Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

günaydın erkenden gittim kan verdim bakalım yarın tatil inşallah yarınna kalmaz s.ocağındaki ebe sonuc çıkınca beni arıcakmıs haktan hepimiz için hayırlısı

kızlar merhaba
uzun zamandır yokum aranızda... bu sefer güzel haberler veremeyeceğim size... belkide bu sayfada buluşan herkese umut olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim... 6 haftalıktı ilk gittiğimizde kesesinive kendisini gördük, kalp atışını duymuştuk ama ama bir hafta sonra kanma bile değil gelen kahverengi bir akıntı geldi gittikki bebeğimin kalbi durmuş, kürtaj olmak zorunda kaldım... Allah ım bir daha bu kötü tecrübeyi yaşatmasın, yaşamayanlara da tattırmasın...

hilalcim hayırlı uğurlu olsun canım Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım gerçekten çok sevindim... dr a gittin mi lütfen geciktirmeden dr a git... herşeyini erkenden takip et kendine de çok dikkat et. benim de mide bulantım ve istifram olmamıştı ama kızların dediği gibi herkes de olacak diye bir şey yok derler... kendine stres yaratmamaya çalış canım. en iyisi kendime güveneceğin bi dr seeç ve düzenli bir şekilde takibini yaptır canım

çok geçmiş olsun..yazınızı okuyunca kendim yazmışım gibi hissettim..çünkü yazdıklarınızın aynısını kısa zaman önce bende yaşadım.allah sabır versin inş. ben de bi kaç ay deneyip olmayınca soğan kürünü denemiştim ve denediğim ay da hamile kalmıştım.sevincim ve heyecanım o kadar büyüktü ki anlatamam.ama nedense içimde garip bi huzursuzluk vardı ve hiç bir hamilellik belirtim yoktu. biran önce doktora gidip ultrasona girmek istedim ama ancak doktorum şehir dışında olduğundan 5 gün sonrasına randevu alabildim. o 5 günü heyecanla zorla geçirdim ve doktora gittiğimde benim hesabıma göre 8 haftalık olması gerekirken doktorum 5 haftalık olabileceğini kesenin görünmediğini ve geç döllenme olabileceğini söyledi..o an dünya başıma yıkıldı sanki..doktorun daha sonra söylediklerini hatırlamıyorum bile..o kadar üzülmüştüm ki beynim durdu sanki.. bi hafta sonra tekrar gelin demiş eşimden öğrendim diğer söylediklerini..neyse uzatmayayım.. daha 1 hafta dolmadan benim kahverengi kanamalarım başladı ve 3-4 gün sonraydı sanırım apar topar tekrar gittik doktora. sırada beklerken zaman geçmek bilmedi..ben artık kendimi kötü habere alıştırmaya çalışırken doktorum keseyi gördüğünü ve 6+1 yada 6+3 günlük olduğunu söyledi..o kadar sevindim ki sanki bana dünyaları vermişti.mutluluğumu anlatamam.bu defada gülmekten ve sevinmekten doktorum söylediğinin çoğunu anlamadım. o gün bana düşük olmasın diye bi iğne verdi ve hemen o gün birisini vurdurdum. bir haftada rapor verdi evde dinlen diye.. gerçektende kahverengi akıntılar kaybolmuştu ve bir hafta sonra sevinçle miniğimi görücem artık diye gittiğim kontrolümde doktorum gelişiminin durduğunu ve alınması gerektiğini söyledi..ben yine beynimden vurulmuşa dönmüştüm..doktor yine bişiler anlatıyor ve ben yine boş gözlerle bakıyordum..yani hamileliğimi öğrendikten sonra o bikaç haftayı böyle bi varmış bi yokmuş diye geçirdim ve sonunda da kürtaj olmak zorunda kaldım..rabbim inş bi daha yaşatmaz..şimdi bekleme süresindeyim..inş hayırlısıyla sizlerle birlikte rabbim bana da miniğimi tez zamanda nasip eder..acınızı tazeledim belki ama yazınızı okuyunca ben de yazmak istedim..

Son düzenleme:
kızlar merhaba
uzun zamandır yokum aranızda... bu sefer güzel haberler veremeyeceğim size... belkide bu sayfada buluşan herkese umut olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim... 6 haftalıktı ilk gittiğimizde kesesinive kendisini gördük, kalp atışını duymuştuk ama ama bir hafta sonra kanma bile değil gelen kahverengi bir akıntı geldi gittikki bebeğimin kalbi durmuş, kürtaj olmak zorunda kaldım... Allah ım bir daha bu kötü tecrübeyi yaşatmasın, yaşamayanlara da tattırmasın...

canımm benimm allah sabır versinn:KK43:( allahım yeniden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeni hamileliğinde tez zamanda olur inşallah.
şuan ne diyeceğimi bilmiyorum ama inan çook üzüldüm arkadaşım. bak bizlerde burda sabırla bekliyoruz yine umudumuzu hepberaber yakalıcaz
ozaman ilk duayı senin için yarlamak istiyorum kabul edersen?

ben hazirim yarinnan yapalim benim 2gun vaktim var haftanin 3cu gunu gidyorum irana iki gunde kime dersen okuyum ne dua dersen okuyum yapalim yapalim lutfen :KK9: ben yolculukda olurken sizde beni diyip okursuz orda doktora gidicem ve gitmeden dkr gitmeden once hamilelik haberimi aliyim diye dua edersiz luuuutfeeeen yapalim sen ayarla bizlerde uyqulayalim

canım benim senden başka msjıma cvp veren olmamış ama bence listeleyelim katılmak isteyenleri sonra sırasıyla hergün okuruz bi kişi için.
duanın ne olacagı konusunda fikrim yok dileklerin kabulu için fetih suresi var. meryem suresini çocugu olmayanlar okusun derler hep. yasin zaten kuran ın kalbi derler sizce hangi dua olsun ve kaç kişi katılabilir yazın bakalım ona göre ayarlayalım?

canım benim sanada çok çok geçmiş olsun yazılarını tüylerim dikn diken olark okudum:KK43:
hepimizin için hayırlısını diliyorum rabbimden inşallah sende en yakın zamanda yeniden müjdeli haberi verirsin
ve sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeğini
kimseyi ama kimseyi evlat acısıyla hasretiyle sınamasın yüce allah ım
onun gücü kudreti herşeyi yeter istemesini bilelim bol bol dua edelim

selamm arkadaşlarrrr bendee buay sogan kuru uygulayanlardanımm batımaa 7 yada 8 gün var sabah test yapyımm negatıf cıktııı :KK34::KK34::KK34::KK34:

erken gebelik testleri güvenilirdir değilmii hilal ongun kala yapmıştı ve cıkmıştıı demekki bendee yokkk değilmiii bi umut arıyorumm halaaa :KK53::KK53:

selamm arkadaşlarrrr bendee buay sogan kuru uygulayanlardanımm batımaa 7 yada 8 gün var sabah test yapyımm negatıf cıktııı :KK34::KK34::KK34::KK34:

erken gebelik testleri güvenilirdir değilmii hilal ongun kala yapmıştı ve cıkmıştıı demekki bendee yokkk değilmiii bi umut arıyorumm halaaa :KK53::KK53:

neden erkenden test yapıyorsunuzz :KK70:
yapmayın strese girmeyin bence
zaten varsa bile erken test negatif gösterebiliyor ve boşuna üzülmüş oluyorsunuz
üzmeyin yıpratmayın kendinizi böyle

neden erkenden test yapıyorsunuzz :KK70:
yapmayın strese girmeyin bence
zaten varsa bile erken test negatif gösterebiliyor ve boşuna üzülmüş oluyorsunuz
üzmeyin yıpratmayın kendinizi böyle

dayanamdımm yaaa ne biliyimm birdee kasık ağrılarımm batmalar felan olduu yurtlama dönemindenn sonraa bende umutlandımm yaptımm iştee:KK50::KK50::KK50:

kızlar merhaba

hilalcim hayırlı uğurlu olsun canım Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım gerçekten çok sevindim... dr a gittin mi lütfen geciktirmeden dr a git... herşeyini erkenden takip et kendine de çok dikkat et. benim de mide bulantım ve istifram olmamıştı ama kızların dediği gibi herkes de olacak diye bir şey yok derler... kendine stres yaratmamaya çalış canım. en iyisi kendime güveneceğin bi dr seeç ve düzenli bir şekilde takibini yaptır canım

canim ne diyecegimi gercekten bilmiyorum cok uzgunum cok uzuldum bende seni cok merak ediyordum bi ara yaziyordun sonra kayboldun cok uzuldum su an gercekten kendimi zor tutuyorum Allah sabir versin seni ahirette ilk o karsilayacak insallah tez zamanda Rabbim bir daha nasip etsin sana iyi dileklerin icin sagol Allah sana ve esine sabirlar versin kendine cok dikkat et

kuzum evet ben erken yaptim ama omrumden de omur gitti yani beklemek en iyisi erken gebelik testi kullanmadim ben normallerinden almistim ama siz siz olun bekleyin mesela benim adet gunumden 2 gun once paylasmistim resmini ikiside kopkoyu cikti ama ilk yaptigimda silik cizgiye bakacam diye gozlerim bozulmustu adet gununde yap testini veya adetin 1 -2 gun gecsin ole yap canim tabiki tavsiyem sen bilirsin yinede :))))))

canim ne diyecegimi gercekten bilmiyorum cok uzgunum cok uzuldum bende seni cok merak ediyordum bi ara yaziyordun sonra kayboldun cok uzuldum su an gercekten kendimi zor tutuyorum Allah sabir versin seni ahirette ilk o karsilayacak insallah tez zamanda Rabbim bir daha nasip etsin sana iyi dileklerin icin sagol Allah sana ve esine sabirlar versin kendine cok dikkat et

kuzum evet ben erken yaptim ama omrumden de omur gitti yani beklemek en iyisi erken gebelik testi kullanmadim ben normallerinden almistim ama siz siz olun bekleyin mesela benim adet gunumden 2 gun once paylasmistim resmini ikiside kopkoyu cikti ama ilk yaptigimda silik cizgiye bakacam diye gozlerim bozulmustu adet gununde yap testini veya adetin 1 -2 gun gecsin ole yap canim tabiki tavsiyem sen bilirsin yinede :))))))

evet ama iştee sabremedimm umutla beklemektensee yapım kurtuluyum dedimm ama negatıf cıktıı napalımm hayırlısı artıkk önümüzdekii maçlaraa bakcazzz:KK9::KK9::KK9:

kızlar merhaba

canim cok uzuldum Allah kimseye yasatmasin :KK50: allah sabir versin :KK50:

kızlar merhaba

canim cok uzuldum Allah kimseye yasatmasin :KK50: allah sabir versin :KK50:

canım benim sanada çok çok geçmiş olsun yazılarını tüylerim dikn diken olark okudum:KK43:
hepimizin için hayırlısını diliyorum rabbimden inşallah sende en yakın zamanda yeniden müjdeli haberi verirsin
ve sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeğini
kimseyi ama kimseyi evlat acısıyla hasretiyle sınamasın yüce allah ım
onun gücü kudreti herşeyi yeter istemesini bilelim bol bol dua edelim

amin inş yüce rabbim bi daha yaşatmaz..evet kimseye bi daha böyle şeyler yaşatmaz inş diyoruz her zaman ama işte dünya hali malesef ne ilk yaşayan biziz ne de son olacağız..bu durumda yapmammız gereken sabretmek ve herşeyin allahtan geldiğini bilerek kendimizi çok fazla yıpratmadan bu süreci atlatabilmek..ilk başlarda ben de çok kötüydüm ama sonra sonra insan kendini teselli etmeyi öğrenio galiba.. bi de galiba insanın başına böyle bişey gelince algıda seçicilik de oluyo ve etrafından sürekli bu konularla ilgili haberler duyuyor..şahsen benim öyle oldu.daha önce hiç böyle boş keseler, gelişim-kalp durmaları vs. duymamıştım ama şimdi benim başıma böyle bi olay geldikten sonra sürekli düşük haberleri duyuyorum hemde değişik değişik nedenlerden kaynaklanan düşükler ve bazıları ilerlemiş gebelikler.. ve duydukça da çok üzülüyorum ama kendi kendime de beterin beteri de var sakın kendi haline üzülme diyorum..yüce rabbim herşeyin hayırlısını bilendir. mutlaka bi hayır vardır diyorum..

amin inş yüce rabbim bi daha yaşatmaz..evet kimseye bi daha böyle şeyler yaşatmaz inş diyoruz her zaman ama işte dünya hali malesef ne ilk yaşayan biziz ne de son olacağız..bu durumda yapmammız gereken sabretmek ve herşeyin allahtan geldiğini bilerek kendimizi çok fazla yıpratmadan bu süreci atlatabilmek..ilk başlarda ben de çok kötüydüm ama sonra sonra insan kendini teselli etmeyi öğrenio galiba.. bi de galiba insanın başına böyle bişey gelince algıda seçicilik de oluyo ve etrafından sürekli bu konularla ilgili haberler duyuyor..şahsen benim öyle oldu.daha önce hiç böyle boş keseler, gelişim-kalp durmaları vs. duymamıştım ama şimdi benim başıma böyle bi olay geldikten sonra sürekli düşük haberleri duyuyorum hemde değişik değişik nedenlerden kaynaklanan düşükler ve bazıları ilerlemiş gebelikler.. ve duydukça da çok üzülüyorum ama kendi kendime de beterin beteri de var sakın kendi haline üzülme diyorum..yüce rabbim herşeyin hayırlısını bilendir. mutlaka bi hayır vardır diyorum..

Çok üzüldüm kurban olduğum Allah inşallah tez zamanda tekrar nasip eder sağlıklı sihhatli bi evlat...diyecek pek birşey olmuyor Allah size ve eşinize sabıR ve tez zamanda mujdeli bi haber verir inşallah

canımm benimm allah sabır versinn:KK43:( allahım yeniden sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeni hamileliğinde tez zamanda olur inşallah.
şuan ne diyeceğimi bilmiyorum ama inan çook üzüldüm arkadaşım. bak bizlerde burda sabırla bekliyoruz yine umudumuzu hepberaber yakalıcaz
ozaman ilk duayı senin için yarlamak istiyorum kabul edersen?

canım benim senden başka msjıma cvp veren olmamış ama bence listeleyelim katılmak isteyenleri sonra sırasıyla hergün okuruz bi kişi için.
duanın ne olacagı konusunda fikrim yok dileklerin kabulu için fetih suresi var. meryem suresini çocugu olmayanlar okusun derler hep. yasin zaten kuran ın kalbi derler sizce hangi dua olsun ve kaç kişi katılabilir yazın bakalım ona göre ayarlayalım?

ben hangisi olursa okurum birde mucir duasi var orda allahin tum adlari gecer oda cok tesirli bir dua diyorlar

günaydın erkenden gittim kan verdim bakalım yarın tatil inşallah yarınna kalmaz s.ocağındaki ebe sonuc çıkınca beni arıcakmıs haktan hepimiz için hayırlısı

canim hayirlisi bakalim bizi habersiz koma kiz bebisinin gelisini bize mujdele ilk once :KK16:

canim hayirlisi bakalim bizi habersiz koma kiz bebisinin gelisini bize mujdele ilk once :KK16:

az once gıttım doktorun kapısında beklerken bayılcam sandım ebe labrotuarı aradı ama sonuc cıkmamıs carsambaya kaldı negatif çıkmasında ben beklerim
insallah bakalım yarın tatil ya

X