Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

flup sogan kurunu klomenle yapip sende kist olmus o zaman o kist icin bisey yapmadin mi? bi de bu arada hic dra gitmedin mi? kendilginden olduysa o zman senin pko hafif miydi?

Son düzenleme:
flup sogan kurunu klomenle yapip sende kist olmus o zaman o kist icin bisey yapmadin mi? bi de bu arada hic dra gitmedin mi? kendilginden olduysa o zman senin pko hafif miydi?

sürekli gittiğim doktorum var kendiliğinden geçmesini bekleyelim geçmezse doğum kntrol hapı kullanalaım dedi 2 ay snra kullanmaya gerek kalmadan geçti. kistimde baya büyüktü bu ard. 8cm flndı yanlş hatrlamıyosam. pko hafifmiydi blmiyorum kilo kıllanma fln yoktu ama adetlerim hep düzensizdi.

o zaman sende pko oldugundan emin misin.
kist kendiliginden geciyor ve sen yine kendiliginden hamile kaliyosun.

hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

eminim canım yıllardır var bunu sadece bir doktor değil çok fazla doktor söyledi. kistlerde kendiliğinden oluşup geçebiliyomuş bende araştrmıştım. amin canım

ayy tatlım adetin geçmedi dur hele neden acele ediyorsun msjımı okumadın mı (

bence arkadas dogru soyluyo sirincim beklemek gerek bende 10 kala yaptim yani bugun neqatif bence biz beklemeliyiz

Dayanamadık kızlar ya (( eşimde bende çok istiyoruz zaman bir türlü geçmiyor sabahı bekleyemedim bile 4 gün yada 10 gn nasıl bekleyebilirdim ki aldım negatifi oturdum işte şimdi model bozuk uyuyunca kendime gelirim belki... Öpüyorum sizleri ilginiz için çok teşekkür ederim... Allah'a emanet olun arkadaşlar...

Ya bi iki saattir düşünüyorum da neden bende belirtiler başlamadı ne mide bulantısı ne baş dönmesi bi sorun mu var acaba :---(

Ya bi iki saattir düşünüyorum da neden bende belirtiler başlamadı ne mide bulantısı ne baş dönmesi bi sorun mu var acaba :---(

ya hilal kizma da neden kendine sey ariyosun. herkesde olmasi sart diil ki arti bunlar genelde 6 haftadan sonra baslamiyomu. kaldi ki belirtisiz hamile olanlar yok mu goruyoruz haberlerde dogum baslayinca ogreniyolar bebek oldugunu. kendine kafana takacak sey arama. tadini cikar iste.

canim yaa

test elindeyken beklemesi cok zor olur o yuzden adetin gecmeden alma derim. ben artik almiyorum da aldirmiyorum da testi; cunku olunca yapiosun ve illa ki bi beklentin oluyo.

kızlar banada dua edin olurmu yarın sabah bende kan vericem insallah bebişimiz bizimledir esim simdiden ismini bile koydu insallah üzülmeyiz bide bişey sorcam eger gebelik yoksa beta hcg kac cıkar sıfır mı

Hayırlı akşamlar soğan kürünün müdavimleri :) bende BAT'IMI sabırsızlıkla bekliyorum akıntılarım var sancılarıma var...24 nisan inşallah hayırlı haberler alırım......dua ile

Biraz sinirlisin galiba yorumun için teşekkür ederim iyi geceler

bndede baş dönmesi ve mide bulantısı yok hiçbi zaman olmayadabilir bu anormal değil. herkesin farklı geçiyor böyle şeyleri takma kafana canım bebeğinde olumsuz etkilenir.

acil yardım kızlar karnım cok pis agrıyo neden acaba hamileysem eyer karnım agrırmı cok kafam karıstı nahapmalıyım doktora gitsemmi

acil yardım kızlar karnım cok pis agrıyo neden acaba hamileysem eyer karnım agrırmı cok kafam karıstı nahapmalıyım doktora gitsemmi

canim eger hamileysen bu normal birsey herkesde olur hamileleri takib ediyorum hepsi boyle yazar davam eder biraz sonra geciiiiiiib gider takma kafana..

Hayırlı akşamlar soğan kürünün müdavimleri :) bende BAT'IMI sabırsızlıkla bekliyorum akıntılarım var sancılarıma var...24 nisan inşallah hayırlı haberler alırım......dua ile

bu ay kim bekliyorsa herkes alsin haberlerini sen ve ben dahil olmakla insallah

Biraz sinirlisin galiba yorumun için teşekkür ederim iyi geceler

cnm daha erken hem olmayabilir her kişide mesala bnm ilk oğlumda hiç bir şey hissetmedim,,bu gebeliğimde başından beri mahvoldum,kusmak,mide bulantısı,ağlama,kokulara karşı tiksinti,tansiyon düşmesi berbatttılar ay kimseye allah vermesin bu sorunları önemli olan bebeğinin sağlığı bu etkilerde hem bebeği yoruyor en güzeli sadece bebişini içinde hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…