- 18 Mart 2013
- 648
- 48
10 gün kala canım
hilal canım ya bisey sorcam sendede gaz gibi karın agrısı gibi oldumu korkuyorum ya karnım sis böyle ne bileyim anlam veremedim benim adet belirtimde olmazdı ama göğüs uclarım acıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün kala canım
hilal canım ya bisey sorcam sendede gaz gibi karın agrısı gibi oldumu korkuyorum ya karnım sis böyle ne bileyim anlam veremedim benim adet belirtimde olmazdı ama göğüs uclarım acıyo
Canım merak etme
Telaş etme diyecem ama heyecanın son noktadadır eminim... Hayırlısıyla geldi inşallah canım... Bol bol dualar et... Çarşamba alacaksın sanırım sonucu... Ama internet de bakılıyormuş galiba canım
Tc numaranla bir araştır istersen belki girmişlerdir sisteme...
tamam canim ben yarin okurum ikinizi tutub okumaliyim dimi ve hangi duayi okumaliyim onu yazin lutfen tum icdenliyimle okuyucam insallah 3muzde birden kaliriz hamile
Bende gaz vardı ama ben 5 gün adet sancısı çektim devamlı yattım yani seni ümitlendirmek istemem ama sanki var gibi ayni şeyleri yaşıyoruz gibi geldi bana göğüslerim daha yeni yeni açıyor bekleyelim ve gorelim inşallah vardır dua et bol bol
Canim bak söyle yapicaz yarin senin icin ben ve kirazagacim okucak sonraki gun sen ve ben kirazagacima persembe bana sen ve kirazagacim okucak. Yani okunack kisi sirasiyla sen kirazagacim ve ben anladinmi talim. Niyetimizde soyle olur mesela Allahim sercem kuluna hayirlisiyla bereketiyle bebegini saglikli sihhatli ver rabbim deriz. Dua yasin suresi olsun olurmu kuran in kalbi.ustunede allhin 99 Adini okuyalum bitirelim uyarmi canim.
anlamadim qaliba :26: yarin ben okuyucam yasin suresi kirazagacina ve yarin sende okuyucaksin kirazagacine oylemi...karisik oldu sonra peki kim kime okuyucak ben 3cu gun burda olmuyucam ben yarin okuyum kime?
Sali gunu ben ve kirazagacim sana niyet edip okucazanlamadim qaliba :26: yarin ben okuyucam yasin suresi kirazagacina ve yarin sende okuyucaksin kirazagacine oylemi...karisik oldu sonra peki kim kime okuyucak ben 3cu gun burda olmuyucam ben yarin okuyum kime?
bence herkes yasin duasi okuyor bizde sekine duasi okuyalim cok tesirli bir dua ve okunus kaydalari var netden baka bilirsiz cok guzel dua ne dersiz 4muz icin ssrin de dahil olmakla okuyalimmi bu duani 19 ayetden olusuyor ve niyyet ucun okunan duaymis peygemberlerimizden kalmis ve fezileti buyukmus
Sali gunu ben ve kirazagacim sana niyet edip okucaz
Carsamba ben ve sen kirazagacima
Persembe sen ve kirazagacim bana okucak simdi anladin mi?
Senin zamanin yoksa yrin bi kere bana bi kere kirazagacima okuyabilirisn.yani 1yasin allahin 99ismi bana
1yasin allahin 99ismi kirazagacima
Bizde sana okuruz olumu canim.
Simdi anladin dimi kuzum
Sekine duasimi? Duymadim ama bakarim internetten.sirin kirazagacim yrn haberleselim yazin bana. Anne adi
Olmasi sart diyorsan onuda yazariz ozel mesajdan
Bende bi dua dicem ama ne dersiniz gece kalkıp 2rekat Allah rızası icin namaz kılınır namazın sonunda secdeye kapanıp Allah ım dilegimi Hazreti Ebubekr efendimizin hatrına kabul et denir geceleri sırayla kalkıp hepimize dua ederiz olurmu
Sekine duasimi? Duymadim ama bakarim internetten.sirin kirazagacim yrn haberleselim yazin bana. Anne adi
Olmasi sart diyorsan onuda yazariz ozel mesajdan