
Yaklasik 2 3 gun snra adet olmam gerek ama goguslerde herzaman olan dolgunluk yok nedense hic acimiyorda. Ama karnim davul gibi bu siskinlik de adet belirtisi olabilir hadi bakalim safak 2 gell bebisimmm gellll sevindir bizi artik
olabilirrrrrrrrrrrrrrrrr neden olmasın bir bakmış mi,nik kele beğin sürpriz yapar anneye allahım hayırlsını versin arkadaşım bol dua allahın izniyle olucak ::))
Sercem yapma test cok erken bak daha.bekle guzel arkafasim beni dinle sen
Ayyy insallah cnm yaa valla hepimiz hamis olsak diger hamis topiklerinde bebislerimizin yaramazliklarini biciriklarini anlatsak uyyy cok canim cekti bak simdi ne guzel olurdu dusundumde
Anneolmak carsambaya cok var gibi duruyo ama yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop bebiş haberini alcaz....
Kizlar bu dua isini sercemden baska kimse onemsemiyormu acaba fikrinizi alsam bi iyi olcak. Yada ben sercem e sercem bana okucak bu gidisle.hadi sizde katilin kizlar rabbum baskasi icin iyi dileyene kendisine kat kat iyisini nasp edermiş.
dur bakalim daha var adetine hemen pes etme
canim nasilsin? bir sey sorucam sen idrar testini adetine kac gun kala yapmisdin?
10 gün kala canım
silik cikmisdi diymi?
Kizlar sizden baska katilan yok sanirim ozaman yarin sercem e okuyalim carsamba kirazagacima persembe bana.niyetimizi allahim kabul etsin. Dua olarak ne olsun peki ben krr veremedim? Baska katilcak varsa yazsin
karnım agrıyo sanki yada afedersiniz gazım mı var ya icerde ne oluyo korkuyorum sonucu bi öğrenseydim
Kizlar sizden baska katilan yok sanirim ozaman yarin sercem e okuyalim carsamba kirazagacima persembe bana.niyetimizi allahim kabul etsin. Dua olarak ne olsun peki ben krr veremedim? Baska katilcak varsa yazsin