Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet geliyor bir gebelik haberi dahaaaaaaaaaaaaaaaa 1 hafta içinde sankime içime yine doğdu..2 kişiden gelebilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK9:

Dayanamadık kızlar ya :KK43:(( eşimde bende çok istiyoruz zaman bir türlü geçmiyor :KK43: sabahı bekleyemedim bile 4 gün yada 10 gn nasıl bekleyebilirdim ki :KK43: aldım negatifi oturdum işte şimdi model bozuk :KK43: uyuyunca kendime gelirim belki... Öpüyorum sizleri ilginiz için çok teşekkür ederim... Allah'a emanet olun arkadaşlar...

canim yaaa uzme kendini Allah buyukdur olurda bebisin car cabuk yuzun guler... bizde seni opuyoruz bitanem uzulmek yok ama tamammi?

Tatlim benim belirtilere takilma sen bal gibi hamilesin iste testle tescilledik dimi canim benim bebegin seninle allahin izniyle persembe keseyide görünce icin rahat edecek.hamisligin tadini cikar bizlerede dua et...

evet geliyor bir gebelik haberi dahaaaaaaaaaaaaaaaa 1 hafta içinde sankime içime yine doğdu..2 kişiden gelebilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK9:
Hehehe insallah canim.
Agzindan bal damliyo masallah
Ben olayimm biriside hayirlisiyla
Sercem kizma tmmi ben olayim dedim diye :))))) iyiki varsiniz yaaa

Hehehe insallah canim.
Agzindan bal damliyo masallah
Ben olayimm biriside hayirlisiyla
Sercem kizma tmmi ben olayim dedim diye :))))) iyiki varsiniz yaaa

aaaaaaaaaa ask olsun neden kiziyim canim ben burdan kimse hamile olunca kendim hamileymisim gibi seviniyorum.... (biride ben oluyum noooooluuuuuur) :KK9:

İnsallah tatlim benim hepimizin istegi ayni.aslinda bi dua organize etsek nasil olur.her gun 1 kisiye 1 dua okuyalim sirayla mesela cok da guzel olur.allahim sercem kuluna diledigini hayorlisiyla ver niyetiyle okuruz sevap olur hem ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum bunla ilgili

Biraz sinirlisin galiba yorumun için teşekkür ederim iyi geceler

aslinda diilim ama karnimda sislik var sag tarafta biraz agri aklim onda kist mi acaba diye. bi de mantar olayi var. psikolojik olabilir kusura bakma.:KK43: sadece kendini boyle uzmeni istemiyorum. yani goruyosun biz burda hala bekliyoruz. sen ne guzel hamile kaldin :KK76:canini skma artik diye.

su mujdeye kendimi dahil edemiyorum bile :KK43:

ins vardir haberleri gelen. biri anneolmak olabilir zaten silik cikiyodu testleri. bakalim 2. olacak mi gercekten. kim supriz yapacak.

İnsallah tatlim benim hepimizin istegi ayni.aslinda bi dua organize etsek nasil olur.her gun 1 kisiye 1 dua okuyalim sirayla mesela cok da guzel olur.allahim sercem kuluna diledigini hayorlisiyla ver niyetiyle okuruz sevap olur hem ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum bunla ilgili

ben hazirim yarinnan yapalim benim 2gun vaktim var haftanin 3cu gunu gidyorum irana iki gunde kime dersen okuyum ne dua dersen okuyum yapalim yapalim lutfen :KK9: ben yolculukda olurken sizde beni diyip okursuz orda doktora gidicem ve gitmeden dkr gitmeden once hamilelik haberimi aliyim diye dua edersiz luuuutfeeeen yapalim sen ayarla bizlerde uyqulayalim

ne guuuuunler yasadik derken bizede gelir o guzel gunler
bu yagmurun her tanesinnden dilerim Allaha sesimizi duyursunlar her yere inen melekden dilerim Allaha sesimizi duyursunlar bizde anne olalim bizde mutlu gelinlerden olalim bizde cocuk sevinci ile aglayalim tez bir zamanda bizde hamile kalalim insallah diyipde size iyi gecele
dilerim arkadaslar :KK16:

yatıcam bende ama göğüs uclarım çok acıyo dayanamıyorum resmen yaa inşallah 2 kşiyle kalmaz hatta hamiş olmayan kalmaz inşallahhh iy geceler yarın güzel haberlerle inşallah

kızlar merhaba
uzun zamandır yokum aranızda... bu sefer güzel haberler veremeyeceğim size... belkide bu sayfada buluşan herkese umut olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim... 6 haftalıktı ilk gittiğimizde kesesinive kendisini gördük, kalp atışını duymuştuk ama ama bir hafta sonra kanma bile değil gelen kahverengi bir akıntı geldi gittikki bebeğimin kalbi durmuş, kürtaj olmak zorunda kaldım... Allah ım bir daha bu kötü tecrübeyi yaşatmasın, yaşamayanlara da tattırmasın...

hilalcim hayırlı uğurlu olsun canım Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım gerçekten çok sevindim... dr a gittin mi lütfen geciktirmeden dr a git... herşeyini erkenden takip et kendine de çok dikkat et. benim de mide bulantım ve istifram olmamıştı ama kızların dediği gibi herkes de olacak diye bir şey yok derler... kendine stres yaratmamaya çalış canım. en iyisi kendime güveneceğin bi dr seeç ve düzenli bir şekilde takibini yaptır canım

bndede baş dönmesi ve mide bulantısı yok hiçbi zaman olmayadabilir bu anormal değil. herkesin farklı geçiyor böyle şeyleri takma kafana canım bebeğinde olumsuz etkilenir.

flup nasıl sevindim senin için anlatamam... siteye ilk girdiğim zamanlarda vardın ve ilk selam verenlerdendin... gerçekten çok sevindim canım Allah ım tamamına erdirsin ve hayırlısıyla birlikte kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım.

canim yaaa uzme kendini Allah buyukdur olurda bebisin car cabuk yuzun guler... bizde seni opuyoruz bitanem uzulmek yok ama tamammi?

canim yaa :KK43:

test elindeyken beklemesi cok zor olur o yuzden adetin gecmeden alma derim. ben artik almiyorum da aldirmiyorum da testi; cunku olunca yapiosun ve illa ki bi beklentin oluyo.

Evet canım dayanamıyor insan :KK43:
Bizde eşimle baya sabırsız olduğumuz için dayanamadık aldık negatifi..,
Yapacak bir şey yok :KK43:
Herşey Allah'tan beklicez sabredecez...
Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar...
Desteğiniz için teşekkür ederim...
Allah'a emanet olun....

kızlar merhaba
uzun zamandır yokum aranızda... bu sefer güzel haberler veremeyeceğim size... belkide bu sayfada buluşan herkese umut olmuştu ama maalesef bebeğimi kaybettim... 6 haftalıktı ilk gittiğimizde kesesinive kendisini gördük, kalp atışını duymuştuk ama ama bir hafta sonra kanma bile değil gelen kahverengi bir akıntı geldi gittikki bebeğimin kalbi durmuş, kürtaj olmak zorunda kaldım... Allah ım bir daha bu kötü tecrübeyi yaşatmasın, yaşamayanlara da tattırmasın...

amiinn.
ayyy hopefor Allah sabir versin canim nasil uzuldum sabah sabah.
neden olmus boyle bisey.
ins kisa zamanda yeniden olur.

X