Dayanamadık kızlar ya(( eşimde bende çok istiyoruz zaman bir türlü geçmiyor sabahı bekleyemedim bile 4 gün yada 10 gn nasıl bekleyebilirdim ki aldım negatifi oturdum işte şimdi model bozuk uyuyunca kendime gelirim belki... Öpüyorum sizleri ilginiz için çok teşekkür ederim... Allah'a emanet olun arkadaşlar...
evet geliyor bir gebelik haberi dahaaaaaaaaaaaaaaaa 1 hafta içinde sankime içime yine doğdu..2 kişiden gelebilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hehehe insallah canim.evet geliyor bir gebelik haberi dahaaaaaaaaaaaaaaaa 1 hafta içinde sankime içime yine doğdu..2 kişiden gelebilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne oldu sana canim? Hafifleyen nedir ben tlfndan giriyorum gormedim onceki msjlarini.sıkma o tatli canini rabbim büyükhamilemiyim bilmiyorumki yarın bidaha test yapcam hafifledi gercekden((((((( morelim cok bozuk
Hehehe insallah canim.
Agzindan bal damliyo masallah
Ben olayimm biriside hayirlisiyla
Sercem kizma tmmi ben olayim dedim diye :))))) iyiki varsiniz yaaa
hamilemiyim bilmiyorumki yarın bidaha test yapcam hafifledi gercekden((((((( morelim cok bozuk
Biraz sinirlisin galiba yorumun için teşekkür ederim iyi geceler
evet geliyor bir gebelik haberi dahaaaaaaaaaaaaaaaa 1 hafta içinde sankime içime yine doğdu..2 kişiden gelebilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İnsallah tatlim benim hepimizin istegi ayni.aslinda bi dua organize etsek nasil olur.her gun 1 kisiye 1 dua okuyalim sirayla mesela cok da guzel olur.allahim sercem kuluna diledigini hayorlisiyla ver niyetiyle okuruz sevap olur hem ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum bunla ilgili
su mujdeye kendimi dahil edemiyorum bile
ins vardir haberleri gelen. biri anneolmak olabilir zaten silik cikiyodu testleri. bakalim 2. olacak mi gercekten. kim supriz yapacak.
bndede baş dönmesi ve mide bulantısı yok hiçbi zaman olmayadabilir bu anormal değil. herkesin farklı geçiyor böyle şeyleri takma kafana canım bebeğinde olumsuz etkilenir.
canim yaaa uzme kendini Allah buyukdur olurda bebisin car cabuk yuzun guler... bizde seni opuyoruz bitanem uzulmek yok ama tamammi?
canim yaa
test elindeyken beklemesi cok zor olur o yuzden adetin gecmeden alma derim. ben artik almiyorum da aldirmiyorum da testi; cunku olunca yapiosun ve illa ki bi beklentin oluyo.
kızlar merhaba
uzun zamandır yokum aranızda... bu sefer güzel haberler veremeyeceğim size... belkide bu sayfada buluşan herkese umut olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim... 6 haftalıktı ilk gittiğimizde kesesinive kendisini gördük, kalp atışını duymuştuk ama ama bir hafta sonra kanma bile değil gelen kahverengi bir akıntı geldi gittikki bebeğimin kalbi durmuş, kürtaj olmak zorunda kaldım... Allah ım bir daha bu kötü tecrübeyi yaşatmasın, yaşamayanlara da tattırmasın...