- 11 Ocak 2013
- 224
- 0
flup sogan kurunu klomenle yapip sende kist olmus o zaman o kist icin bisey yapmadin mi? bi de bu arada hic dra gitmedin mi? kendilginden olduysa o zman senin pko hafif miydi?
sürekli gittiğim doktorum var kendiliğinden geçmesini bekleyelim geçmezse doğum kntrol hapı kullanalaım dedi 2 ay snra kullanmaya gerek kalmadan geçti. kistimde baya büyüktü bu ard. 8cm flndı yanlş hatrlamıyosam. pko hafifmiydi blmiyorum kilo kıllanma fln yoktu ama adetlerim hep düzensizdi.
Kızlarrr dayanamayıp testi şimdi yaptım ve sonuç NEGATİF
Kızlarrr dayanamayıp testi şimdi yaptım ve sonuç NEGATİF
ayy tatlım adetin geçmedi dur hele neden acele ediyorsun msjımı okumadın mı(
bence arkadas dogru soyluyo sirincim beklemek gerek bende 10 kala yaptim yani bugun neqatif bence biz beklemeliyiz
Ya bi iki saattir düşünüyorum da neden bende belirtiler başlamadı ne mide bulantısı ne baş dönmesi bi sorun mu var acaba :-- -(
Dayanamadık kızlar ya(( eşimde bende çok istiyoruz zaman bir türlü geçmiyor sabahı bekleyemedim bile 4 gün yada 10 gn nasıl bekleyebilirdim ki aldım negatifi oturdum işte şimdi model bozuk uyuyunca kendime gelirim belki... Öpüyorum sizleri ilginiz için çok teşekkür ederim... Allah'a emanet olun arkadaşlar...
ya hilal kizma da neden kendine sey ariyosun. herkesde olmasi sart diil ki arti bunlar genelde 6 haftadan sonra baslamiyomu. kaldi ki belirtisiz hamile olanlar yok mu goruyoruz haberlerde dogum baslayinca ogreniyolar bebek oldugunu. kendine kafana takacak sey arama. tadini cikar iste.
Ya bi iki saattir düşünüyorum da neden bende belirtiler başlamadı ne mide bulantısı ne baş dönmesi bi sorun mu var acaba :-- -(
acil yardım kızlar karnım cok pis agrıyo neden acaba hamileysem eyer karnım agrırmı cok kafam karıstı nahapmalıyım doktora gitsemmi
Hayırlı akşamlar soğan kürünün müdavimleri :) bende BAT'IMI sabırsızlıkla bekliyorum akıntılarım var sancılarıma var...24 nisan inşallah hayırlı haberler alırım......dua ile
Biraz sinirlisin galiba yorumun için teşekkür ederim iyi geceler